22 Eylül 2014 Pazartesi

Filistinli ve Danimarkalı çift evlenmek için Antalya'yı seçti

Filistinli ve Danimarkalı çift evlenmek için Antalya'yı seçti
Geçtiğimiz Ocak ayında Ramallah’ta tanışan Filistinli Tamer Tevfik Borbarve Danimarkalı Maria ElisaGabraeil çifti, Konyaaltı Plajı’nda yapılan sade bir törenle Antalya’da evlendi.
Son yıllarda sektöre yeni bir soluk getiren evlilik turizmi için ülkemizin en popüler şehirlerinin başında Antalya geliyor. Kumsalları, koyları, yeşili ve üst düzey otelcilik anlayışıyla Antalya rakiplerinden kolaylıkla sıyrılıyor. Düğün sezonunun yaşandığı şu günlerde sadece yurtiçinden değil, yurt dışından da evlenmek için Antalya’yı seçenlerin sayısı giderek artıyor. Buna son örnek Filistinli Tamer Tevfik Borbarve Danimarkalı Maria Elisa Gabraeil’di.


Bir ömür boyu beraberliklerine Antalya Konyaaltı Plajı’nda “evet” diyen genç çiftin nikâhını Yazı İşleri Daire Başkanı Ruhiye Sami kıydı. Şahitler ise Antalya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından Halime Özen Erbaş ve Durmuş Gürdal’dı.2014’ün Ocak ayında Ramallah’ta tanıştıklarını söyleyen damat Tamer Tevfik Borbar,

“Birlikteliğimizi Antalya'da, evlilikle taçlandırmaktan ötürü çok mutluyuz. Diğer pek çok çift gibi biz de Antalya’da evlenmek istedik ve buraya geldik” dedi. Norveç’te öğrenci olan Danimarkalı Maria Elisa Gabraeil ise sekiz gündür Antalya’da olduklarını ve balayı için bir yat gezisi yaparak burada kalmaya devam edeceklerini ifade etti.

İran, Rusya ve Kazakistan'dan çiftler geliyor
Evlilik turizminin; güneş, kum ve deniz dışında alternatif turizm sahaları için geniş yelpazeye sahip Antalya’ya yeni bir soluk getirmesi bekleniyor. Ajanslar aracılığıyla Antalya’da evlenmek için girişimlerde bulunanlar arasında en fazla İranlılar, Ruslar ve Kazaklar bulunuyor.

NesLihan BAT


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder