8 Nisan 2013 Pazartesi

Av.MUSTAFA KÖSE’DEN POLİSE KUTLAMA


AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, kuruluşunun 168. yıldönümünü ve Polis Haftası'nı kutlayan Türk Polis Teşkilatı için bir kutlama mesajı yayınladı.
AK Parti İl Başkanı Köse, "Gücünü yasalardan, desteğini halktan alan, ülkede dirlik ve düzenin sürekli kılınması için gece gündüz demeden, tüm gücüyle çalışan Emniyet teşkilatı, köklü geçmişiyle Türkiye Cumhuriyeti'nin temel kurumlarındandır. 168 yıllık geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatımız, birikimiyle çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği bu zor görevi başarıyla sürdürmektedir. Görev bilinciyle hareket etmeyi kendisine şiar edinmiş, vatandaşımızın huzuru ve ülkemizin güvenliği uğruna canını bile ortaya koyacak kadar fedakarane ve cesaretle çalışmalarını yürütmüştür” dedi.
AK Parti İl Başkanı Köse, sözlerini şöyle sürdürdü; “Halkın güven ve desteğinden aldığı güçle gerektiğinde canını da ortaya koymaktan hiçbir zaman çekinmeyen Türk Polisi, toplumsal barış, huzur ve güvenliğin her zaman koruyucusudur. 168 yıldır görevlerini zaman, yer ayırımı olmaksızın, her koşul ve ortamda sorumlulukla yerine getiren, gecesini gündüzüne katan; demokratik hukuk devletinin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı'nın 168. kuruluş yıldönümünü kutluyor; görevi uğruna canlarını esirgemeyen aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimiz ve emeklilerimiz ile trafik, karakol, asayiş ve emniyette çalışan görevleri başındaki tüm polislerimiz ve ailelerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum"..HABER EKSPER / Mehmet BULUT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder