28 Şubat 2014 Cuma

Cihan Bulut’tan İşçilere Teminat

Cihan Bulut’tan İşçilere Teminat Söylediklerimin Hepsini Yapacağım 
Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, Belediye İş Sendikası Antalya İl Başkanı Murat Barış ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan’da bulundu.

Bir günde 7 ayrı noktaya ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut Belediye İş Sendikası başkanı Murat Barış ve yönetim kurulu üyelerine yaptığı ziyarette, Muratpaşa bölge sınırlarında deniz alanlarının fazla olduğunu ancak Belediyeye ait bir plajın dahi olmadığını belirten Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut; “Muratpaşa İlçe sınırlarında sadece Lara plajı mevcut ve buranın yüzde ellisi Büyükşehir Belediyesi’ne yüzde ellisi ise İl Özel İdare birimine ait. İl Özel İdare kapatılacağı için biz yüzde elli hissesini alarak Muratpaşa Belediye’sine kazandıracağız. Bu plajda ihaleler düzenleyerek başkalarının arka bahçesi yapmayacağız. Plaj’da getirim asla sağlamayacak, sağlatmayacağız. Plajı ticaret hane olarak değil sosyal tesisi hizmet alanı olarak göreceğiz. Eğer bu sözlerimizi tutmazsak, gelin evimin önüne bir hafta boyunca davul zurna ile eylem yapın. Size bu kadar açık çek veriyorum. Biz her sözümüzü mutlaka tutacağız” dedi.

“TAPU BENİM TAPUM BELEDİYE’NİN DEĞİL”

Muratpaşa sınırlarında bulunan Kırcami imar planına da değinen Başkan Adayı Cihan Bulut; Artık Kırcami’nin hızlı bir şekilde plana kavuşması gerekiyor. Bu yıllardır Muratpaşa’nın kanayan yarası oldu. Ben Kırcami çocuğuyum, benim Ermenek tapumun belediyenin çekmecesinde ne işi var bu bizim tapumuz, bu tapular sizin tapunuz. İnşallah Muratpaşa’da Belediye Başkanı olursam ilk hızlandıracağım ve başaracağım iş Kırcami imar sorunu olacak. Ben vatandaşa seçim öncesi vaatler verip daha sonra kayıp olan bir insan değilim” diye konuştu.

“BELEDİYELER İLE YARIŞACAĞIZ”

Bulut konuşmasının devamında ise; “Kepez Belediyesi, Muratpaşa Belediye’sinin nüfusunu fazlasıyla geçti ancak şuan Kepez Belediyesi hızla gelişen bir İlçe oldu, Muratpaşa Belediyesi’ne bakıyorsunuz hala çok geride kaldı. İnşallah biz büyük İlçeler ile yarışan ve başaran belediye olacağız” sözlerini söyledi.

Av.MUSTAFA KÖSE “Vatandaş rahat nefes alacak”

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Alanya’nın Okurcalar ve Avsallar beldelerinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor.

Okurcalar programına ilk olarak MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Öztürk’ü ziyaret ederek başlayan İl Başkanı Mustafa Köse, ardından belde esnafını gezdi. Başkan Köse’ye Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Günay, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü,  Emişbelen Belediye Başkanı Nurettin Uludağ’ın yanı sıra Oba Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu eşlik etti.

TURİZM 12 AYA YAYILACAK
Okurcalar esnaf ziyareti sırasında Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse’ye dertlerini aktaran esnaf, sadece yaz sezonunda iyi çalıştıklarını  ancak kış sezonunda umduklarını bulamadıklarını dile getirdi.

Esnaf, kış sezonu olunca bazı esnafın kepenkleri dahi açmadığını söylerken İl Başkanı Mustafa Köse, Alanya’da olduğu gibi Okurcalar’da da turizmin 12 aya yayılması için belediye başkanı ve AK Parti Alanya Belediye Başkan adayı Hasan Sipahioğlu’nun ile Büyükşehir  Belediye Başkan adayı Menderes Türel’in de projelerinin hazır olduğunu dile getirdi.

İl Başkanı Mustafa Köse, esnaf ziyaretinin ardından seçim ofisi toplantısına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda vatandaşlara hitap eden Başkan Köse, yeni büyükşehir yasası ile birlikte neredeyse işçisinin bile maaşını ödemekte zorlanan ve bölgeye hizmet götüremeyen belediyelerin kapanarak gerçek anlamda hizmeti almaya başlayacağını kaydetti.

PLANLAMA VE UYGULAMA BÜTÜNLÜK KAZANACAK
Yeni Büyükşehir yasası ile birlikte özellikle turizm belde belediyelerine sağlıklı hizmet gitmesi açısından katkı sağlayacağını belirten il Başkanı Mustafa Köse, yasa ile birlikte kapanacak olan belediyelerde hizmet binalarının kapanmayacağını ve Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası olarak vatandaşa aynı şekilde hizmet vermeye devam edeceğini kaydetti. AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, kapanacak olan beldelere de hem Alanya hemde Büyükşehir belediyelerinin bütçe ayırarak daha fazla hizmet etme imkanı bulacağının altını çizdi.
Köse’nin konuşmaları sık sık alkışlarla kesilirken Okurcalar seçim ofisindeki toplantının ardından Avsallar beldesindeki esnaf ziyaret edildi.

VATANTAŞ “OH BE” DİYECEK
Alanya’daki programı dahilinde köy ziyaretlerini de bir yandan sürdüren İl Başkanı Mustafa Köse, “Bu yasa halkımızın yararına olan bir yasa. Öyle olmasa milletimizin hizmetkarı olan AK Parti bu yasayı çıkarmazdı. Bizlerin tek derdi var oda hizmet” dedi.

Yeni yasa ile birlikte ulaşılamayan en ücra köşelere dahi ulaşılabilir ve hizmet gider hale geleceğini kaydeden Başkan Köse, “Geçmişte köylerimize hizmeti İl Özel İdare götürüyordu. Özel İdarenin Antalya genelindeki tüm köylere ayırdığı bütçe 10 milyon lira idi. Yeni yasa ile birlikte ise sadece Alanya Belediyesi köylere hizmet için 7,5 milyon lira ayıracak. Aynı şekilde Büyükşehir Belediyesi de köyler için 8 milyon lira ödenek ayırmak zorunda. Kısacası bugüne kadar almadığınız hizmetleri görecek ve “oh be dünya varmış” diyeceksiniz. Birileri çıkıp yalan yanlış konuşarak halkımızın aklını karıştırmaya çalışıyor. Ama hiç boşuna uğraşmasınlar çünkü vatandaş AK Parti’nin yaptığı hizmetleri gördü. Alanya’da Belediye Başkanımız Hasan Sipahioğlu’nun yaptıkları ortada. Geçmiş dönemde Menderes Türel!in de Antalya’ya yaptığı hizmetler ortada. İnanıyorum ki Alanya’da sandıklardan Hasan Sipahioğlu ve Menderes Türel çıkacak. İki gündür Alanya’dayız ve gördüğümüz manzara karşısında oldukça mutlu olduk” ifadelerini kullandı.

Türel: Sosyal denge sözleşmesini çıkaran benim

Belediye Başkanı olduğu zaman "Sosyal Denge Sözleşmesini" kaldıracağı iddialarına  cevap veren Menderes Türel, sözleşmeyi uygulamaya koyan kişinin kendisi olduğunu hatırlattı.
Sözleşmenin tüm Türkiye’de uygulanması için TBMM’de yaptığı çalışmaları anlatan Türel "Sosyal
Denge Sözleşmesinin bugün Türkiye’de uygulanmasına vesile olan kişinin, şimdi sosyal denge sözleşmesini uygulamayacağını söylemeye cesaret edenlere söylenecek bir tek söz vardır. Bu attığınız yalana kargalar bile güler" dedi. Türel "Atıyorken destekli atmak lazım" diyerek rakiplerinin ayarı kaçırmamalarını istedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelen, esnafları iş yerlerinde, vatandaşları evlerinde ziyaret eden Türel son olarak  sendikalar ile buluştu. Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile son 12 senede kat ettiği mesafeyi anlatan Türel, senelerdir çözülemeyen bir çok meselenin çözüm bulduğunu belirtti. Türel, sadece Antalya’da 14 katrilyonluk yatırım yapıldığını dile getirdi.

AK Parti’nin Türkiye’de maddi kalkınmayla birlikte manevi kalkınmayı
da kendisine şiyar edindiğini ifade eden Türel,"Demokrasi ve özgürlükler maddi yaptığımız yatırımlardan çok daha önemli, çok daha memleketin geleceğine yapılmış yatırımlardır. Bir ülkenin kalkınması için demokrasi ve özgürlükler vazgeçilmezdir." dedi.

Antalya’da bedava elektrik, yüz bin kişiye iş vaat edenlerin daha sonra "o bir sıfırı sonuna kim koydu?" diyerek mazeret ürettiğini söyleyen Türel, Antalya’nın artık hizmet belediyeciği istediğini kaydetti.
Türel sözlerini şöyle sürdürdü: "Heybesinde hizmet olmayanların işi gücü mazeret belediyeciliği, yalan dolan ve iftiradır. Çünkü yaptıklarıyla ilgili birşey söylemeye kalksalar söyleyebilecekleri birşey yok. Antalya’nın büyük projelere ihtiyacı vardır. O yüzden Antalya’ya büyük hedefler diye yola çıktık ve onun için bunları yerine getirmeye çalışıyoruz. Hizmetin adresi geçmişte Menderes Türel döneminde ak belediyecilik olmuştur. Bu tartışılmaz bir gerçektir şimdi yeniden biz bunu kazandırmak için yola çıktık."

Kendi çıkardığım sözleşmeyi kaldıracağımı söylüyorlar

Rakiplerinin hizmet üretemeyince, proje üretemeyince iftiraya sarıldığını aktaran Türel bu seçim döneminde gerçekle ilgisi olmayan birçok iftiraya maruz kaldıklarını kaydetti. Belediye çalışanlarına,"Menderes Türel göreve geldiğinde Sosyal Devlet Sözleşmesini kaldıracak" dendiğini anlatan Türel iddialara sert dille cevap verdi. Türel kaldıracağı idida edilen söyleşmeyi çıkaran, meclisteki çalışmaları ile tüm Türkiye’ye yayılmasını sağlayan kişinin kendisi olduğunu hatırlattı. Türel "İşte Allah şahittir Mürsel başkanım şahittir. Sosyal devlet sözleşmesini ben çıkardım. Bütçe komisyonunda iken alt komisyonda yer aldım. Sosyal denge sözleşmesi ile ilgili maddeyi belediyelerde uygulansın diye alt komisyona girdim. Mürsel başkanımdan yardım istedim ’başkanım gel yalnız kalmayayım birlikte savunalım’ dedim. Kanuna birlikte koyduk. Şimdi ben kendi çıkardığımbir kanunu uygulamayacakmışım. Buna kim inanır." dedi.

Atıyorsanız destekli atın

Rakiplerine seslenen Menderes Türel  "Ama atıyorken de destekli atmak lazım. Bazen böyle ayarı kaçırıp desteksiz atıyorlar. Sosyal denge sözleşmesini mecliste Ak Parti gurubu adına savunan milletvekili bu kardeşiniz. Şimdi Türkiye’de sosyal denge sözleşmesini çıkartan ve onun çıkmasında hem kanunda hem teklifte imzası olan bunu mecliste savunan bunun çıkması için yerel yönetimler başkanı sıfatıyla her türlü gayreti ortaya koyan birine diyorlar ki ’Menderes Türel gelirse Sosyal Denge Sözleşmesini’ kaldıracak." şeklindi konuştu.

Bu iddialara kargalar bile  güler

Kendi çıkardığı kanunu uygulamayacağı iddialarını ortaya atanların kargaları bile güldüreceğini savunan Türel  "Sosyal Denge Sözleşmesinin bugün Türkiye’de uygulanmasına vesile olan kişinin, şimdi Sosyal Denge Sözleşmesini uygulamayacağını söylemeye cesaret edenlere söylenecek bir tek söz vardır. Bu attığınız yalana kargalar bile güler." dedi.


Türel 2009 senesindeki seçim kampanyası öncesinde karşılık buldu, diye umut edip, yeniden iftiraya sarılmaya çalışanların en iyi cevabı 30 martta alacağını ifade etti. Türel "Bu ve benzeri iftiraları hep atarlar. Ama bir arkalarına baksalar gerçeği görseler belki utanırlar ama arka arkaya yalanlar attıkları için maalesef utanacak bir yüzleri kalmadığından hala yalanla yollarına devam etmeye çalışırlar. Biz doğrudan şaşmıyoruz biz haktan şaşmıyoruz biz adaletten şaşmıyoruz." şeklinde konuştu.

24 Şubat 2014 Pazartesi

Cihan Bulut’tan yoğun tempolu seçim çalışması

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut seçim çalışmalarını sürdürüyor. Pazar sabahı erken saatlerde başlayan seçim çalışma programı geç saatlere kadar devam etti.

Muratpaşa’da 56 mahalleye eşit hizmet gelecek.

Muratpaşa’da çalışma temposunu arttıran Cihan Bulut ilk olarak Soğuksu’da mahalle kahvaltısına katıldı. Ak Parti mahalle  temsilcilerinin bir araya geldiği toplantıda Cihan Bulut 30 Mart seçimlerinin önemini anlattı. 30 Mart’ın Muratpaşa için hayati bir öneme haiz olduğunu söyleyen Bulut: “Muratpaşa’da yaşayan vatandaşlarımız seçimden sonra Ak Parti belediyeciliğin ayrıcalığını, farkını görecek ve yaşayacak” dedi.
56 Mahalleye eşt hizmet götürme sözü veren Bulut; Muratpaşa’nın tüm sorunlarını bildiklerini  ve çözüm için projeler geliştirdiklerini “Biz size her vaat etmiyoruz. Yapacağız diyoruz ve yapacağız. Ben işadamıyım Muratpaşa’da 10 yıldır meclis üyeliği yapıyorum. Antalyaspor’un başkanlığını yaptım. Sosyal ve kültürel faaliyetler içerisinde bulundum. Deneyimli ve donanımlı Meclis üyelerimizle birlikte size söz verdiklerimizin hepsini yapacak iradeye azme sahibiz. Her mahallede kültür evleri, kadınlarımızın el işlerini yapabilecekleri mahaller yapacağız.  Öğrencilerimiz için etüt salonları oluşturacağız ve bunları 1 yıl içerisinde yapacağız” dedi.

CHP’li belediyeler gittikten sonra hizmet gördük

Soğuksu Mahallesinde Cihan Bulut’un konuşması sırasında söz alan bir vatandaş CHP’li Belediyeler dönemini iyi hatırlıyoruz. İstanbul’da sular akmaz çöpler toplanmazdı. Bu adamlar geldi sularımız akmaya, çöplerimiz toplanmaya başladı. Hizmeti biz Ak Partili belediyeler zamanında gördük demesi üzerine vatandaşlardan büyük alkış aldı.

DUTLUBAHÇE’de COŞKULU KARŞILAMA

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel’in de konuşmacı olarak katıldığı Dutlubahçe  Mahallesi seçim bürosu önünde coşkulu bir kalabalığa toplantıya katılan Bulut burada da sevgi gösterileri ile karşılandı. Konuksever mahallesinde yapacağı hizmetleri anlatan Bulut “ Menderes Türel başkanımızla birlikte Murapaşa’nın makus talihini yeneceğiz. Biz hizmete hazırız sizde hazır mısınız. Dutlubahçe mahallesi Muratpaşa Belediyesinin hizmetlerinden yeteri kadar payını alamıyor. Mahallenizin sorunları var ama, idarecilerinizi en son ne zaman görebildiniz. Bizim kapımız size hiç kapanmayacak. Birlikte güzel işler başaracağız ” dedi.
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı’da burada yaptığı konuşmada Cihan Bulut kardeşimiz Muratpaşa için en iyi hizmeti yapacağına inanıyorum. 10 yıldır zaten yerel yönetimlerin içerisinde. Ak Parti olarak bu seçimlerden en iyi sonuca alacağız. Muratpaşa bu seçimi alacağımız noktalardan bir tanesi” dedi.

  Öğleden sonraki ilk programa Menderes Türel’in yanı sıra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ve il başkanı Mustafa Köse’de katıldı. Düden Park’ta başlayan ziyaretler Çağlayan kapalı pazarda da devam etti. Burada  halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Ak Türel ve Bulut pazarda esnafı tek tek ziyaret edip dertlerini dinledi. Birlikte fotoğraf çektirmekte yarışan esnaf Menderes Türel’e “ Seni dört gözle bekliyoruz. Esnaf dostu başkan Türel” diye alkış tuttu. Aynı zamanda 1e1 marketlerin ve Yörükoğlu firmalarının ortağı olan Cihan Bulut esnafla tek tek ilgilenerek kendisinin ticaretin bütün kademelerinde yer aldığını pazarcı esnafın problemlerine vakıf olduğun söyledi.

Cihan BULUT ’’Muratpaşa’da 56 mahalleye eşit hizmet gidecek’’

Ak Parti
Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut seçim çalışmalarını sürdürüyor. Günde 5 ayrı farklı noktada program yapan Bulut akşamda ev ziyaretleri yapıyor. Lara’da meclis üyesi adayları ile birlikte yaptığı esnaf ziyaretine yine ilgi çok büyük oldu. Özgürlük Bulvarı hattı üzerinde tek tek esnafları ziyaret eden Bulut burada gördüğü ilgiden dolayı çok memnun olduğunu ifade etti. Muratpaşa’nın 15 yıllık makus talihini yeneceğini, hizmetin birkaç park yapmak olmadığını söyleyen Bulut: Muratpaşa’da esnafımız, vatandaşımız hizmete susamış. Gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Ben ve ekip arkadaşlarımız hazırladığımız projelerimizi tek tek anlatıyoruz. Her mahallenin eksikliklerini tespit ettik. İnşallah Büyükşehir Belediyesini de kazanacağız ve Menderes Türel başkanımla beraber Antalya ve Muratpaşa hizmet nasıl yapılırmış görecek” dedi.
Akşam programında ise Yenigün mahallesinde yapılan programa katılan Cihan Bulut mahalle sakinleri ile yaptığı sohbet toplantısında Yenigün mahallesinin sorunlarını bildiğini 15 yıldır Yenigün mahallesine yapılan tek şeyin bir adet kapalı Pazar olduğunu kendilerinin göreve gelmesinin hemen ardından Yenigün mahallesine spor salonları, parklar yapacaklarını söyledi. Hizmeti tam olarak 56 mahalleye eşit olarak yansıtılacağını vurgulayan Bulut Yenigün Mahallesi benim çocukluğumun geçtiği mahalledir. Burada beni hepiniz tanırsınız ben ne söylersem şimdiye kadar yaptım. Sözümüz senettir. Dedi.
Sabah programına yine hızlı bir şekilde başlayan Cihan Bulut, Lara Tenis İhtisas kulübünün davetine katılarak projelerini paylaştı. Lara Sedir Restaurant’ta kulüp üyeleri ile bir araya gelen Bulut burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: Lara tenis kulübü Antalya’mızın Muratpaşa’nın yüz akı saygın bir kulübüdür. Siz üyelerle birlikte güzel işler yapacağız. Tenis için ayrı bir sahamız olacak. Sadece tenis için değil diğer tüm spor branşları ile alakalı sosyal çalışmalarımız olacak.  Sağlıklı bir şekilde yürüyüş yapabilmek, spor yapabilmek Muratpaşalıların hakkıdır.  Bu işin gönüllülüğünü yapan sizlerle birlikte hareket etmeye söz veriyorum” dedi.
Muratpaşa’da entegre spor alanlarının olması gerektiğini söyleyen Bulut; Biz inanıyoruz Muratpaşa’da çok güzel işler yapacağız.  Problemli olan sıkıntılı olan yerler için özel çalışma planlarımız var. Sizlerle birlikte bu problemleri çözeceğiz” dedi. Lara Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Sedat Belen , Ak Parti Muratpaş Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut’a başarılar dileyerek, ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve kendisine Atatürk portreli bir plaket verdi.  Cihan Bulut kendisine verilen plakete teşekkür etti. Ve sizlerin desteği ile Muratpaşa’da güzel hizmetlere imza atacağız dedi.
.

22 Şubat 2014 Cumartesi

KÖSE “Köyde oturan vatandaşımızın kaybı değil kazancı olacak”

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ilçe gezilerini sürdürürken yeni belediye kanunu ile birlikte gelen hakları anlattı ve “Köyde oturan vatandaşımızın kaybı değil kazancı olacak” dedi.

Yeni Büyükşehir yasası ile birlikte köylerin hizmete doyacağını dile getiren İl Başkanı Mustafa Köse, köylerde kazanılan hakların kaybolmayacağını aksine şehirlere verilen hizmetin aynısın köylere de verileceğini söyledi.
İl Başkanı Köse, söz konusu yasanın, köylerin ve beldelerin lehine işleyecek bir yasa olduğu düşüncesini ifade ederken, “Bu yasa öncelikle, köyleri ilçelere, ilçeleri şehre taşıyan yolların Büyükşehir tarafından yapılmasını sağlayacak. Özellikle anayollarımız şehirlerarası yollarımızın standardında olacak. Köydeki kazanılmış haklarınız aynen devam edecek. Daha önceki tüm hak ve avantajlarınız, her türlü imkanlarınız, yine köylülerin lehine devam edecek. Antalya genelindeki belediyelerimizin gelirleri yüzde 100 artıyor. Artık, köylü-şehirliye farklı hizmet gitmeyecek, aynı hizmet verilecek, aynı imkanlar sunulacak. Yollarımız daha güzel olacak” dedi.
Başkan Mustafa Köse, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Mart yerel seçimlerinin ardından her türlü tarım ve hayvancılık faaliyetini destekleme yetkisi kazanacağının altını çizdi ve  “Dolayısıyla, köylülerimiz tarımla, hayvancılıkla, besicilikle ilgili her türlü imkanı daha fazla kullanma şansı bulacak” şeklinde konuştu.
KÖYLERE YATIRIM BÜTÇESİ AYRILACAK
Köse; Köylerde,  beldelerde daha çok hizmetin yolu açılarak her bölgemiz zenginleşecek. Bunu somut olarak söylemek gerekirse, Büyükşehir Yasası ile Antalya Büyükşehir Belediyesine gelen kaynak iki bucuk kat artıyor. Yasayla gelen kaynakla hem Büyükşehir, hem de ilçe belediyesinin bütçesinden yüzde 10 oranında yatırım payı köylere aktarılacak. Mahalleye dönüşen beldelerde belediye personeli hak kaybına uğramayacak ve belediye binaları hizmet binası olarak vatandaşa hizmet aynı şekilde aksamadan gidecek. Köyler hiç bir şekilde mağdur edilmeyecek. Köylerde belediye vergi ve harçları 5 yıl süreyle alınmayacak. Köylerimizde içme suyu ihtiyacı olmayan hiçbir yer kalmayacak. Sulama suyu ihtiyaçları ortadan kaldırılacak, köyün enerji ihtiyacından tutun en basit yol ihtiyacına kadar tamamı karşılanarak köylerimiz kalkınacak.

KÖYLÜNÜN DEĞERİNİ EN İYİ BİZ BİLİRİZ
İl Başkanı Köse, “Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın için geçtiğimiz günlerde kırsalın oyundan kendisine fazla rağbet olmadığını buna cevaben de Akaydın,  Çok önemli değil, kırsalın oyu sadece yüzde 23’tür demiştir. Kendisinin köylere, köylüye ve kırsala verdiği değeri çok net bir şekilde göstermiştir. Ama biz Büyükşehir ve ilçe belediyelerini kazandığımız zaman köylerin çok daha güzel yerler olacağına ve vatandaşımızın hiç bir şekilde mağdur olamayacağına hayatının çok daha ucuzlayacağına ürünün daha fazla para edeceğine garanti ediyoruz” diye konuştu.


20 Şubat 2014 Perşembe

Muratpaşa’nın sorunlarını biliyoruz ve biz çözeceğiz

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.
Mahalle toplantıları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretler büyük ilgi ile karşılanıyor. Esnaf gezisi sırasında vatandaşlarla kurduğu iletişim dikkat çekiyor. Sedir Mahallesinde tavla oynayan vatandaşların ısrarları karşısında zar atan Bulut kahve sakinlerine”İşimizi şansa bırakmayalım. 30 Mart’ta zar değil oyumuzu sağlam kullanalım” dedi. Sedir mahallesinde sabahın erken saatlerinde Ak Parti mahalle temsilcileri ile bir araya gelen Cihan Bulut; Ak Parti’nin 11 yıllık iktidarında verdiği her sözü yerine getirdiğini söyledi. Bulut “Ülkemiz için anlatmakla bitmeyecek hizmetler gerçekleştirildi. Antalya’mızda bu büyük hizmetlerden payını aldı. Duble yollarından , tünellerden etrafımıza baktığımızda bir çok hizmetleri görüyoruz” dedi.
SON DAKİKA ADAYI DEĞİLİZ
Cihan Bulut konuşmasında ,siyaseti çocuklarımız için yaptıklarını , halkın emanetini, hakkın emaneti olarak biliyoruz sadece bu dünyayı değil öte dünyayı da düşünüyoruz.  Bugün varız yarın yokuz. Kimseye yapamayacağımız şeyi vaat etmiyoruz” dedi.
Bulut şunları söyledi: “Bizim derdimizi sizin emekleri ile vergileri ile ödemiş olduğunuz  bu paralarla sizlere nasıl hizmet yapabiliriz buna çalışıyoruz.  Ben  10 yıldır siyasetin içerisindeyim. Belediye meclis üyeliği yaptım. Muratpaşa’daki eksiklikleri sıkıntıları gördük, yaşadık. Geçen bu süre içerisinde Muratpaşa hiç ileriye gitmedi. Bir ekibimiz var ve her şeyimiz sistemli olarak yürüyor.  Muratpaşa’nın 56 Mahallesine eşit hizmet götürmek için aday olduk. Sampi kavşağındaki dijital ekranda Muratpaşa’ya Hoşgeldiniz tabelası yer alıyor . Muratpaşa sadece Lara’dan ibaret olmadığının bilincindeyiz. Muratpaşa’nın 56 mahallesini adım adım dolaşacağız. Nerede bir eksiklik görürsek onu tamamlayacağız. Kapı kapı ihtiyaç sahiplerinin Muratpaşa’nın derdine derman olacağız”.
Sedir mahallesindeki tüm esnafı dolaşarak saksı içinde çiçek hediye eden Cihan Bulut’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Ziyaret sırasında birde sürpriz yaşandı. Yörükoğlu Süt Ürünleri taşıyan bir dağıtım aracını durduran Cihan Bulut yoldan geçen vatandaşlara kendi ürünleri olan Yörükoğlu ayranı dağıttı.
Sedir Mahallesinde yapılan esnaf ziyaretine İlçe Başkanı Muratpaşa İlçe başkanı Dr Abdullah Işıkhan, Teşkilat Başkanı İsmet Senekçi, Belediye Meclis Üyesi adayı Mustafa Küçükoğlu, kadın kolları ve teşkilat üyeleri de katıldı. HABER / Mehmet BULUT

19 Şubat 2014 Çarşamba

Muratpaşalılar Ak Belediyecilik İçin Gün Sayıyor

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut’tan Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor 
Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Dur durak bilmeden ziyaretlerini sürdüren Bulut, “Muratpaşa’yı adım adım geziyoruz. Söylenecek çok sözümüz, yapacak çok işimiz var. 15 yıldır bu ilçeyi yöneten anlayıştan 30 Mart’tan itibaren inşallah kurtulacağız.  Şimdiye kadar ilçemizi yönetenlerin yaptıkları hizmete teşekkür ediyoruz ama Muratpaşa çok daha iyisine layık bunu da biz yaparız. Yapabileceğimize de vatandaşlarımızda inanıyor. Yaptığımız esnaf ziyaretlerinde de bunu açıkça görüyoruz. Muratpaşa’da hizmetler göz boyamaktan başka bir şey değil. Muratpaşa’da benim için yabancı hiçbir şey yok. Sokak sokak, cadde cadde esnafıyla vatandaşıyla biz yeni bir Muratpaşa’nın heyecanını duyuyoruz. Şimdiye kadar yapılamayanı yapacağız. En iyisini yapacağız” dedi. Mevlana kavşağından Kızılırmak caddesi arasında esnafları ziyaret eden Bulut, yol üzerinde vatandaşlarla ayrı ayrı selamlaşarak sorunlarını  dinledi.
Vatandaşlara saksı içerisinde çiçek hediye eden Cihan Bulut yaptığı açıklamasında “Muratpaşa’da gerek esnafımız olsun, gerekse de sade vatandaşımız olsun çok olumlu tepkiler alıyoruz.  Muratpaşalılar Ak Partili belediyeciliğe kavuşmanın isteği ve heyecanını yaşıyor. Yaptığımız tüm görüşmelerde bizlere söylenen ortak düşünce ‘bu işi başarmamıza herkesin inandığı ’ oldu. Şimdiye kadar yaptığımız her işten alnımızın akıyla çıktık. Muratpaşa esnafı ile sade vatandaşı ile bizleregösterdikleri ilgiye teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

17 Şubat 2014 Pazartesi

Ak Parti Muratpaşa Sevgililer Gününü Kutladı

AK parti Muratpaşa Teşkilatı Evlilik Fuarında ve Işıklar Caddesi’nde  Antalyalıların Sevgililer Günü’nü kutladı. Genç çiftlere Canlı çiçek dağıtan AK Parti Muratpaşa Teşkilatı vatandaşların ve gençlerin memnuniyetleri ile karşılaştı.Canlı çiiçekleri alan vatandaşlar yaşlısı, genci ve Antalyalılar organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
AK Parti Muratpaşa Teşkilatı “Sevgililer günü nedeniyle yapmış olduğumuz bu organizasyonda hem günün anlam ve önemini Antalyalılarla paylaştık hem de partimize olan teveccühün nabzını tuttuk. Gördük ki seven, sevilen herkesin gönlü partimizden yana. Bu da bizi fazlasıyla mutlu etti”dedi

Cihan BULUT ’’Muratpaşa Turizmde Bizimle Şahlanacak’’

AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, Beşkonak Köprülü Kanyon Kültür ve Dayanışma Derneği’ni (BEŞKON-DER)ziyaret etti. 
AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut BEŞKON-DER’i ziyaretinde coşkuyla karşılandı.
Ziyarettte konuşan BEŞKON-DER Başkanı Muhammet Çayır, Cihan Bulut’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, küçük esnafın turizmden kazanç sağlayamadığı için sıkıntıları olduğunu, yerel yöneticilerin esnafın sorunları ile daha çok ilgilenmesi gerektiğini söyledi.
 
Daha aktif bir turizm anlayışı ile esnafın sorunlarına çözüm üreteceklerini ifade eden Cihan Bulut, 31 Mart’tan itibaren her konuda olduğu gibi daha dinamik bir turizm anlayışı ile küçük esnafın turizmden daha fazla pay alması için çaba sarfedeceğinin sözünü verdi.
 
Muratpaşa’nın Antalya’nın kalbi olduğunu aktaran Bulut, " 11 milyon turistin direkt indiği nokta Muratpaşa ilçesidir. Ama bunun esnafa yansımasının çok azdır. 11 milyon turistin kent merkezine gelmemesi küçük esnafa fayda sağlamıyor. Kent merkezi turizmden pay almayınca turist farklı cazibe merkezlerine gidiyor. Muratpaşa turizmde kaybedince Antalya turizm potansiyelini başka noktalara kaçmasına göz yumuyor. İnşallah 31 Mart’tan sonra Muratpaşa’da turizmde, bizimle yeni bir dönemini başlayacak. Bundan en çok sizler faydalanacaksınız"diye konuştu. 

13 Şubat 2014 Perşembe

Esnaftan Cihan Bulut’a tam destek

Babamın Bir Bakkal Dükkânı Vardı. Esnafın Sorunlarını iyi bilirim.
Ak Parti Muratpaşa başkan adayı Cihan Bulut esnaf temsilcileri ve şehrin ileri gelen esnafıyla bir araya geldi. Antalya Esnaf Kredi Kooperatif binasında ev sahipliği yapan Kahveciler Federasyonu genel başkanı Murat Ağaoğlu ‘ Biz her siyasi parti adayını dinleriz. Ancak Cihan Bulut’u diğerlerinden ayıran en büyük özellik onunda esnaflıktan gelerek büyük bir çalışma hayatına başlamasıdır. Biz bizim sıkıntılarımızı, dertlerimizi bilen birinin başkan olmasını canı gönülden diliyoruz’ dedi.Ağaoğlu’ndan sonra söz alan Cihan Bulut ‘ Babamın bir bakkal dükkânı vardı. Esnaflığın ne olduğunu çok iyi biliyorum. Elimde askı ile çok çay dağıttım. Bu yüzden başkanlık bize nasip olduğunda inanın her birinizin sorunlarını tek tek çözeceğim. Asla esnafa baskı ve zulüm uygulamayacağım. Eşit ve adaletli bir yönetim olacaktır. Ne geldiğim yeri unutabilirim ne de sizleri, masanın her iki tarafında oturmuş biri olarak meselelere uzak değilim’ dedi
HABER / Mehmet BULUT

11 Şubat 2014 Salı

Ak Parti Muratpaşa’da çifte süpriz doğum günü

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut Seçim Kordinasyon Merkezinde Akşam saatlerinde toplantı halindeyken çifte süpriz doğum günü gerçekleşti..Teşkilat mensuplarının teşkilatın sevilen emektar sekreteri Selma Güneş ve Gençlik kollarından Esra Yeni’ye düzenledikleri doğum günü güzel bir süpriz oldu..Selma Güneş ve Esra Yeni bu süpriz doğum günü eyleminden çok mutlu olduklarını belirtiler ve arkadaşlarına mutluluklarını tek tek teşekkür ederek belirtiler....Teşkilat Mensupları
’’Arkadaşları Selma Güneş ve Esra Yeni’ye mutlu uzun yıllar dilediler’’

10 Şubat 2014 Pazartesi

Cihan BULUT ’’ Ermenek’e Hangi Yüzle Gelecekler ’’


Bulut: Bu Mahalleye Hangi Yüzle Gelecekler
 
AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, seçim çalışmalarına Ermenek Mahallesi seçim ofisini açarak sürdürdü. 
AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut’un Ermenek Mahallesi seçim ofisi açılışı gerçekleştirildi. Ermenek mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği açılışa AK Parti
Antalya Milletvekili Sadık Badak, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel, İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan katıldı. Açılışta Ermenek Mahallesi temsilcileri bazı sorunları Muratpaşa Belediye başkan adayı Cihan Bulut’a anlattı.
Ermenek mahallesinin sorunlarından haberdar olduklarını belirten Bulut, “Ermenek’te tapu vereceğiz beklentisi ile oy alanlar artık bu mahalleye hangi yüzle geleceklerini iyi hesap etsinler. Her seçim döneminde sizlerin tapuları çekmecede seçim bittikten sonra sizlere dağıtacağız diyenlerden olmayacağız. Şayet tapular çekmecedeyse 1 Nisan’da tapular Ermeneklilerin ellerinde olacaktır. Vatandaşın tapusu bende değil sizde olacaktır” dedi.
AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ise ‘Biz vatandaşa hizmet etmek için bahane üretmeyeceğiz. Bizim yaptıklarımızı hayal bile edemiyorlar. Ermenek Mahallesinde sorunları bir beklentiye çevirip oy isteyenlerin sonu geldi. Biz inşallah sorunları tek tek çözeceğiz” diye konuştu.

9 Şubat 2014 Pazar

Türel’’Serik her dönemde demokrasi’nin kalesi olmuştur’’

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, ’’Serik her zaman demokrasinin kalesi olmuş, Türkiye’de demokrasi üzerine oynanan oyunlara en güzel cevabı vermiştir’’ dedi
Türel, dün seçim çalışmalarını Serik ilçesinde sürdürdü. Önce Serik Belediye Başkan aday adayı Ramazan Etli’nin annesi için düzenlenen Mevlid’i şerife katlan Türel, daha sonra Serik Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ramazan Çalık’la birlikte Belek beldesinde turistlere yönelik eşya satan pazarcı esnafı ile buluştu. Belek’ten sonra Serik’te esnaf ziyareti yapan Türel, ilçenin mahalle ve köy muhtarları ile bir toplantı yaptı. Muhtarlara yeni büyükşehir yasası hakkında bilgi verdi. Türel daha sonra Kadriye beldesinde düzenlenen bir kahve toplantısına katıldı. 
Menderes Türel, buralarda yaptığı konuşmalarda, Antalya’ya hizmet için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını belirterek şunları söyledi:
’’Serik, her zaman demokrasinin kalesidir. Rahmetli Menderes, Serik’in önemini bilirdi. Ülkemizin verdiği demokrasi mücadelesinde hep Serik’i’ten söz etmiştir. Süleyman Demirel de, her darbe ve muhtıra sonrasında, miting programlarına Serik’ten başlardı. Serik Türkiye’de demokrasi üzerine oynanan oyunlara en güzel cevabı vermiştir. Çünkü Serik hiçbir zaman birilerinin kalesi olmamıştır. Serik’in Antalya siyasetindeki önemini çok eskiden10-15 yaşlarında küçük bir çocukken elimde Adalet Partisi bayrağı ile Rahmetli babamla birlikte Serik’e geldiğim günlerden hatırlarım. O yüzden ben, Serik’in Antalya siyasetindeki önemini her gelişimde dile getirmişimdir.Serik’in demokrasinin kalesi olduğunu bu yerel seçimlerde en iyi şekilde göstereceğine inandığını ifade eden Türel, ’’Serikli kardeşlerimiz, bu demokrasi düşmanlarına sandıkta en güzel cevabı verecektir. Serik, demokrasinin kalesi olduğu kadar, Adaletin ve Kalkınmanın da kalesidir. Fakat, 15 yıldır kalkınmadan nasibini alamayan bir Serik’le karşı karşıyayız. Bunu düzeltmek yine sizlerin, demokrasinin ve Ak Parti’nin sayesinde olacağına inancım tamdır. Karşınızda Antalya için, Serik için her sözünü tutmanın gurunu, onurunu yaşayan bir kardeşiniz var. Değerli adayımız Ramazan Çalık’ın yapacağım dediği hizmetler, bizim de sözümüzdür. Bakın bizde söz senettir. Menderes Türel söyledi mi unutup gitmez, ötekiler gibi. Allah’a şükür bu kardeşiniz, Antalya’da bütün sözlerini yerine getirmenin onuruyla, şerefiyle, yüz akıyla sizin aranızda geziyor. Antalya’da Büyükşehir Belediye Başkanlığımız döneminde yaptıklarımız ortadadır. Hizmeti biz, laf kalabalığını, yalan vaatleri, polemiği onlar yapar’’ diye konuştu.
HABER / Mehmet BULUT

Menderes Türel’den Finike’ye yatırım müjdesi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Finike Bölge Hastanesi’nin temelinin Haziran - Temmuz, Adliye Sarayı’nın temelinin de bu yıl içinde atılacağı müjdesini verirken, ilçenin içme suyu sorunu ile Hal sonunun çözümü konusunda da söz verdi.
Türel dün, Finike Hasyurt’ta esnaf ziyareti yaptı. Turunçova ve Yeşilyurt beldelerinde seçim ofislerinin açılışını yapan Menderes Türel, daha sonra Kumluca’da aday tanıtım toplantısına katıldı ve pazar yeri esnafı ile vatandaşlarla buluştu..
Menderes Türel, Finike ve Kumluca’da yaptığı konuşmalarda Kumluca’ya yapılan yatırımları anlattı. Finike’ye yapılacak yatırımlarla ilgili de şu bilgileri verdi’’ İşte şimdi buraya gelirken elimiz boş gelmeyelim dedik. Hastane meselesi ne oldu diye merak edenlere buradan duyurulur… Projeleri hazır. Hastanenin temelini inşallah atacağız. Biz laf kalabalığı yapmıyoruz. İcraat yapıyoruz. Hizmet yapıyoruz hizmet… 
Şimdi gidin gelen adaylara sorun bakalım; Hastane nereye yapılacak diye. Yerini bile bilmezler. Buranın yer sorununu çözmek için, üç senedir uğraştı bu kardeşiniz. Finike’deki benim değerli arkadaşlarım, teşkilattaki arkadaşlarım Ankara’yı yol ettiler bu işi çözmek için. Arazi problemini çözdük. Üç ay sonra ihalesi yapılıyor. Haziran ya da Temmuz ayında, Finike Bölge Hastahanesi’nin temelini hep beraber dua ederek açacağız. Finike’ye hayırlı olsun. Finike Adliye Binası’nın yer sorunu vardı. Nail başkanım sağ olsun, belediyeye ait bir mülkiyetin 6 dönümünü ayırdı. Dedi ki bu Finike’ye lazım, derhal gereken desteği verdi. Şimdi adliye binasının da projeleri bitiyor. Adliye binasının da çok kısa bir sürede, bu sene içerisinde inşallah temelini atıyoruz. Başgöz Barajı’na gelirsek; bu yatırım 50 trilyonun üzerinde bir yatırım ve Finike’nin, Turunçova, Yeşilyurt, Hasyurt bütün bölgenin içme suyu ve sulama problemini bitirecek. Bu projeyle ilgili Başbakanımız geldiğinde talimatları verdi. Şimdi bunun da çalışmaları hazırlanıyor ve bu sene içerisinde inşallah Başgöz Barajı’nın da temelini atıyoruz. O da Finike’ye hayırlı, uğurlu olsun.’’Konuşmasını ’’Bakın bizde söz senettir haa … Onu da söyleyeyim, Menderes söyledi mi unutup gitmez ötekiler gibi. Allah’a şükür bu kardeşiniz, Antalya’da bütün sözlerini yerine getirmenin onuruyla, şerefiyle, yüz akıyla sizin aranızda geziyor değerli arkadaşlar’’ diyerek sürdüren Türel:
’’Söz verdik mi yaparız. Bunu herkes böyle bilsin. Ama başkaları ’seçimden önce salla gitsin, seçimden sonrada unut gitsin’ onların siyaseti budur. Finike’ye toptancı hali de biz yapma sözü veriyoruz. Bu da bu kardeşinizin işi. Senelerdir Antalya’da toptancı hali işini en iyi biz yürüttük. Biz gittik bir sürü problem. Toptancı hal projesini yine Büyük Şehir Belediye Başkanı olarak 30 Mart’ta sizin oylarınızla göreve geldiğimizde bu kardeşiniz yapacaktır. Bunun da sözünü veriyoruz. Bu makamı bize emanet ederseniz
bu emanete ihanet etmeyiz.’’

Türel, Finike, Turunçova, Yeşilyurt, Hasyurt, Kumluca’ya bir çok kez geldiğini ve bu topraklarda büyüdüğünü, bu toprakların çocuğu olduğunu hatırlatarak sözlerini şöyle tamamladı:
’’Ben buralara çocukluğumda geldim. Babamın Adalet Partisi’nde hizmet ettiği, siyaset yaptığı zamanlarda küçücük çocukken, elimde Adalet Partisi bayrağıyla geldim. Büyüdüm gençliğimde geldim, Ticaret Sanayi Odası Başkanı olarak gene geldim. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Millet vekili olarak geldim. Ak Parti’nin Genel Başkan Yardımcısı olarak çok geldim. Bizler sadece sizleri seçimden seçime hatırlayanlardan olmadık. Bizler buralara seçimden öncede gelen, seçimden sonra da Finike’yi, Kumluca’yı unutmayan siyasilerden olduk. Bununla da şeref duyuyoruz. Ancak değerli arkadaşlar, Finike, Turunçova, Hasyurt, Yeşilyurt ve Kumluca’nın meselelerini çözmek için buraları iyi bilmek lazım. Buraları yaşamak lazım. Biz her zaman söylüyoruz; Antalya’da yaşamaya karar veren herkes bizim kardeşimizdir, hemşerimizdir. Mesele Antalya’da yaşamak, Finike’de, Kumluca’da yaşamakta değildir. Mesele Antalya’yı yaşamak. Fnike’yi, Kumluca’yı yaşamaktır. Burayı yaşarsanız, buranın sorunlarını kendinize dert edinirseniz, o dertleri çözersiniz.’’Menderes Türel’in Turunçova beldesindeki seçim ofisi açılışında DYP’li BelediyeBaşkanı Mehmet Salur da bir konuşma yaptı ve Finike’ye hizmet için Ak Parti’ye katıldığını, bundan böyle Nail Dülgeroğlu ile birlikte Ak Parti’de hizmet edeceğini açıkladı.
HABER/ Mehmet BULUT

4 Şubat 2014 Salı

Cihan BULUT Türk Hava Yollarında

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan’ında eşlik ettiği seçim çalışmaları, Antalya Havalimanı İç Hat Terminalinde bulunan Türk Hava Yolları A.O. Antalya Bölge Müdürlüğüne ziyareti ile başladı.
Türk Hava Yolları A.O. Antalya Satış Müdürü Ömer Durna’nın ofisinde karşıladığı heyet, sıcak ve samimi görüntüler yaşattı. Ömer Durna son derece ziyaretin hoş ve anlamlı olduğunu belirti.
Ziyarette THY Antalya Satış Müdür Ömer Durna,"Antalya turizmde iyi bir yerde ama eksiklikleri var. Türk Hava Yolları dünyanın en uç noktasına uçtuğu gibi dünyanın en uç noktasından da konukları Antalya’ya getiriyor, Antalya’ya gelen konuklar Antalya’yı modern ve sıcak bir şehir olarak hayal ettiklerini, kimi zaman bu hayallerin Muratpaşa ilçesinde kâbusa döndüğünü belirtti. Turizm’den en büyük yararı küçük esnafın görmesi gerekirken nedense en büyük zararı küçük esnaf görüyor dedi"
Cihan Bulut sıkıntılı olan konulara dikkat çekerek, bende Esnafım bende sorunları biliyor, sorunlarla büyüdüm ve bu sorunlar Muratpaşa ilçesinde 15 yıldan fazladır devam ediyor ve bitmelidir. Vatandaşımız bizi takdir ederse, 1 Nisan sabahı Ak Parti Belediyecilik anlayışı gelecektir dedi.
Antalyaspor’dan da bahseden Ömer Duran, bize düşen bütün görevleri de yerine getirmekten onur duyacaklarını belirtti.
Kısa ve samimi sohbetin ardından Cihan Bulut ve Ak Parti heyeti THY Antalya Bölge Müdürlüğünden ayrıldı.

3 Şubat 2014 Pazartesi

Ak Parti Konyaaltı’nın Gençleri Bir Harika

Ak Parti Konyaaltı Gençlerinin Remzi Sadi Coşkusu Geçtiğimiz Cumartesi günü Harrington Park Hotel’de düzenlenen Konyaaltı Aday tanıtım toplantısı hazırlıkları sırasında çekilen bir video sosyal medyada büyük yankı buldu. Konyaaltı Gençlik Kolları’nın Başkan Adayı Remzi Sadi’yi de yanlarına alarak yaptıkları bu hoş mizansen facebook’ta çok kısa sürede paylaşım rekoru kırdı. Sezen Aksu’nun "Haydi Gel Benimle Ol" şarkısını Konyaaltı halkına ithafen "Haydi Gel Bizimle Ol" olarak değiştiren gençlerin eğlenceli anları büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz yıllara nazaran çok başka bir seçim sürecini yaşayan yaşatan Konyaaltı’nın gençleri, bu gibi sürprizlerle sıkça sosyal medyada yer almaya hazırlanıyor.
VİDEO /  http://www.youtube.com/watch?v=R8UjIhdK-KQ

2 Şubat 2014 Pazar

TÜREL’’Konyaaltı ve Antalya için çok güçlü bir kadroyla yola çıktık’’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Konyaaltı ve Antalya için çok güçlü bir kadroyla yola çıktıklarını bildirdi.
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz ülkenin itibarını artırmaya çalışırken Türkiye’yi en güçlü ülke yapmaya çalışırken ayağımıza çelme takmaya çalışıyorlar. Bunu yaparken ülkeyi tökezletiyorlar. Acaba bunlar, bunların umurunda mı?" dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Antalya Milletvekili ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ve partilileriyle Konyaaltı ilçesindeki bir otelde düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, sürekli yurt dışı gezilerine gittiklerini, 11 yıldır uyguladıkları reformlar ve çıkardıkları yasalarla ülkeyi daha da çağdaşlaştırdıklarını, ileriye taşıdıklarını bildirdi.
Gece gündüz Türkiye için çalıştıklarını, uluslararası arenada ülkenin itibarını artırmak için çalıştıklarını, bir taraftan da "Suriye’ye barış gelsin" diye aktif çalıştıklarını belirten Çavuşoğlu, "Sadece seçimi kazanalım, kampanya yapalım demiyoruz. Türkiye’yi düşünüyoruz, Türkiye için çalışıyoruz" ifadesini kullandı.
Yerel seçimin, sıradan bir seçim olmadığını vurgulayan Çavuşoğlu, 30 Mart’ta iki önemli mesaj verileceğini anlattı. Öncelikle AK Parti’li adayların seçimleri kazanacağını ve milletin hak ettiği hizmete kavuşacağını söyleyen Çavuşoğlu, "İkinci mesajımız ise 30 Mart’taki seçimle bu ülkede, bu memlekette egemenliğin kayıtsız, şartsız milletin olduğunu bir kez daha göstereceğiz. Birileri senaryolar yazsın, kendilerine göre hesaplar yapsınlar. Rabbimin de bir hesabı var, bu milletin de göreceği bir hesap var" değerlendirmesinde bulundu.
2002’de, AK Parti’nin iktidara gelemeyeceğini düşünenlerin büyük bir hayal kırıklığına uğradıklarını ve partisinin tek başına iktidara geldiğini belirten Çavuşoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için "Muhtar olamaz" denildiğini ancak onun 11 yıldır başbakanlık yaptığını hatırlattı.
AK Parti’yi engellemek için Sincan’da tankların yürütüldüğünü, muhtıralar, bildiriler gönderildiğini, Danıştay saldırıları, cinayet girişimleri, senaryolar hazırlandığını ifade eden Çavuşoğlu, bunları yapanlara milletin her seçim gereken dersi verdiğini dile getirdi.
Partisinin, millete cumhurbaşkanını seçme hakkı verdiğini, bunun da engellenmek istendiğini savunan Çavuşoğlu, şöyle devam etti:
"Yine AK Parti üzerinde aynı senaryoları yapıyorlar. Hedef, AK Parti’ye ve bu millete cumhurbaşkanını seçtirmemek, Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmek. 30 Mart’ta bu ülkede egemenliğin kayıtsız, şartsız milletin olduğunu, son sözü milletin söylediğini göstereceğiz. O yüzden 30 Mart seçimi çok önemli. Biz ülkenin itibarını artırmaya çalışırken Türkiye’yi en güçlü ülke yapmaya çalışırken ayağımıza çelme takmaya çalışıyorlar. Bunu yaparken ülkeyi tökezletiyorlar. Acaba bunlar, bunların umurunda mı?"
Türkiye’ye yurt dışından, oralardaki soydaşların gözünden bakılması gerektiğine işaret eden Çavuşoğlu, bugün yurt dışında yaşayan Türklerin, Türkiye ile gurur duyduğunu anlattı.
Yurt dışında yaşayan Türklerin, önceden Türkiye’deki eksik demokrasi, kötü ekonomi yönetimi nedeniyle Türk olduğunu söylemekte çekindiğini vurgulayan Çavuşoğlu, bugün ise Türkiye’nin, AK Parti’nin reformları sayesinde yükseldiğini, hukuk devleti olduğunu, askeri vesayetin bittiğini, sivil demokrasinin geldiğini ve bunlardan dolayı yurttaşların ülke ile gurur duyduğunu söyledi.
Hem Türkiye’nin kendi değerleri üzerinde durduklarını hem de uluslararası platformda ülkeyi hak ettiği itibara ulaştırdıklarını aktaran Çavuşoğlu, "Her türlü direncin karşısında duracağız, engellerin hepsini aşacağız. 30 Mart akşamında da nasıl bir davaya inandığımızı, hizmet istediğimizi dosta düşmana, içeriye ve dışarıya göstereceğiz" diye konuştu.
"Bizim projeleri ’itibarsızlaştıracağız’ diye senaryo kurmayın"
Türel ise Konyaaltı’nın senelerdir layık olduğu hizmeti alamadığını belirterek, Konyaaltı ve Antalya için çok güçlü bir kadroyla yola çıktıklarını bildirdi.
CHP tarafından Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde adaylarının açıklanmadığını anımsatan Türel, "Adaylarını açıklamaktan çekiniyorlar. Seçim kapıda, niye açıklayamıyorsunuz? ’Makam kavgası, mevki kavgası başlarsa tehlike kapıdadır’ diye korkuyorlar" dedi.
Antalya’nın, dünya şehirleriyle yarışacak hizmetlerle donatılması gerektiğini ifade eden Türel, 5 yılda kaybedilen 15 yılı telafi etme zamanının geldiğini ve yapılacak daha çok işlerinin bulunduğunu kaydetti. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bir yılda bir festivale 50 milyon lira harcama yapıldığını ama asıl hizmetlerin unutulduğunu öne süren Türel, "Festivallere karşı değiliz. Bu kardeşiniz, yaptığı festivallerle Antalya’ya Hollywood, Yeşilçam starlarını getirdi ama bunları yaparken kavşakları unutmadı. Antalya’nın ihtiyacı neyse onları yaptı. Bunların hepsini yapabilecek kadrolar AK Partili kadrolarda mevcut" görüşlerini iletti.
AK Parti’li kadrolar olarak alınlarının ak olduğunu ve hiçbir çekinceleri bulunmadığını dile getiren Türel, "Antalya’ya hizmet noktasında ne yapacağını söylemekten aciz olanlar bir ayakkabı kutusunun arkasına takılıp gidiyor. Siz önce Antalya’ya ne yapacaksınız onu söyleyin, bizim projeleri ’itibarsızlaştıracağız’ diye senaryolar kurmayın" dedi.
"Almanya’da Türkiye ile gurur duyuyoruz"
Almanya’nın Aşağı Saksonya eyaletinin milletvekili Mustafa Erkan da Türkiye’nin doğru yolda ilerlediğini ve Almanya’da Türkiye ile gurur duyduklarını belirtti.
AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, tutamayacakları sözü vermeyeceklerini, verdikleri sözü de sonunda ölüm olsa da yerine getireceklerini belirtti. 30 Mart’ta her şeyin değişeceğini ve Antalya’ya, Konyaaltı ilçesine nasıl hizmet yapılacağını herkesin göreceğini anlatan Köse, seçim için partililerden çok çalışmalarını istedi.
Türkiye’de birtakım oyunlar oynandığını savunan Köse, tarih boyu bu oyunları oynayanların bir şekilde başarılı olduklarını ancak bugün başarılı olamayacaklarını ifade etti.
AK Parti’yi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı bitirmek amacıyla yolsuzluk iddialarının ortaya atıldığını öne süren Köse, "Yolsuzluk iftiralarıyla Türkiye’yi sadece enerji maliyetleri açısından 120 milyar dolar zarara soktular. Bu operasyon çıkmadan hemen önce kimlerin dolar, döviz aldıklarına iyi bakın. Mesele yolsuzluk, dershane meselesi değilmiş, mesele Recep Tayyip Erdoğan’ı bitirme meselesiymiş ama korkmayın, Allah da bizimle beraberdir, bu millet de" diye konuştu.
AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Mehmet Remzi Sadi, Antalya’nın 5 yıldır kötü yönetildiğini, sorunların adeta kangren haline geldiğini iddia etti. Sadi, 30 Mart sonrasında Antalya ve Konyaaltı’nın susayan hizmetlerine kavuşacağını belirtti. 
Toplantıya, AK Parti Antalya Milletvekilleri Sadık Badak, Hüseyi Samani ve Gökçen Özdoğan Enç ile partililer katıldı.
Çiçek atan çocuklar haline getirilmesini önemsiyoruz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, seçim otobüsüne iki çocuk tarafından yapılan taşlı saldırıyla ilgili, "Biz bu çocuklarımızın çiçek atan çocuklar haline getirilmesini önemsiyoruz" dedi. 
Türel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, nahoş bir olayla karşılaştıklarını belirtti. Siyasette nezaketi önemseyen bir anlayışla seçim kampanyasını yürüttüklerini ifade eden Türel, "Kim ne yaparsa yapsın, biz kararlılıkla, azimle, cesaretle yolumuza devam ediyoruz. Azmimizi, cesaretimizi bu veya benzeri olaylar hiç bir zaman kıramaz. Başbakanımızın söylediği gibi beyaz kefenlerimizi giyerek yola çıktık, aynen devam ediyoruz" diye konuştu. 
Çocuklar hakkında şikayette bulunmadığını dile getiren Türel, ülke genelinde taş atan çocukların topluma kazandırılması konusunda mücadele ettiklerini kaydetti. 
Türk siyasetinin bir daha böylesine istenmeyen olayları görmemesi temennisinde bulunan Türel, "Taş atan kişiler çok küçük, 10 ve 11 yaşlarında. Biz bu çocuklarımızın çiçek atan çocuklar haline getirilmesini önemsiyoruz. Bu konuda TBMM’de düzenleme yapıldı. Bu çocuklarımızın kandırılmış çocuklar olduğunu, başka yöne yönlendirilmiş olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Antalya’nın yeniden hizmetle buluşma zamanı geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Antalya’nın yeniden hizmetle buluşma zamanı geldiğini söyleyerek AK Parti’li kadroların neler yaptığını Kepez’in herkese gösterdiğini ifade etti. 
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’yi küçültmek isteyen, AK Parti’yi iktidardan indirmek isteyen güçlerin olduğunu ancak bunların başarılı olamayacağını söyledi.
Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel ile Kepez Arena’da düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. 
Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, Antalya Büyükşehir Belediyesinde 30 Mart akşamı fetret devrinin sona ereceğini, AK Parti’li anlayışın tekrar göreve geleceğini ifade etti. 
Türkiye’ye, iktidara, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yapılmak istenenleri herkesin gördüğünü ancak hiçbir gücün kendilerini yollarından alıkoyamayacağını dile getiren Çavuşoğlu, milletin dışında hiçbir vesayeti kabul etmediklerini, millete güvendiklerini ve millet neyi emrederse onu yapacaklarını belirtti.
Çavuşoğlu, "Türkiye’yi faiz lobisine mahkum etmek istiyorlar, Türkiye’yi küçültmek istiyorlar, AK Parti’yi iktidardan indirmek istiyorlar ama ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye’yi küçültemezler, Türk ekonomisini küçültemezler. Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihinde ihracatta 2014 yılının ocak ayında rekor kırdık. Durmadan çalışıyoruz" dedi. 
Türkiye’nin dünyada ilgi odağı haline geldiğini anlatan Çavuşoğlu, Fransa Cumhurbaşkanının yakın zamanda Türkiye’ye geldiğini hatırlattı. Türkiye ile 22 yıldır çalışmadıkları için 22 yıllarını "kayıp" olarak değerlendirdiklerini vurgulayan Çavuşoğlu, "Yurt dışında da Türkiye’ye karşı büyük bir ilgi ve sevgi var. Türkiye’nin dünya aktörü olduğunu herkes kabullenmiş. Türkiye’nin ekonomisinin dünya için ne kadar önemli olduğunu kabullenmiş bir Avrupa var" diye konuştu.
Avrupa Birliği’nin önemli olduğunu ancak sadece Avrupa Birliği ülkelerine değil, dünyanın her yerine gittiklerini belirten Çavuşoğlu, iş adamlarıyla gittiklerini, ortak yatırımlar yapıldığını ve Türkiye’nin bu şeklide büyüdüğünü, dünyanın önemli bir aktörü haline geldiğine dikkati çekti. 
Türkiye’yi, Avrupa’da hak ettiği yere getirmeyi amaçladıklarının altını çizen Çavuşoğlu,  şunları söyledi:
"Türkiye, AK Parti iktidarı sayesinde bugüne kadar Avrupa Birliği nezdinde ilk defa müzakerelere başlamıştır. Bugün Türkiye, yaptığımız reformlarla Avrupa standartlarına, bizim de hayal ettiğimiz Avrupa değerlerine ilk defa bu kadar çok ulaşmıştır. Bazı kesimler ’AK Parti iktidarı acaba Türkiye’yi başka yerlere mi götürüyor’ diye konuşuyor. Elbette dünyanın her yerine gideriz, İslam dünyasına da Türkiye Cumhuriyetlerine de Uzak Doğu’ya da gideriz. Dünyanın her yerine gideriz. Her yerinde bulunuruz, her uluslararası platformlar nezdinde de söz sahibi olmak için Türkiye’nin söz sahibi olması için çaba gösteririz. Attığımız her adım, çıkardığımız her yasa Türkiye’yi Avrupa Birliği’ne biraz daha yaklaştırmıştır. Bizim çıkardığımız her yasa, her reformumuz Türkiye’yi ileri medeniyetler seviyesine götürmüştür. Kim ne derse desin bu gerçeği hiç kimse değiştiremez."
"Kaynakları halka hizmet edeceklere emanet edin"
Antalyalı milletvekilleri olarak uyum içinde hizmet ettiklerini vurgulayan Çavuşoğlu, Başbakan Erdoğan’ın desteğiyle Antalya’ya gelecek yatırımların önünü açtıklarını ifade etti. Antalya’ya ne yapıldıysa bugün hangi çalışma varsa devlet tarafından yapıldığını dile getiren Çavuşoğlu, yerelde hizmet göremediklerini, Antalya’nın 5 yıldır fetret devri yaşadığını söyledi.
Antalyalılara değil, ideolojik görüşlere hizmet edildiğini savunan Çavuşoğlu, "30 Mart’ta fetret dönemini sona erdirmemiz lazım. Daha büyük hizmetleri getirebilmemiz için Antalya’dan Ankara’ya projeler gelmesi lazım ki Ankara da ödenek göndersin. Biz siyasi ayrım yapmıyoruz, belediyecilikte ideolojik olmaz. Hangi başkan proje getiriyorsa ona destek veriyoruz" diye konuştu. 
Antalya’dan bir proje gelmediği takdirde kaynağın da gelmesinin mümkün olamayacağını belirten Çavuşoğlu, şöyle devam etti:
"Büyükşehir Yasası ile Antalya’nın bütçesi iki kat arttı. Bu bütçeyi iyi kullanabilecek insanların göreve gelmesi gerekir. AK Parti’li kadrolara hizmet noktasında güveniyoruz. Bu kaynakları ideolojik amaçla kullananlara değil, halka hizmet edecek arkadaşlara emanet etmeliyiz. Bir yere hizmet gelebilmesi için huzur olması lazım. Büyükşehir ile alt belediyeler arasında aynı partiden olmasına rağmen çekişmeler var. Okul yapmak istiyorsunuz, imar sorununa takılıyorsunuz. Antalya Batı Çevre Yolu’nu yapmak istiyorsunuz, para var, her şey var, belediyeler sorunu çözmediği için tamamlayamıyorsunuz."
Çavuşoğlu, Antalya’yı Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı olarak nitelendirerek, Antalya ne kadar güzel olursa Türkiye’nin de vitrininin o kadar güzel olacağına işaret etti. Çavuşoğlu, Türkiye’nin gerçek sahibinin millet olduğunu, 30 Mart’ta son sözü milletin söyleyeceğini tüm dünyaya göstereceğini kaydetti. 
"Denizin nimetlerini Kepez’e kazandıracağız"
Türel de kaldırım belediyeciliğini marifet sayıp Antalya’ya hizmet ettiklerini söyleyenlerin, aslında Antalyalılarla dalga geçtiklerini öne sürdü. Antalya’nın yeniden hizmetle buluşma zamanı geldiğini anlatan Türel, AK Parti’li kadroların neler yaptığını Kepez’in herkese gösterdiğini ifade etti. 
Antalya’yı iki kanatla uçan bir şehir haline getirilmesini isteyen Türel, "Hakan başkanla biz denizi getirmeye çalışıyoruz. Denizi buraya getirmeyeceğiz, denizin nimetlerini Kepez’e kazandıracağız" dedi.
Antalya ve tüm ilçeleri için projelerin hazır olduğunu dile getiren Türel, güçlü kadrolarla yola çıktıklarını söyledi. 
AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de AK Parti’nin yolsuzlukla ithaf edildiğini belirterek, "Bize yolsuzluk ithaf edenler, bunların altında ezilecek. Bizim derdimiz hizmet. Bunun için de gece gündüz çalışıyoruz" diye konuştu. 
Yeniden aday gösterilen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise yalan yanlış kafa karıştıran, kandırma politikası güden vaatlerle halkın önüne çıkmadıklarını, halka verdikleri sözleri yerine getirdiklerini, bundan sonra da yollarına böyle devam edeceklerini söyledi. Kepez’in 5 yılda çehresinin değiştiğini vurgulayan Tütüncü, bugün ise Antalya’nın bütün belediyelerince takip edilen, izlenen, taklit edilen hale geldiğini kaydetti.
Bakan Çavuşoğlu’nun, CHP’den AK Parti’ye geçen bir kişiye rozetini taktığı toplantıya, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, AK Parti Antalya milletvekilleri Hüseyin Samani, Sadık Badak, Gökçen Özdoğan Enç ile partililer katıldı.

Toplantı öncesinde de vatandaşları selamlayan Çavuşoğlu, Türel, Tütüncü ve milletvekilleri, vatandaşlara karanfil dağıttı.

Cihan BULUT ’’Kırcami’nde Net Konuştu’’

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut seçim çalışmalarına Kırcami’de devam etti. 
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan, Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, Kırcami Derneği Başkanı Mustafa Çiviler, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akçan ve yakın mahalle muhtarlarının da bulunduğu toplantıda , vatandaşların Kırcami sorunlarını ivedilikle çözüleceğini anlattı.
Kırcami Derneği Başkanı Mustafa Çiviler’in yönelttiği soruları cevaplayan Bulut, “yıllardır çözüm üretilemeyen sorunu biz mecliste yüksek sesle konuştuk ve bizim baskılarımızla Kırcami sorunu nihayetinde çözüme vardı ama bir çok sorunları devam ediyor.
İmar planlarında çok değişiklik oldu. İstenilen imar planları nedense mecliste gündeme gelmedi, biliyoruz sorunlar hala devam ediyor ama seçim öncesinde mecliste yeniden görüşmek için önerge vereceğiz” dedi. Biz vatandaşın tapusunu belediye çekmecesinde tutmayacağız, vatandaşın sorunlarını çözerken, tapuyu tehdit vari bir seçim aracı olarak kullanmayacağız. Bizim bütün belediye hizmetlerimiz vatandaşların menfaatine olacaktır.
1 Nisan sabahı, Muratpaşa halkı bizi takdir edip başkan yaptığı takdirde ilk işimiz Kırcami’nin imar planlarını hayata geçirerek Antalya’nın rahat bir nefes almasını sağlamak olacaktır.
Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel’inde söz aldığı Kırcami toplantısında, “Kırcami’nde benim bir metrekare yerim yok ama bu sorun için ben de çok çalıştım. Yıllardır bu sorunu biliyordum ve çalışmalar yapacağım zamanda seçilemedim” dedi.
Kırcamili vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, yakın çevre mahalle muhtarları da katılarak sorunlarını dile getirdi.