24 Temmuz 2014 Perşembe

Dr. Işıkhan ''basın mensuplarının basın bayramını kutladı''

Antalya Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Dr.Abdullah Işıkhan , 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla, görev yapan basın mensuplarının basın bayramını kutlayarak, “Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda her koşulda sorumluluk duygusu içinde toplumun haber alma özgürlüğü adına görevlerine yerine getiren medya çalışanlarına bu onurlu görevlerinde başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 
Bütün gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Dr. Işıkhan , toplumun vazgeçilmez unsurlarından biri olan yazılı ve görsel basının ülke gündeminin öğrenilmesinde önemli bir araç olduğunu belirten Başkan Dr. Işıkhan, “24 Temmuz günü basında sansürün kaldırılışının 106. yıldönümü. Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. 
Artık her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, modern dünyada tartışmasız kabul görmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle Antalya'da faaliyette bulunan değerli basınımızın 24 Temmuz Basın Bayramınızı kutlar tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar dilerim” Ayrıca aranızda ayrılan basın mensuplarınada Allahtan Rahmet diliyorum ..dedi
HABAR / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder