2 Kasım 2011 Çarşamba

- Olay kadın İklim'den artçı şoklar


Deniz Baykal, elimi çok tuhaf tuttu -Savcı Zekeriya Öz, beni çok şaşırttı -Ahmet Hakan kadınların gözüne bakamazdı -En çirkin yazıyı Reha Muhtar yazdı -İsmet Berkan çok vicdansızdı

ANKARA- CHP eski lideri Deniz Baykal’ın kendisini taciz ettiğini öne sürerek ortalığı karıştıran, Oda TV davası sanığı İklim Bayraktar, yeniden ‘’Şok’’ iddialarda bulundu. ‘’Sıra Bende’’ adlı 605 sayfalık bir kitap yazan Bayraktar, Deniz Baykal’ın odasında yaşandığını öne sürdüğü gelişmeleri tekrar anlatırken, bazı gazeteciler ile politikacıların isimlerini de verip, e-posta mesajlarını yayınladı ve çeşitli iddialarda bulundu.

Bayraktar Oda TV davasından gözaltına alındıktan sonra ifade verdiği Savcı Zekeriya Öz’ün kendisini çok şaşırttığını da belirterek, ‘’Çok yorgun göründüğümü, uyuyup dinlenmemi, sonra ifademi almayı önerdi. Kim derdi ki korkulan Savcı Zekeriya Öz’ün böylesine düşünceli olacağını... Bu insancıl yaklaşımı, kendisi hakkındaki çekincelerimi azalttı’’ diye yazdı.

E-POSTALARI AÇIKLADI
Hakkındaki en vicdansız yazıyı İsmet Berkan’ın, en çirkin yazıları da Reha Muhtar ile Rasim Ozan Kütahyalı’nın yazdığını savunan Bayraktar, Eyüp Can için, ‘’Türeme gazeteci’’ ifadesini kullandı. TGRT’de birlikte çalıştığı Hürriyet yazarı Ahmet Hakan için ise ‘’Sakalında yemekten kalma yağ ile dolaşırdı’’ diye yazdı
Kitaptaki bazı bölümler, özetle şöyle:

BAYKAL OLAYI: Meclis’e ziyaretine gittiğimde odasında başka kimse yoktu. Görüşme sırasında kapısı da açık değildi. Eşi ile röportaj yapmak istediğimi söyledim, (Boşver bunları, seninle arkadaş olalım, gençsin güzelsin) dedi. Kalkıp giderken tokalaştım ve elimi çok tuhaf bir biçimde tuttu. İrkildim, tansiyonum çıktı. Bir çırpıda ev telefonunu yazıp elime tutuşturdu…

ÇAKMA MAİL İLE GÖRÜŞME: Gazeteci Hakan Aygün ile Ankara’ya gelince görüştük. Yeni bir TV kanalı kuracaklarını, kendisinin 500 bin dolar, Soner Yalçın’ın da bir o kadar para koyacağını, bir milletvekilinin de ortak olacağını söyledi. Ayrılırken sıkı sıkıya görüşme talebinde bulundu. Oda TV’den birinin ismi üzerinden aldığı çakma bir mail adresinden iletişim kurmamızı istedi.

SAKALDAKİ YAĞ: Ahmet Hakan ile yıllar önce TGRT’de birlikte çalıştık. Çok efendi bir insandı ve biz ona Ahmet Efendi derdik. Asla espri yapmaz, çok az konuşur, Kadınların gözünün içine bakamaz, yarı şalvar denecek bir pantolon giyerdi. Her habere gitmez, içinde kadın olmayan konulara eğilirdi. Sakalında yemekten kalma yağ ile dolaşırdı.

POLİS ROMANTİZME ŞAŞIRDI: Sabah 07.00 evimizin kapısı çaldı. Polisler gelmiş, evimde arama yapılacak. En zoruma giden çocuğumun odasının aranmasıydı. Bilgisayar oyunları CD’lerini de aldılar. Bu beni kahretti. Çalışma odamda kilitli bir kutu vardı. Anahtarını verdim, açtılar, içinden küçük renkli kağıtlar çıktı. Eşimin bana yazdığı sevgi notlarıydı. Hepsini okuyan polis (Bu kadar romantik bir çift görmedim) dedi.
http://www.bizimantalya.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder