14 Mayıs 2014 Çarşamba

Av.Mustafa Köse‘'Dualarımı​z sizinle birlikte’'

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Üç günlük milli yas ilan edilmiş olup bayraklarımızı yarıya indireceğiz” dedi.

Tüm Türkiye’nin gözlerinin Soma’da olduğunu dile getiren AK Parti İl Başkanı, “Dualarımız onlarla birlikte. Milletçe acımız büyüktür.Umud ediyoruz ki acımız daha fazla büyümez.AFAD ekipleri can kaybımızın daha da büyümemesi için ellerinden geleni yapmaktadır. Zaman aleyhe işlese de dualarımızı maden ocağında mahsur kalan vatandaşlarımızdan esirgememeliyiz” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Mustafa Köse, “Gözlerimiz Soma’dan gelecek umutlu haberleri bekliyor. Ambulanslarla hastanelere taşınan vatandaşlarımızın sağlık durumunun iyi olması haberlerini millet olarak bekliyoruz.Gerek ülkemizde gerekse dünyanın çeşitli ülkelerinde de görüldüğü üzere bu tür facialarda aradan geçen uzun zamana karşın tam da ümitler kesilmişken akıtılan sevinç gözyaşlarına şahit olduk. Son ana kadar ümitlerimizi kaybetmeden dua etmeye devam edelim. Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder