25 Haziran 2012 Pazartesi

Tenis Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu.

Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün düzenlemiş olduğu Veteranlar Tenis Turnuvası’nda şampiyonlar belli oldu.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün,  bu yıl ilkini düzenlemiş olduğu, üç ay kurs gören 125 sporcunun katıldığı, üç set üzerinden oynanan Veteranlar Tenis Turnuvası, Kepez Belediye Spor Kompleksi kortlarında oynanan final maçlarıyla sona erdi.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün bu yıl ilkini düzenlemiş olduğu veteran raketler turnuvasında bayanlarda Kevser Yörükoğlu, erkeklerde ise Muhtem Aslan şampiyon oldular. Turnuvada şampiyonluğu yaşayan, Kevser Yörükoğlu ve Muhtem Aslan, turnuvanın çok heyecanlı ve çekişmeli geçtiğini, bunun yanı sıra turnuva sürecinde çok keyifli anlar yaşadıklarını, bu turnuva sayesinde çok güzel dostluklar kurduklarını belirterek, bu turnuvayı organize eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ettiler.
Turnuvada dereye giren sporculara kupalarını takdim eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Turnuvanın güzel bir spor etkinliği olması ötesinde, dostlukları ve arkadaşlıkları geliştiren, çok güzel bir etkinlik olduğunu ifade ettiniz, bu da bizim için çok sevindirici bir durum, ben öncelikle bu turnuvaya katılan tüm amatör tenisçilerimizi kutluyorum. Amacımız, burada halkımızla tenis sporu arasında bir irtibat sağlamak, tenisle ilk defa bu turnuva vesilesiyle tanışmış olan arkadaşlarımıza, bundan sonraki hayatlarında tenisle irtibatta olmalarını, bizlerinde sporun ve sporcunun yanı başında olduğumuzu bilmelerini isterim, biz sporun ve sporcunun yanı başındayız.” Dedi.
Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün bu yıl ilkini düzenlemiş olduğu veteran raketler turnuvasında derece alan sporcular:
Erkeklerde
1.Muhtem Aslan
2.Selçuk Güleç
3.Ünal Evcan
4.Birol Doğan
Bayanlarda
1.Kevser Yörükoğlu
2.Azize Aslan Öztürk
3.Zeliha Tarakçı
4.Özlem Akkaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder