11 Mayıs 2014 Pazar

Ak Parti Muratpaşa gençlik kolları farkındalığını gösterdi

Ak Parti Muratpaşa Gençlik Kolları bir ilke daha imza attı.Anneler günü dolayısıyla  oluşturduğu gorsel efekle Cumhuriyeti alanında 3000 karanfil dağıtarak Anneler gününe ayrıcalık kattı..
Saat 12 gibi anneler günü dolayısıyla Cumhuriyet Alanına getirilen görsel bir anda ilgi odağı oldu, Herkes görsel'le resim çektirme sırasına girdi yaklaşık 5000 fotoğraf çekimi gerçekleştirdi..
Antalya Ak Parti Muratpaşa Gençlik kolları Cumhuriyet alanındaYerli yabancı demeden Anneler gününü kutlayarak karanfil dağıttı..
Anneler günü nedeni ile konuşma yapam Ak Parti gençlik kolları başkanı Mehmet Çetin Annelerin bu özel günü için açıklama yaptı..
Çetin açıkmasında şunları söyledi ''doğumdan itibaren hayatımıza ışık olan, dünyanın en zor ve ulvi görevlerinden birini üstlenen, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerin Anneler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetiştiren, sevgiyi, saygıyı öğreten şefkatleriyle kuşatan annelerimizi sadece belirli günlerde değil her an hatırlamalıyız. Bu duygularla, varlıklarıyla hayatımıza ayrı bir anlam katan, dünyanın en yüce görevini yerine getiren ve hayatın tüm güzelliklerine layık olan tüm fedakâr annelerimizin ellerinden öpüyor, yüreği merhamet ve sevginin tükenmez kaynağıyla dolu bütün annelerimize sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu günler diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder