30 Ekim 2013 Çarşamba

Muratpaşa'da Gümbür gümbür Cumhuriyet’e özel kutlama..

Cumhuriyet’e özel kutlama.. 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle AK Parti Antalya Muratpaşa İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyetimizin 90. yılı özel bir program ile kutlandı. 
AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 90'ıncı yıldönümü nedeniyle özel bir kutlama programı hazırladı. AK Parti İlçe Başkanlığı binasındaki programa AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan, Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Bozdemir, meclis üyeleri ve çok sayıda partili ile çocuklar katıldı.
 Sevgi çocuklarının sergisi açıldı
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan kutlama programında Antalya’daki Sevgi Evleri’nde kalan ilkokul öğrencisi çocuklar tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konulu resim sergisi açılışı yapıldı. Sergiyi gezen davetlilerin satın aldığı resimlerden elde edilen gelirin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar yararına kullanılacağı belirtildi.
 Türk Bayrağı motifi ilgi odağı oldu
İlçe teşkilatı tarafından strafordan özel olarak hazırlanan kırmızı zemin üzerine beyaz ay ve yıldızdan oluşan Türk Bayrağı motifi de davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Törene katılanlar Ay-Yıldızlı Türk Bayrağı simgesi önünde bol bol fotoğraf çektirdi. 10'uncu Yıl Marşı, Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanlığı'nın kutlama programı süresince çalındı. Kokteylin yanı sıra davetlilere mini bir konser de verildi. 
HABER/ Mehmet BULUT









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder