8 Ağustos 2014 Cuma

Av. Mustafa Köse;“Kazanan yine millet olacak”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse; Gazipaşa, Alanya,Manavgat ve Serik’te seçim çalışmalarına devam ederken 10 Ağustos tarihinin en güzel demokrasi örneğini olduğunu söyleyerek vatandaşları oy kullanmaya çağırdı.

“Türk siyasî hayatının en büyük idarî değişiminin yaşanacağı, cumhurun başkanını bizzat cumhurun kendi seçeceği Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kaldı” diyen İl Başkanı Mustafa Köse, “Milletimiz büyük millet olmanın vakar ve sükûnetiyle 10 Ağustos’u beklerken, muhalefeti bile beceremeyen muhalefet partileri ortamı bulandırmaya, kafaları karıştırmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanını halkın bizzat kendi oyları ile seçmesini Türkiye Cumhuriyeti’nin felâketi gibi göstermeye çalışıyorlar. Sürekli korku, tehdit ve düşmanlar üreterek sistemden nemalanan bezirganlara inat, milletimiz arifâne sağduyusu ile gerçekleri görüyor, yaygaracılara gülüp geçiyor” dedi.
Halktan korkan halkçılık, millete güvenmeyen milliyetçilik gibi kendi içlerinde kendileriyle çelişen muhalefet partileri genel başkanları parti tabanları ve teşkilatları ile görüşmeden, konuşmadan, danışmadan, tartışmadan bir çatı aday çıkardıklarına dikkat çeken Başkan Mustafa Köse, “AK Parti seçmenini bölerek Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunu kesme plânı tersine işledi. Aile kökleri, kültürel formu itibariyle bilhassa CHP’nin ideolojik kimliğiyle çelişen çatı adayı muhalefetin kendi içinde çatırdamasına sebep oldu. Özellikle ulusalcı-sol kesimle Alevî seçmen kitlesinin kabullenemediği çatının temelsiz olduğunu muhalefetin kulağına fısıldayan gizli suflörler de fark etti; fakat çok geç kaldılar” şeklinde konuştu.

“AK Parti bu milletin tarihî ve kültürel mirasını bir bütün olarak kucaklamış derin güçtür” diyen İl Başkanı şöyle konuştu; “Milletimiz doğulu-batılı demeden, ekonomik-kültürel her tabakadan insanımız doğal liderleri olarak gördükleri Recep Tayyip Erdoğan’ı sandıktan Cumhurbaşkanı olarak çıkarmaya hazır görünüyor. Çünkü milletimiz vesayetçi anlayışlardan çok çekti. Çünkü milletimiz millî iradenin önünü kapatan, demokratik hayatı sadece kendi soygun, yalan ve talan saltanatlarının süreğenliği olarak gören egemen güçlerin oyunlarını, AK Parti hükümetlerinin de bu güçlere karşı cesurca nasıl mücadele ettiğini gördü. Çünkü asker höt dediğinde şapkayı alıp kaçan, patronlar kulübünün bir sayfalık gazete ilânı ültimatomu ile istifaya hazır başbakan yok artık karşılarında… Recep Tayyip Erdoğan milletten aldığı emaneti baskı, tehdit, şantajla oligarşik güçlere teslim etmeyecek kadar kararlı, yiğit, cesur duruşlu bir siyasetçidir. Etnik kimliği, rengi, inancı ne olursa olsun; bu toprağın insanları adam gibi adam duruşlu, korkmayan, ürkmeyen, inandığı yolda kararlı yürüyen lider siyasetçiye hayrandır ve ona sahip çıkar. Nitekim dünya siyaset literatüründe bile örneği görülmeyen, Türkiye’nin AK Parti iktidar sürecinde yaşananlar, Türkiye’nin kalkınmasından, güçlenmesinden rahatsızlık duyan iç ve dış çevrelerin onca iftira, tahrik, tertip ve tuzaklarına rağmen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK Parti’nin seçim zaferleri, bu hareketin milletle kucaklaşmış en büyük toplumsal millî hareket olduğunu da cümle aleme ispat etmiştir. Biz, milletimizin bu sağduyusunun güçlenerek devam ettiğini 10 Ağustos akşamı da göreceğimize inanıyoruz.”
Başkan Mustafa Köse, T.C. yıkılıyor velvelesi ile bulanık suda balık avlamaya çalışanları biraz insafa davet ediyoruz. Devlet ve millet; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki AK PARTİ döneminde olduğu kadar hangi dönemde barıştı, kucaklaştı. Kendilerini  “Öz yurdunda garip, öz vatanında parya” hisseden bütün halk kesimleri, yoksullar, inançlarından, dünya görüşlerinden dolayı horlananlar,  itilmiş-kakılmış, ötekileştirilmiş mazlum insanlar bugün T.C. kimliği taşımaktan, ay-yıldızlı al bayrağın altında yaşamaktan mutluluk ve huzur duyuyorlar. Etnik ırkçılık yaparak doğuda terörü kışkırtan, Türkiye’yi bir Türkiye daha yapacak maddî ve manevî gücümüzü, insan kaynaklarımızı terör belasına heba eden alçakça tezgâhlar barış ve kardeşlik projesi ile bozuluyor… Kandan beslenen vampir siyaseti iflâs ediyor… Hep birlikte çalışarak, üreterek, beyin gücümüzü harekete geçirerek, ay-yıldızlı al bayrağın altında kardeşçe bir ve beraber olarak 21. Yüzyılda Lider Türkiye yürüyüşünün emin adımlarla devam etmesi için milletimiz 10 Ağustos 2014’te de gereğini yerine getirecektir” ifadelerini kullandı.

“Türkçemizin gür sesi, sağlığına duacı olduğumuz usta şairimiz Yavuz Bülent Bakiler “YENİDEN FETHETMEK ANADOLU'YU” derken sanki ak heyecanımıza tercüman olmuş” diyen AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Selçuklu’nun, Osmanlı’nın ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan Türkiye Cumhuriyeti tarihî birikimiyle başta bölgemizde, sonra dünyada barışın, huzurun ve güvenliğin teminatı olarak yeniden diriliyor, yükseliyor. Dünyadaki küresel ekonomik bunalıma rağmen alt-yapı, imar ıslahı, eğitim,  sağlık ve ulaşım hizmetlerinde kalitenin yükselmesi, kendi savaş gemisini, tankını, helikopterini kendisi yapabilen bir Türkiye… Acına, fakirine, işsizine, yaşlısına, hastasına, kimsesizine kısacası muhtaçlarına sahip çıkan bir sosyal devlet... Daima haklının yanında, zalimin karşısında, mazlumlara, mağdurlara kol kanat geren, içeride ve dışarıda itibarlı,  güçlü bir devlet… Bütün mezhep, meşrep ve etnik köken ayrılıklarını kardeşlik renkleri olarak gören güçlü bir millet!..Milletimiz emin olsun:Millete güvenmeyen milliyetçi, halka güvenmeyen halkçı muhalefet yine kaybedecek!..Bölücü terör yandaş ve yaltakçılarına millet dersini verecek!..10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi milletin zaferi olacak!..Yine millet kazanacak!..” şeklinde konuştu.
HABER / Mehmet BULUT


YENİDEN FETHETMEK ANADOLU'YU ŞİİRİ

Yeniden cemre gibi düşmek toprağa...
Yeniden haram etmek gece gündüz uykuyu…
Yunus Emre gibi atsız pusatsız
Yeniden fethetmek Anadolu'yu…

Köylerde, kentlerde, dağ başlarında
Destanlar kadar sıcak, bayraklar kadar aziz..
Anamızın sütü kadar helâl ve temiz...
Yeniden güzel Türkçemiz!...

Yeniden aydınlık, yeniden huzur...
Ki ne çalıda bez, ne falcı tası...
Ne Frenk safsatası tükenmez...
Ne Hazret-i Ali ile Muaviye kavgası…

Yeniden bar tutmak omuz omuza,
Başlarımız dimdik, yüzlerimiz ak...
Bir yörük kilimi dokurcasına
Yeniden ruhumuzu nakış nakış dokumak!

Yeniden inanmak O'na huzurla
"Şahdamarımızdan da yakın" bilmek.
Bir Hun türküsüyle, Selçuklu yüreğiyle
Yeniden Türklüğe eğilmek!

Yeniden cemre gibi düşmek toprağa...
Yeniden haram etmek gece gündüz uykuyu…
Yunus Emre gibi atsız pusatsız
Yeniden fethetmek Anadolu'yu…  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder