1 Mart 2011 Salı

Marketçiyi gasp ettiler


Antalya'nın Alanya ilçesinde, market işleten bir kadını bıçakla tehdit ederek işyerinden para ve sigara alan, başka bir market sahibini de bıçakla yaralayarak kaçan 3 şüpheli, polis tarafından yakalandı

Bugün sabah saatlerinde Kızlarpınarı Mahallesi'nde 36 yaşındaki Funda Feyis'in işlettiği markete gelen 17 yaşındaki U.A., 16 yaşındaki M.A. ile 16 yaşındaki D.Y., market sahibini bıçakla tehdit ederek 60 lira ve 4 paket sigara alıp kaçtı. 3 şüpheli daha sonra Kadıpaşa Mahallesi'nde bulunan Hasan Palas'ın işlettiği markete giderek, yine market sahibini bıçakla tehdit edip, sigara istedi. Market sahibinin sigaraları vermek istememesi üzerine yaşanan arbedede şüpheliler, Palas'ı bıçakla omzundan yaralayarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri iki markette de araştırma yaptı. Market sahibi ve çevredekilerle de görüşen polis, şüphelilerin eşkalini belirleyerek arama başlattı. Çalışmalar sonunda şüpheliler yaklaşık 1 saat sonra Alanya Otogarı'ndaki telefon kulübesinde görüşme yaparken yakalandı.

3 şüpheli, market işletmecileri ile yüzleştirildikten sonra Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi.

http://www.gunhaber.com.tr/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder