15 Haziran 2013 Cumartesi

GÖKÇEN ÖZDOĞAN ENÇ’DEN MURATPAŞA ZİYARETİ

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, taksi duraklarını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Milletvekili Enç, “Mustafa Akaydın döneminde Antalya 5 yılını kaybetti, böyle bir zihniyet arızalıdır” dedi.
Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, sandık kurulu için yoğun bir tempoda çalışan Muratpaşa ilçe teşkilatını ziyaret etti. Daha sonra Muratpaşa İlçe Başkanı Dr. Abdullah Işıkhan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barçin ve teşkilatla birlikte geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren Sevgi Evi çocuklarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastane ve esnaf ziyareti yapan Enç, taksi duraklarında ki esnafla sohbet edip çay içti. Esnafın sıkıntılarını dinleyip çözüm noktasında yardımcı olamaya çalışan Milletvekili Enç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a yüklendi. Antalya’nın 5 yıl kaybettiğini belirten Enç, “Antalya halkı hak ettiği hizmeti alamıyor. Önceki gün yapılan meclis toplantısında yeni yapılacak okulların konut alanlarına olan çekme mesafesinin 10 metreden 5 metreye düşürülmek istenmesi sonucu, CHP’li Başkan Akaydın, Ak Parti’li Başkan Hakan Tütüncü’den gelen okul önerisini ‘vaziyet planı yok’ diyerek reddetmiştir.  ‘Vaziyet planı yok’ diyerek reddettiği Kepez’deki okul alanlarının aynısı Konyaaltı’nda olunca ‘evet’ demiştir. Çocukların geleceği ile oynayan bir zihniyet arızalıdır” şeklinde konuştu.
“Halka yalan vaatlerde bulundu”
Akaydın’ın Antalya’ya elle tutulur, gözle görülür bir icraatı olmadığını söyleyen Milletvekili Enç, “Akaydın Antalya’ya bir çivi bile çakmadı. Seçim döneminde verdiği vaatlerle Antalya halkına yalan söyledi. Söylediği yalan vaatlerden ’10 bin ev hanımını sigortalı yapacaktı, Antalya elektriğe para ödemeyecek ve fatura tarihe karışacaktı, Kepez’e 1 değil 5 tane yüksek ihtisas hastanesi açacaktı. Antalya 12 ay çalışıp 12 ay kazanacaktı. İhtiyaç sahibi üniversiteye hazırlanan öğrencilerin masraflarını karşılayıp, Antalya’ya en az 4 yeni üniversite kuracaktı’. Yerel seçimlere 1 yıldan az bir süre kaldı. Akaydın hala bu vaatlerini yerine getiremedi. Kendi yapamadıklarının üstünü kapatmak için sürekli gündem değiştirip, Ak Parti’ye çamur atıyor. Sayın Menderes Türel döneminde yapılan köprülü kavşaklar trafiği rahatlatmıştı. İkinci dönem seçilseydi 10 yeni köprülü kavşak daha yaparak Antalya’da trafik sorununu tamamen çözecekti. Akaydın bu projenin devamını bile getiremedi. Antalya halkı önümüzdeki yerel seçimlerde, beceriksiz Başkan Akaydın’a sandıkta inşallah gereken cevabı verecektir” dedi.
Taksi esnafından Enç’e teşekkür
Esnafla uzun süre sohbet eden Milletvekili Enç’e taksi esnafı ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Önceki dönemlerde hiçbir milletvekili ziyaretlerimize gelmiyordu. Milletvekillerini hep televizyonlarda ve gazetelerde görürdük. Şimdi ise buraya kadar gelip sorunlarımızı dinleyip sohbet ediyorsunuz. Özellikle bir kadın milletvekili olarak bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.
HABER EKSPER / Mehmet BULUT



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder