5 Temmuz 2014 Cumartesi

TÜTÜNCÜ “YÖRSİAD” İFTAR ÇADIRINDA

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği ) tarafından Çallı da Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisine kurulan ve her gün 550 kişinin iftarını açtığı "YÖRSİAD İftar Çadırı"nın konuğu oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, YÖRSİAD İftar Çadırı’na  konuk oldu. Hakan Tütüncü, YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İftar çadırında oruçlarını açan vatandaşlara hayırlı Ramazanlar diledi.

Geçtiğimiz yıl da Ramazan ayı boyunca aynı noktada her gün 550 kişiye iftar yemeği veren YÖRSİAD ın bu organizasyonun geleneksel olarak devam ettiğine dikkat çeken YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, " Tüm halkımızın Ramazan aylarını yürekten kutluyorum. İftarın ilk günlerinde  bizleri yalnız bırakmayan ve soframıza konuk olan ve bizlere desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kepez Belediye Başkanı Sayın Hakan Tütüncü ye teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü," Öncelikle ülkemizin, İslam aleminin ve bütün Antalyalıların mübarek Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyorum. Bu yıl Ramazan ayının ilk gününü büyük bir tevakkuk olarak burada YÖRSİAD ın iftar çadırlarında birlikte gerçekleştirdik.” İfadesini kullandı. 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder