21 Temmuz 2011 Perşembe

- Güllük canlanıyor

Güllük Caddesi’nde alışverişi ve akşam ticaretini canlandırmak amacıyla düzenlenen Güllük Alışeriş Festivali 22 Temmuz Cuma günü Selekler Çarşısı önünde yapılacak törenle start alıyor.

Güllük canlanıyor

Güllük Caddesi’nde alışverişi ve akşam ticaretini canlandırmak amacıyla düzenlenen Güllük Alışeriş Festivali 22 Temmuz Cuma günü Selekler Çarşısı önünde yapılacak törenle start alıyor.


Güllük Alışveriş Festivali, 22 Temmuz Cuma günü başlıyor Antalya Ticaret ve Sanayi Odası önderliğinde Güllük Caddesi’nde alışverişi ve akşam ticaretini canlandırmak amacıyla düzenlenen Güllük Alışeriş Festivali 22 Temmuz Cuma günü Selekler Çarşısı önünde yapılacak törenle start alıyor. Antalya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, AESOB, AKTOB, ARD ve GÜLDER’in destekleriyle düzenlenen Festival 27 Ağustos tarihine kadar sürecek. Festival süresince Çarşamba, Cuma, Cumartesi akşamları 20.30 – 23.30 saatleri arasında konserler, halk oyunları, sokak tiyatroları, yarışmalar, orta oyunu, Hacivat-Karagöz, dans ve semazen gösterileri gerçekleştirilecek.




Antalyalılara çağrı

Güllük esnafı ile yaptıkları görüşmeler sonucu böyle bir festival düzenlemeyi kararlaştırdıklarını belirten ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, alışveriş merkezlerinin çoğalmasıyla birlikte cadde alışverişinin bitme noktasına geldiğini söyledi. Festival süresince bölgedeki tüm esnafın işyerlerini gece yarısına kadar açık tutacaklarını ve indirimler yapacaklarını belirten Budak, “Antalya’da akşam ticaretini ve cadde alışverişini yeniden canlandırmayı hedefliyoruz. Tüm Antalyalıları festival süresince Güllük Caddesi’ne bekliyoruz” dedi. Budak, pilot bölge olarak seçilen Gülük’te başarılı olunması halinde diğer caddelerde de benzer organizasyonları yapmayı hedeflediklerini belirtti.

http://www.antalyaekspres.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder