1 Mart 2011 Salı

Çocuklarını da öldürecekmiş


Antalya'da boşanmak isteyen eşi Tuğba Dilek'i tabancayla başından vurup öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son veren Ömer Dilek'in, öldürmek için silahını doğrulttuğu 2 çocuğunun, kayınvalide Şadan Seyhan tarafından kurtarıldığı ortaya çıktı.

İstanbul'da taksicilik yapan eşi Ömer Dilek'ten hemen her gün dayak yiyen Tuğba Dilek, her seferinde bir yüzükle gönlünü alan eşinin son kavgalarında kendisini jiletle yaralaması üzerine evi terk ederek, Avcılar'da bir kadın sığınma evine yerleşti. Antalya'dan gelen babası Yılmaz Seyhan, Tuğba Dilek'i boşanma davası açmaya ikna etti ve Antalya'da ayrı yaşadığı eşi Şadan Seyhan ile birlikte kalmasını istedi. Antalya'ya gelip annesinin evine yerleşen Tuğba Dilek'in yanına geçen hafta gelen Ömer Dilek, çocukları 9 yaşındaki Enes ve 5 yaşındaki Tuana'yı annelerine teslim ederek İstanbul'a döndü.

BOŞANMA TEBLİGATINI ALINCA ÇILGINA DÖNDÜ

Boşanma tebligatını alınca çılgına dönen ve dün yeniden Antalya'ya gelen Ömer Dilek, kayınvalidesinin evine gelerek bir süre eşini boşanmadan vazgeçirmeye çalıştı. Eşini ikna edemeyen Ömer Dilek, yanında getirdiği ruhsatsız tabanca ile ateş ederek, çocukları ve kayınvalidesinin gözü önünde eşini öldürdü. Ömer Dilek'in tabancayı çocuklara doğrulttuğunu gören kayınvalide Şadan seyhan, ani bir hareketle kolundan tuttuğu torunlarını evden çıkarmayı başardı. Bunun üzerine silahı kafasına dayayan Ömer Dilek, ateş ederek yaşamına son verdi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

İki çocuk annesi Tuğba Dilek'in cenazesi, bugün yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak önce Dokuma'daki baba evine getirildi. Burada okunan dua sırasında Tuğba Dilek'in annesi Şadan Seyhan ve yakınları, gözyaşlarını tutamadı. Tabuta son bir kez dokunmak isteyen Tuğba Dilek'in yakınları, sinir krizi geçirdi. Cenaze daha sonra Dokuma Camisi'nde öğle vakti kılınan namazın ardından Uncalı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Eşini öldürdükten sonra intihar eden Ömer Dilek'in cenazesi ise yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınarak, memleketi Sivas'a götürüldü.

Küçük Enes ve Tuana ise babaları Ömer Dilek'in akrabalarına teslim edildi
http://www.gunhaber.com.tr/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder