26 Ocak 2014 Pazar

Ak Parti Manavgat SKM törenle hizmete açıldı

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut’un Asım Okur Parkı’ndaki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve AK Parti Antalya milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 
Yağmur altında gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, Manavgat Belediyesi’nin idari şeklini beğenmediği için aday olduğunu ifade ederek, "Bugün Manavgat’ta seçim startının verildiği gündür. Yıllardır iktidar özlemi çeken Manavgat inşallah 30 Mart’tan sonra bu özlemine son verecek. Manavgat’ta bir karış yeri imara açamayan, insanlara iş, aş veremeyen, yaptığı tek iş şehri süslemek olan bir belediye. AK Parti ile Manavgat makus talihini yenecektir" dedi.
 
AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel de Antalya’nın bir evladı olarak Manavgat’ta birçok anısının bulunduğunu belirterek, "Biz bu göreve makam mevki hırsıyla talip olmadık. Bizim bir tek isteğimiz var; sizlere hizmet etmek. Bunun dışında hiçbir arzu ve hedefimiz yoktur. Antalya Büyükşehir Belediyesi son 5 yılda 15 yıl kaybetti. Manavgat suyu projesi benim çalıştığım bir projeydi ve o proje sadece Manavgat’ın değil bütün Antalya’nın su sıkıntısını bitirecekti. Ama inşallah sizler bizlere destek olursanız bu projeleri tamamlamaya hazırız. Şu Manavgat’ta az önce anlatılan birkaç peyzaj dışında yapılacak çok iş var. Biz bunları Recep Barut ile birlikte yapacağız" diye konuştu.
30 Mart’ta yapılacak seçimin sıradan bir seçim olmayacağını kaydeden Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ise, "Ülkemiz ve iktidarımız içinden geçtiği şu süreçten güçlenerek çıkacaktır. Başbakanımız dünya lideri olarak daha da güçlenecektir. Sizlerin dualarıyla, sizlerin desteklerinizle, sizlerin oylarıyla, bu ülkede sizlerin sözünüzün geçtiğini, içeride ve dışarıda herkes görecektir" ifadelerini kullandı.
Menderes Türel’in siyasetteki geleceğini Ankara’da bırakarak Antalya’ya olan borcunu ödemek için aday olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Menderes Türel kardeşim Antalya’ya hizmete kaldığı yerden devam edecek ve Antalya’yı şaha kaldıracaktır" dedi.
Öte yandan, açılış törenine katılan sinema sanatçısı Ahmet Yenilmez de yaptığı kısa konuşmada, Manavgat halkından Recep Barut’a destek vermelerini istedi.
Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Manavgat Seçim Koordinasyon Merkezi; Bakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türel, Manavgat Belediye Başkan Adayı Barut ve Antalya milletvekilleri tarafından dualar eşliğinde açıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder