14 Ağustos 2014 Perşembe

AKSU’DA '' 405 Çocuk erkekliğe adım atıyor ''

Aksu Belediyesi, bir yandan ilçeyi modern hale getirecek projeleri yürütürken bir yandan da sosyal sorumluluklarını yerine getirerek 405 çocuğu sünnet ettiriyor.

Aksu’yu modern bir ilçe haline getirmek için çalışan Aksu Belediyesi sosyal sorumluluklarını da ihmal etmiyor. Düzenlenecek Sünnet Şöleni kapsamında ilçede yaşayan 405 çocuğu sünnet ettiriliyor. Belediye Başkanı Eczacı Halil Şahin, zaman buldukça Özel Antalya Tıp Merkezi’ndeki sünnet işlemlerine katılarak sünnet çocuklarına kirvelik yapıyor. Başkan Şahin, erkekliğe ilk adımlarını atarken yalnız bırakmadığı bazı çocukları evlerinde ziyaret ederek hediyeler veriyor.

SÜNNET ÇOCUKLARINA EVLERİNDE ZİYARET
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirkaplan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nurfi Yar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tülay Keskin, sünnet olan çocuklardan bazılarını Güzelyurt Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Şahin, ailelerle de sohbet imkânı buldu. Sünnet işlemlerinin gerçekleştirildiği Özel Antalya Tıp Merkezi Doktoru Tolga Temel, İletişim Direktörü Adile Güzel de ziyaretlere katılarak sünnet çocuklarının son durumlarını inceledi.
 HALK NE İSTİYORSA ONU DÜZENLEYECEĞİZ
Aksu’da kültürel etkinlikleri devam ettireceklerini belirten Başkan Şahin, sünnet olan çocukların sağlıklı olduklarını yerinde gördüklerini söyledi. Başkan Şahin, “Sünnet için başvuran 405 çocuğumuzun tamamının erkekliğe ilk adımlarını atmalarına vesile oluyoruz.  Bazı çocuklarımızın kirvesi olduk, bazılarını da evlerinde ziyaret ettik. Doktor ile birlikte çocukları muayene ederken aileleri ile de tanışarak sohbet imkanı bulduk. Aksu’da halkımızın isteği doğrultusunda sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

SÜNNET ŞÖLENİ 30 AĞUSTOS’TA
Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirkaplan, çocukların tamamının sünnet olmasının ardından 30 Ağustos akşamı Sünnet Şöleni düzenleneceğini söyledi. Başkan Yardımcısı Demirkaplan, Expo Center bahçesinde düzenlenecek şenliğe sanatçılar Ümran Özdemir ile Yasemin Çandır’ın katılacağını belirterek, “Sünnet olan çocuklarımızı, ailelerini ve tüm Aksu Halkı’nı coşku içerisinde kutlayacağımız Sünnet Şöleni’ne davet ediyorum” dedi.

HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder