20 Nisan 2015 Pazartesi

TEMİZ FALEZ, TEMİZ ANTALYA


Antalya kamuoyunun ilgisini üzerinde toplayan  KONGED (Konyaaltı Gençlik Derneği), toplumsal farkındalık amaçlayan “Şehre Dokun” etkinlikleri dizisine bir yenisini daha ekledi.
“Temiz Falez, Temiz Antalya” ismiyle Antalya kamuoyuna duyurdukları, KONGED ve AİD üyeleri, ortak bir etkinlik düzenleyerek  Falezler bölgesini temizleyip örnek bir davranış sergilediler.
Etkinlik sonrası açıklama yapan KONGED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Alper ALVEROĞLU, “Falezler Antalya’nın değerlerinden biri. Bu özel mekanı KONGED olarak, AİD iş birliği ile hem temizledik hem de toplumsal farkındalık oluşturmak istedik. İtfaiyeciler derneğinin ekipman desteği ile  ciddi bir çalışma yaptık. Umarım bundan sonra ki süreçte vatandaşlarımız daha bilinçli olur.” şeklinde konuştu.
Gönüllü itfaiyeci üyeleri ile etkinliğe katılan AİD Başkanı Recep BALTACI ise  “Antalya hepimizin ve daha yaşanılır bir şehir olması için de temiz tutmamız gerekiyor” dedi. Desteklerinden dolayı KONGED üyelerine teşekkür ederek memnuniyetini ifade eden BALTACI, “KONGED ile sosyal sorumluluk projelerinde de birlikte hareket edeceğiz” dedi.

HABER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder