29 Şubat 2012 Çarşamba

“Teskilat benim ailem..”

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu dışında günlerini seçim bölgesi Antalya’da geçiren AK Parti Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Teşkilat ziyareti ve programlarına ağırlık verdiğini belirten Enç, “Teşkilat mensuplarımızı ailem gibi görüyorum. 8 yıllık geçmişimin olduğu AK Parti’de teşkilattaki arkadaşlarımla birlikte partimiz için, kentimiz için, ülkemiz için mücadele ediyoruz. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu. 1 yılda üye sayımızı 30 bine ulaştıracağız Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar , Kadın Kolları İlçe Başkanı Fatma Tutan ve partililer ile bir araya gelen Milletvekili Enç, AK Parti Kepez İlçe teşkilatının kendisini bu derece sıcak karşılamasından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ise, “AK Parti Antalya Milletvekilimiz Gökçen Özdoğan Enç’in , vekil olduktan sonra ortaya koyduğu performans ve teşkilatlara verdiği önem bizi çok mutlu ediyor. Programlarımızda bizi yalnız bırakmayıp katıldığı için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Milletvekilimiz yoğun geçen çalışma tempomuzu yakından takip ederek bizden desteğini esirgemiyor. Biz AK Parti Kepez teşkilatı olarak 1 yılda üye sayımızı 30 bine ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu gerçekleştiği takdirde Türkiye’de bir ilk yaşanacak.” şeklinde konuştu. AK Parti’lilerden AKMEK ziyareti AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, AK Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan , AK Parti Kepez Meclis Üyesi Elif Derya Canbulut ve partililer daha sonra AKMEK’te kursiyerleri ziyaret ettiler. AKMEK’te kursiyerlerle bol bol sohbet etme fırsatı bulan Enç, öğrencilere ne gibi ihtiyaçları olduğunu sorarak yardımcı olmaya çalıştı. AK Parti’nin bu duyarlılığından dolayı AKMEK kursiyerleri memnuniyetlerini dile getirip, teşekkür ettiler Kaynak/www.gokcenenc.com

1 yorum:

  1. Antalya Tıkanıklık Açma servisi olarak Antalya 'nın Muratpaşa, Konyaaltı, Lara, Kepez,Döşemealtı, Manavgat, Alanya ilçelerinde hizmet vermekteyiz. 
    Antalya Tıkanıklık Açma hizmeti olarak logar, pimaş, kanal, tuvalet, lavabo açma hizmetleri, Muratpaşa Tıkanıklık AÇma, Kepez Tıkanıklık Açma, Konyaaltı Tıkanıklık açma, döşemealtı tıkanıklık açma hizmetleri sunmaktayız.
    Arayın, Hemen Geliriz

    YanıtlaSil