10 Nisan 2013 Çarşamba

OSMAN ALİ EÇİŞ’DEN POLİS’E KUTLAMA


Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Ak Parti konyaaltı İlçe Teşkilatı Başkanı osman ali eciş, Polis teşkilatının bilgi birikimi ve tecrübesiyle, ülkenin huzur ve güvenliğinin teminatı olduğunu vurguladı.
Ak Parti konyaaltı İlçe Teşkilatı Başkanı osman ali eciş mesajında : " Tarihi Osmanlı dönemine kadar uzanan, Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 168. yıldönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.
168 yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız özverili çalışmaları ile görevini başarıyla yerine getiren kurumlarımızdan birisidir. Türk Polis teşkilatımız asayişi, güvenliği ve huzuru sağlamak için çok önemli bir toplumsal işlevi özveri ile yerine getirmektedir.
Halktan aldığı güç ve destekle görevini başarıyla yapmaktadır.
Milletimizde Emniyet Teşkilatımıza her zaman güvenmiş, her türlü desteği vererek yanında yer almış ve almaya devam etmektedir. Bu vesileyle Ak Parti konyaaltı Teşkilatı Olarak her kademede görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarını tebrik ediyor; 168. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, kahraman Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan Emniyet Teşkilatı mensuplarına ve ailelerine sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum. " dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder