22 Eylül 2012 Cumartesi

VALİ ALTIPARMAK ’’ Aksu Sevgi Köyü’nü ziyaret edereK yeni Hizmet Binasını İnceledi ’’


Vali Altıparmak’a incelemede Aksu Kaymakamı Raif Özener, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Afife Taş, Aksu Belediye Başkanı İsa yıldırım ve diğer yetkililer de eşlik etti. 
        Vali Altıparmak incelemenin ardından yaptığı açıklamada, Antalya’da göreve başladığı günlerde ziyaret ettiği Sevgi Köyü’nün kamu hizmeti yürütmeye elverişli olmadığını tespit ettiğini belirterek, kapatma kararının ardından Bakanlık ile yaptığı görüşmeler sonucunda bütçeden ödeneği karşılanan Aksu Koruma ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi’nin (Aksu Sevgi Köyü) inşaatına başlandığını anlattı. Dr. Altıparmak, Sevgi Köyü’nün 15-20 gün sonra teslim alınacağını ifade ederek çocuklarımızı son derece sağlıklı güzel bir ortamda barındıracağız dedi.
        Aksu Sevgi köyü’nün  1730 m² üzerinde tek katlı  kapalı alan olarak tasarlandığı ve toplam da 34 kişi kapasiteli olup, 3 grup yatak ünitesiyle hizmet vereceği bildirildi. Sevgi Köyünün İçerisinde idari bölümler, yatakhane, sosyal aktivitelerin yapılabileceği (atölye, bilgisayar odası, hobi salonu, TV ve etkinlik salonunun yanı sıra derslik ve kütüphane) bölümlerin dışında, yemek salonu, revir, çamaşır ve ütü odaları da bulunuyor.
         İnşaatı Devam Eden Aksu İlçesi Emniyet Müdürlüğü Binasında İnceleme
        Sevgi Köyü inşaatı incelemelerinden sonra, Kaymakam Raif Özener ile birlikte Devlet Vatandaş işbirliği ile yapımı devam eden Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatında da incelemelerde bulunan Vali Altıparmak, inşaatın bir an önce bitirilmesi yönünde destek verileceğini ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder