20 Ağustos 2014 Çarşamba

AK Parti’den Serik çıkarması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Halkı koyun yerine koyan, bu halk Cumhurbaşkanı seçemez diye 2007 yılında kapı kapı dolaşan muhalefet partileri Cumhurbaşkanlığı seçiminde de tıpış tıpış sandığa gideceksiniz dediler. Milletimiz ise onlara sandıkta 9. kez dersini verdi ve muhalefetin çatılarını çökertti” dedi.
 AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Antalya Büyükşehir Belediye Serik Koordinatörü Ramazan Etli ve AK Parti Serik İlçe Başkanı Ragıp Okudan ilk olarak Serik ilçe teşkilatında partililerle buluşurken ardından Tongüşlü Köyü, Gebiz, Haskızılören ve Abdurrahmanlar’da vatandaşlarla buluştu.

Her gittikleri noktada vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan AK Parti heyeti ilk olarak geride bıraktığımız Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla teşekkür etti. AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, 2001 yılında çıkılan zorlu yolda engellerin bir bir aşıldığına işaret ederken son olarak milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçildiğini kaydetti. Halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’nin lider ülke olma yolunda emin adımlarla yürüdüğüne dikkat çeken Başkan Köse, “Milletimiz gelişen ve değişen Türkiye’nin 2023,2053 ve 2071 hedeflerine ilerlemesi için AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a 9. Kez destek vermiştir” dedi.


TEMELSİZ ÇATI ALANLARA İNEMEDİ

İl Başkanı Mustafa Köse, “AK Parti Başbakan Erdoğan ile başlattığı “Millî hedef millî güç – Hedef 2023” vizyonu ile yürüyüşüne devam eden Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde milletimize yepyeni bir umut ve güven sinerjisi verdi. AK kadrolar bu coşkulu süreçte dağları delen Ferhat aşkıyla seferber oldular. Temelsiz çatı alanlara inemedi;  soluk, renksiz salon toplantıları ile her gittiği yere göre şerbet dağıtarak oy devşirmeye çalıştı; millet kendi adayını yani Recep Tayyip Erdoğan’ı muhabbetle bağrına bastı” şeklinde konuştu.

GURUR DUYAR HALE GELDİK
 Dünya çapında yaşanan ekonomik krize rağmen, 13 yıllık AK PARTİ hükümetleri döneminde İMF’den borç dilenen Türkiye, İMF’ye borç verebilecek duruma yükselmiştir” diyen AK Parti Antalya İl Başkanı konuşmasını şöyle sürdürdü; “İnançlarından, düşüncelerinden, etnik –kültürel kimliklerinden dolayı ötelenen, ötekileştirilen, dışlanan insanlarımızın sorularına ve sorunlarına insanca yaklaşılmış, 77 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan gurur duyar hale gelmiştir. Milleti belli kalıplara sokan, cenderede sıkan tek-tipçi totaliter anlayış yıkılmış, karşılıklı sevgi-saygı ölçüleri içinde özgürce bir kardeşlik  bilinci tesis edilmiştir.Recep Tayyip Erdoğan’ın millet ve memleket sevdası bütün Ak icraatlara yansımış, Türkiye özgürlükler ve kalkınma alanında tüm dünyanın gıpta ettiği bir çağ atlama gerçekleştirmiştir. Sağlıkta, eğitimde, sosyal güvenlikte Türkiye’nin kronikleşen sorunları AK Parti ile çözüm yoluna girmiştir.Milletimizin basireti Başbakanımızın cesareti ile millî iradeye darbe girişimleri önlenmiş, vesayetçi anlayışlar bütün kurumlardan önemli ölçüde tasfiye edilmiş, demokratik adil düzen anlayışı içinde taşlar yerine oturmaya başlamıştır.”

ÇATILARINI MİLLET ÇÖKERTTİ
Recep Tayyip Erdoğan millete güvenerek girdiği bütün seçimlerden yüzünün akıyla çıkmış bir lider olduğunu söyleyen İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Türkiye düşmanlarının hayasızca saldırıları, küfürleri, asılsız iddia ve iftiralarına rağmen millet kendi adamına sahip çıkmış, böylece her seçimde gücünü pekiştirmiştir. Erdoğan, birbiriyle barışmaz, uzlaşmaz gibi görünen hırçın muhalefeti bile birleştirecek kadar büyük bir liderdir. Milletimiz onun delikanlı kişiliğine, dürüstlüğüne, yeteneklerine, kararlılığına çalışkanlığına ve samimiyetine oy vermiş dualarını da eksik etmemiştir.İlk defa bir lider ve onun ekibi millete güvenerek, millete inanarak Cumhurbaşkanlığı gibi devletin en yüce makamının doğrudan millet iradesi ile halkın oylarıyla seçilmesini kabul etti. Halkımız da oy vererek tarihe geçmiş ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı seçmiştir.Halkı koyun yerine koyan, bu halk Cumhurbaşkanı seçemez diye 2007 yılında kapı kapı dolaşan muhalefet partileri Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde de partililerine tıpış tıpış gidip oy vereceksiniz demiştir.Zaten kendilerine güvenemedikleri için okyanus ötesinden getirdikleri, adını bile söyleyemedikleri bir çatı adayından medet umdular. Ancak onların çatılarını da milletimiz çökertmiştir” şeklinde konuştu.
SAMANİ: ADAY ÇIKARMAYA CESARET EDEMEDİLER
“Millete güvenmeyen sözde milliyetçilerle, halkın iradesinden korkan halkçıların, ayrıca bilcümle kıytırık muhalif grupların ve Pensilvanya’nın koçbaşı gibi ortaya çıkarılmıştır” diyen AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ise; “Kendi içlerinden, tarihî ve ideolojik kimliklerine uygun aday çıkarmaya bile cesaret edemeyen muhalefetin seçim kampanyası, kendi tabanlarını bile harekete geçirememiştir. Çünkü bu millet tanımadığı, bilmediği, denemediği ve hele hele kendini adam yerine koymayanlara oy vermemiştir.Muhalefet partileri Cumhurbaşkanı adayı için düşündükleri ölçüleri baştan şöyle açıkladılar: Dürüst olmalı, temiz olmalı, tarafsız olmalı, bilgili olmalı, dünyada saygınlığı olmalı, şaibesiz olmalı. Fakat genel başkanları da dahil, aralarında aradıkları ölçülere uyan bir kişi bile bulamadılar… Kendi içlerinden aday çıkarmaya cesaret edemediler…” ifadelerini kullandı.

AK Parti heyeti gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Serik Belediyesi’nin yaz spor okulları kapanış törenine katılırken AK Parti Serik Meclis üyesi Fevzi Yılmaz, Serik sandık görevlisi Mehmet Ali Özgüven ve Serik’in köklü ailelerinden Kavradım ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi. AK Parti heyeti son olarak AK Parti Serik kurucu ilçe başkanı İzzet Yılmaz’ı ziyaret etti.

HABER / Neslihan Bat

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder