16 Temmuz 2014 Çarşamba

MHP'li Osman Kepez AK Partili Oldu

Muratpaşa Belediye Meclisi'nin iki Divan Katibi de 'AK Parti' dedi. CHP'li Muratpaşa ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Merthatun'un AK Parti'ye geçişinin ardından, MHP'li Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Osman Kepez de partisini değiştirdi.

Meclis Üyesi Osman Kepez de partisini değiştirdi. AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan, Osman Kepez'in birkaç gün içerisinde parti rozetini takacağını belirtti. 

ÖN KOŞULSUZ TEKLİF GELDİ 

Osman Kepez'in çeşitli kanallar vasıtasıyla AK Parti'ye geçme düşüncesini kendilerine ilettiğini aktaran Işıkhan, parti kadroları ile yapılan görüşmeler neticesinde Kepez'in geçişine onay verildiğini ifade etti. Ne AK Parti'nin ne de Osman Kepez'in geçiş için bir ön koşul sunmadığına dikkat çeken Işıkhan, "Yapılan görüşmeler neticesinde Osman Kepez kardeşimizin AK Parti'ye katılımı sağlanmıştır" dedi. 

AK PARTİ 11'E YÜKSELDİ 


Merthatun'un ardından Murtapaşa Belediye Meclisi'nin en genç üyelerinden birini daha saflarına katan AK Parti, bu transfer ile meclisteki sandalye sayısını 11'e yükseltti. Osman Kepez'in istifasının ardından MHP mecliste 3 üye ile temsil edilir hale geldi. İlçede seçimden zaferle ayrılan CHP'nin ise 23 üyesi bulunuyor.    Can Yücel -Sabah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder