25 Haziran 2012 Pazartesi

Emekli olan işçilerine plaketle teşekkür etti

Başkan Hakan Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü'nden bu dönem emekli olan 17 personele plaket verdi ve Kepez'e yaptıkları kalıcı eserlerdeki alın terlerlerinden dolayı teşekkür etti.

Kepez Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'nden emekli olan 17 personele ve bu müdürlükte uzun yıllar görev yapan çalışanlara, emeklerinden dolayı teşekkür etmek amacıyla plaket takdim etti. Fen işleri Müdürlüğü şantiyesinde düzenlenen törende,  Hakkâri Dağlıca'da bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu şehit olan 8 asker için mevlit okutuldu.

Şehitlere saygı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de yaptığı konuşmada töreni eğlence şeklinde organize ettiklerini, ancak Hakkâri Dağlıca'da 8 askerin şehit olmasından dolayı bu eğlenceyi iptal ettiklerini belirtti.
Kepez'de 3 yılda başarılı hizmetlere imza attıklarının altını çizen Tütüncü,  bu başarının en büyük kahramanlarından bir tanesinin de fen işleri çalışanları olduğunu kaydetti. Tütüncü,  işçilere, ilçede yaptıkları kalıcı eserlerdeki katkılarından ve alın terlerinden dolayı Kepez ve Antalya halkı adına teşekkür etti.

Çalışanlarım yol arkadaşımdır

Tütüncü, konuşmasının devamında personeline şöyle seslendi: "Sizin gibi güzel çalışma arkadaşlarım olduğundan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerle iftihar ediyorum. Bizler sadece bir mesai arkadaşı olmanın ötesinde bir aile hukuku içerisinde birbirimize bağlı olalım ve ilişkilerimizi gün geçtikçe geliştirelim arzusu içerisindeyiz. Belediye başkanınız olarak her bir personelimi candan, ciğerden yüreğime ve bağrıma basıyorum. Sizlerin sevgileri, saygıları gönlümde müstesna bir yere sahiptir. Göreve geldiğim ilk günden itibaren hiçbir arkadaşımızı, bir diğer arkadaşımıza ötekileştirmeden, kimini uzaklaştırıp kimisini yakınlaştırma hatasına düşmeden, bütün personelimi yol arkadaşı olarak görerek çalışıyoruz. Yol arkadaşlığı duygusunu daha da büyütürsek, büyük bir enerji ortaya çıkacak. Bu enerji de halkımıza, Kepez'imize ve Antalya'mıza hizmet olarak dönecek."

Emekli olana da emeği geçene de plaket

Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra aileleri ve sevdikleriyle sağlık, sıhhat ve afiyet ve uzun ömür dileği ile emekli olan 17 işçiye plaketlerini verdi.
Tütüncü, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde Kepez’in caddelerinde ve sokaklarında üstün hizmetleri olan Turan Çakmak’ı, Ali Avcı’yı ve İbrahim Sakar’ı da plaketle ödüllendirdi.

Fen işleri çalışanları da kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Başkan Tütüncü’ye ve Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz’a plaket takdim ederek teşekkür ettiler.

Yemek ikramının yapıldığı törene, Hizmet-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Murat Pilevne, Fen İşleri Müdürü Ali Aslan ve fen işleri çalışanları da katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder