29 Ekim 2016 Cumartesi

ANTGİAD, Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümünü coşkuyla kutladı

ANTGİAD, Cumhuriyet’in 93’üncü yıldönümünü coşkuyla kutladı
Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD), Mardan Palace Otel’ de Cumhuriyet Balosu
düzenledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan ANTGİAD
Başkanı Av. Volkan BARUTCU “Cumhuriyet ve onu tamamlayan değerler hepimizindir, bu değerler kişilerin ve kurumların üzerinde olup her zamankinden daha fazla korunması ve sahip çıkılması gereken ortak değerimizdir. Bize düşen en büyük görev bizden sonraki nesillere, çocuklarımıza ve gençlerimize ileri demokrasiyle işleyen bir Cumhuriyet bırakmaktır.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tek başına bu ülkeyi yönetebilecekken, zoru seçmiş;gelecek nesillerin huzur ve refahı için, bizler için, demokratik bir yaşam için insan hakları için kadın hakları için, çocuk hakları için, din özgürlüğü için, daha sayamadığım özgürlükler için cumhuriyet modelini seçmiştir. ANTGİAD her yıl Cumhuriyet Bayramı’nı en içten ve coşkulu bir şekilde kutlamaktadır ve kutlamaya devam edecektir. Bu duygu ve düşünceler ışığında herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; cumhuriyetimizin kurucusu olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Orkestranın çaldığı ve seslendirdiği Atatürk’ün en sevdiği şarkılar eşliğinde yenilen akşam yemeğiyle devam eden baloda, dans ekibi Harmandalı ve Vals gösterisi yaptı. Cumhuriyet Bayramı kutlaması, 10. Yıl marşı eşliğinde Türk Bayraklarının coşkuyla sallandığı ve cumhuriyet pastası kesimi ile tamamlandı.

HABER / Mehmet BULUT


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder