29 Nisan 2011 Cuma

BAYKAL’A YUMURTALI SALDIRI


CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletekili Deniz Baykal, Çeçim çalışması için gittiği0 Serik’te esnaf ziyareti yaparken, bir grubun yumurtalı saldırısına uğradı.


Yumurtalar pişmiş

CHP'den 1. sırada milletvekili adayı olan Deniz Baykal, yanında diğer milletvekili adayları ve il yöneticileriyle birlikte dün sabah seçim çalışması için gittiği Serik’te protesto edildi. Çınaraltı Meydanı'nda esnaf ziyaretine başlayan Baykal'a saat yaklaşan 4 kişilik grup pişmiş yumurta attı. Yumurtalar isabet etmezken Deniz Baykal de hiç bir şey olmamış gibi esnaf ziyaretine devam etti. Baykal, gazetecilerin sorularına ise, “İşinize bakın” diye yanıt verdi.





4 kişi gözaltına alındı

Baykal’a saldıranların milletvekili aday adayı olan ancak listeye alınmayan İbrahim Demir'in yeğenleri Mehmet Günal, Rahmi Günal, Zeki Bodur ve Çağdaş Öztürk olduğu belirlendi. Saldırganlar ilçe merkezinde saklandıkları yerde yunus timleri tarafından yakalandı. Baykal'ın yakın çevresine. “İyi ki böyle adamlar aday yapılmamış. Böyle particilik olmaz. Bu tür insanlar zaten listede olmamalı. Bu vatandaşın, Serikli'nin tepkisi değil" dediği ileri sürüldü.
http://www.antalyaekspres.com/default.asp?sayfa=haberdetay&id=8043&kategori=87

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder