30 Temmuz 2014 Çarşamba

Deniz Baykal Başkan Türel’in başkanlığını kutladı

Deniz Baykal Başkan Türel’in başkanlığını kutladı Türel “bu tablo güzel bir örnek olmuştur”
Bayram programları sırasında aynı mekanda karşılaşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal bayramlaştı. Deniz Baykal Menderes Türel’in başkanlığını kutladı. Başkan Menderes Türel ise “Sayın Deniz Baykal ile benim milletvekilliğim dönemimde de karşılaştığımızda saygı ve sevgi içerisinde sohbetlerimiz oluyordu. Deniz Bey, uzun yıllar Antalya’da siyaset yapmış büyüğümüzdür, bu vesile ile bayramda karşılaşmak hoş bir tesadüf oldu. Bu manzara bütün toplumum birlik ve beraberliğini pekiştirmesi adına güzel bir örnek olmuştur” ifadeleri kullandı.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Bayram Namazını Müsellim Camiinde kıldı. Vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Türel daha sonra ramazan ayı sonrasındaki ilk kahvaltıyı ekibi ile birlikte yapmak için börekçiye gitti. Türel’in gittiği börekçiye CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve CHP Antalya Milletvekilleri de geldi. Aynı mekanda karşılaşan Türel ve Baykal bayramlaşarak, sohbet etti. CHP eski lideri Baykal, Başkan Türel’e “Burada karşılaşmak güzel. Bu vesile ile Başkanlığınızı tebrik ediyoruz” dedi.

 BU TABLO ÖRNEK OLUR
 Deniz Baykal ile karşılaşmasını değerlendiren Başkan Menderes Türel, “Sayın Deniz Baykal ile benim milletvekilliğim dönemimde de karşılaştığımızda saygı ve sevgi içerisinde sohbetlerimiz oluyordu. Deniz Bey, uzun yıllar Antalya’da siyaset yapmış büyüğümüzdür, buvesile ile bayramda karşılaşmak hoş bir tesadüf oldu. Kendisi ile her karşılaştığınız zaman koyu bir sohbet edebilme fırsatını bulmuşuzdur. Bu manzara bütün toplumum birlik ve beraberliğini pekiştirmesi adına güzel bir örnek olur inşallah” dedi.

BU BAYRAMIN ADI BAYRAM SADECE

Bu arada basın mensuplarına bayram mesajı da veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şöyle konuştu: “Bayramlar birlik beraberlik kardeşliğin ön plana çıktığı önemli günlerdir. Bütün Müslüman aleminin de en büyük beklentisi toplum olarak inşallah hep birlikte kardeşliği pekiştirecek yaklaşımlardır. Bu bayramın sadece adı bayram. Filistin ve Gazze’de yaşananlar yüreklerimizi parçalıyor. Bugün burada ağız tadı ile bayram kutlamaya çalışırken, bayramın farkına bile varmayanlar bayramın birlik, beraberlik ve kardeşlik olduğunu yaşayamayanlara dua ediyoruz, onlara bu güzellikleri yaşatmayanları kınıyoruz. Ramazan Bayramı’nın bütün ülkemiz, İslam alemi için hayırlı olmasını diliyor, birlik ve kardeşliğe vesile olmasını istiyorum.” dedi

HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder