21 Şubat 2016 Pazar

Türk Kadınları Konseyi Derneği Antalya Şubesinin yardım yemeği

Türk Kadınları Konseyi Antalya Derneği Antalya Şubesi, cezaevinde cam ve ahşap atölyesinde kadınlara meslek ve eğitim sağlamak amacıyla su hotel'de yardım yemeği düzenledi
TÜRK Kadınlar Konseyi Derneği Antalya Şubesi'nin, Antalya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda, kadın tutukluların sanata yönelmesi amacıyla kurulacak ahşap atölyesine destek sağlamak için düzenlediği defilede, açık artırmaya sunulan gelinlik ve gece elbiselerine alıcı çıkmadı.
Hotel Su'da düzenlenen geceye Antalya Vali Yardımcısı Mestan YaymanDöşemealtıKaymakamı Mehmet Baygül, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Adnan Tabar, Emniyet Müdür Yardımcısı Nedim Arıkan, Antalya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Şeref Tatlı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nden proje sorumlusu Yılmaz Koca'nın da aralarında bulunduğu yaklaşık 350 davetli katıldı.
Antalya Şubesi'nin Antalya L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki kadın mahkumların sanata yönlendirilmesi amacıyla yapılacak ahşap atölyesine destek sağlamak için düzenlendiği yemekli gecede,
White Dove Gelinlik ile Baggi Men mağazalarının 2016 yılı özel tasarım gelinlik, damatlık, bindallı ve abiye kıyafetleri tanıtıldı. Dantel ve kristal işlemeli gelinlik, abiye ve saray tarzı bindallılar göz kamaştırdı.
Renkli gecede, White Dove Gelinlik ile Baki Men mağazalarının TKKD Antalya Şubesi'ne bağışladığı birer gelinlik, damatlık, bindallı ve abiye ile Burdur'dan hediye gelen rölyef çalışması Atatürk tablosu açık arttırmaya konuldu. Vali Yardımcısı Mestan Yayman'ın çağrısına rağmen gecede sadece Atatürk tablosu alıcı buldu.
TKKD Antalya Şubesi Başkanı Tülay Ersoy da düzenledikleri sosyal etkinliklerden sağlanacak gelirle kadın tutuklular için atölye oluşturacaklarını, atölyenin her türlü ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi. Ersoy, "Kadınlarımız, vakitlerini atölyede sanat öğrenerek değerlendirecek. Cezaevinden çıktıklarında da evlerinde ahşap boyama çalışması yapacak, ürettikleri eserleri satıp aile ekonomilerine katkıda bulunacak" dedi.


HABER / NesLihan BAT


2 yorum:

  1. antalya vidanjör 2009 yilinda antalyanin kumluca ilçesinde kuruldu ve antalya vidanjör olarak hizmet vermeye devam ediyor

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil