26 Mayıs 2014 Pazartesi

Kadınlar en çok kadınları kıskanırlar..NEDEN.?

Her kadın bir diğerinin aynasıdır, kendinden memnun olmayan kadınlar başka kadınlarda kendi eksikliklerini görür ve kıskanırlar. Bir adamın yanında bir kadın görmeye görsünler, anında başlarlar seneryo yazmaya..Kadınlar, kendilerinden daha popüler kadınlara katlanamazlar. Kendilerinden daha güçlü ve güzel kadınları sevmezler.
Bazı kadınlar vardır her giyindikleri yakışır ve onlara farklı farklı kişilikler kazandırır, böyle kadınlar kıskanılmaya mahkumdur. Asla art niyeti olamayan ve herkes için iyi dileklerde bulunan kadınlar çekilmez kadınlardır. Onlar hakkında durmadan dedikodu yapılır.
Kadınlar kendilerinden daha mutlu kadınlara kıskanırlar ve onlardan uzak dururlar.
Bir süreliğine kendilerinden daha kötü durumda olan ve dert yakınan kadınlarla daha iyi anlaştıklarını düşünürler. Ancak bir süre sonra mutsuz kadının durumu düzeldiğinde kıskançlık devreye girer.
Kendilerinden daha güçlü kadınları sevmezler.

Her pazartesi diyete başlayan kadın, kendisinden kat be kat fazla yediği halde hiç kilo almayan kadını kıskanır. Arkadaş ortamında ismi geçen "keşke o da olsaydı" denilen kadın kıskanılır. Eğlenmeyi bilen kadınlar başka kadınlar tarafından daima kıskanılır. Yetenek kadınların birbirlerinde en çok kıskandıkları özelliktir.

Sevgili bulmakta zorluk çekmeyen kadınlar kıskanılır ve onlar için genellikle "hafifmeşrep" tabiri kullanılır. Çocuklarıyla arası iyi olan kadınlar bile, başka kadınlar tarafından "fazla anaç" olmakla suçlanırlar. Çünkü kıskanılırlar. Çok seyahat eden kadınlar başka kadınlar tarafından kıskanılır.Rahatlık kadınların birbirlerinde görüp de en çok kıskandıkları şeydir. Çünkü kadınlar kendinden memnun kadınları anlamsız bulurlar.

Kendisinde özgüven olmayan kadınlar, özgüven sahibi kadınları kıskanırlar. Bazen birbirlerini sırf eğlenmek için kıskanırlar. kendilerinin de hayranlık duydukları kadınları çok ama çok kıskanırlar. Kadınlar kibirleri kadınları kıskanır, havadaki burunlarını yerli yerine getirmek için uğraşırlar.

Kadınlar arasındaki kıskançlık konularından biri de yemektir. Yemekleri kendisininkilerden daha çok beğenilen bir kadın çok kıskanılır, kıskançlığı erkeklerinkinin aksine patolojik bir durum olarak yaşamazlar. Hayata kendilerini alıştırır ve hemcinslerini örnek alırken oyunu eğlenceli hale getirmek için bile kıskançlık yapabilirler.


1 yorum: