14 Kasım 2011 Pazartesi

- AK Parti Antalya Gençlik Kolları İl Başkanlığına Hasan Bozdemir seçildi

Bozdemir “İlk hedefimiz, ilk önce Büyükşehir Belediyesi. Allah'ın izniyle muhakkak bizim olacaktır" dedi.


AK Parti Antalya Gençlik Kolları 3 Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. 650 delegeden 528'inin oyunun alan Hasan Bozdemir, Gençlik Kolları İl Başkanı seçildi.Bozdemir yaptığı ilk konuşmasında hedeflerinin Büyükşehir Belediyesi’ni almak olduğunu söyledi.



AK Parti Antalya Gençlik Kolları 3. Olağan İl Kongresi, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı. Kongreye Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri Vecdi Gönül, Hüseyin Samani, Menderes Turel ve Gökçen Enç, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin

Tursun, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve 650 delege ile gençler katıldı.



Hedef 2014 seçimi

İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başkanlık koltuğunu devretmek için kürsüye çıkan Gençlik Kolları İl Başkanı Hifzullah Şahbaz, açılış konuşmasını yaptı. Açılış konuşmasının ardından kürsüye çıkan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 10 yıl önce Antalya'da AK Parti'nin ilk kuruluş heyecanını İl Başkanı ve o dönemin İl Teşkilatını kuran arkadaşlarıyla birlikte yaşadıklarını söyledi. Gelecekte AK Partinin Antalya'da daha aktif olması ve önümüzdeki seçimlerde Büyükşehir Belediyesini kazanması için büyük hedefler ortaya koyulması gerektiğini söyleyen Tütüncü, 2014 yılı genel seçimleri için iyi çalışacağına inandığını ifade etti.



Başarısızlık lüksü yok

Bugün Türkiye'de birçok değişimin AK Parti sayesinde olduğunu ifade eden Antalya Milletvekili Menderes Türel ise, "Sizlerin geleceği açık, bu parti Türkiye'nin umudu olmağa devam edecektir. Antalya'da başarısız olma gibi bir lüksümüz yok. Kendimizi yeni başarılara endekslemek zorundayız. Kongre hepimize hayırlı uğurlu olsun. Hiç birimiz siyaseti makam için yapmıyoruz, devlet ve halk için yapıyoruz" diye konuştu.



Antalya geri gidiyor

Büyükşehir Belediyesi Başkanı'nı eleştiren İl Başkanı Mustafa Köse ise, "Türkiye'miz ileri giderken, üzülerek söylüyorum ki Antalya'mız maalesef geriye gidiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı '100 bin kişiye iş vereceğiz' demişti. Seçimden sonra ise ben '10 bin demiştim, bir sıfır artık olmuş diyor'" dedi. Köse, ulaşımdaki problemleri de eleştirdi.



Rahatsız oluyorlar

AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Hakkari Çukurca'da yaşanan terör olaylarına dikkati çekerek, Türkiye'nin ciddi bir hamle yapmasının, iyi yolda adım atmasının birilerini rahatsız ettiğini söyledi. Türkiye'nin artık bir dünya devi olma yolunda ilerlediğini, birçok sıkıntıyı atlattığını söyleyen Aydın, ''Bizi yolumuzdan çevirmek isteyen, çelme takmak isteyenler olabilir. Ama biz birlikteliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe hep beraber kalkınmaya, büyümeye devam edeceğiz'' dedi.



Yeni Başkan Bozdemir

Konuşmaların ardından yapılan oylamada kongreye katılan 650 delege oy kullandı. Tek başkan adayı olan 1983 doğumlu inşaat mühendisi Hasan Bozdemir, 528 oyla başkan seçildi. Teşekkür konuşması yapan Bozdemir, "Ben sadece başkan olarak bir şeyleri başaramam. Antalya siyasetinde AK Parti gençliğinin yerinin çok farklı olduğunu ve çok güçlü olduğunu herkes görecek. İlk hedefimiz, ilk önce Büyükşehir Belediyesi. Allah'ın izniyle muhakkak bizim olacaktır" dedi
http://www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder