24 Eylül 2013 Salı

Biyonik KIz O ses Türkiye’yi salladı

Şarkıcı Manken Çiğdem Yüce Alanya’da 14 Ekim 2009 Yılında Nişanlısı Alper Bezci’nin kullandığı araçla takla atması sonucu ağır yaralandı vücugunda 19 kırık oluşan ve sağ bacağı diz hizasından kopan Çiğdem Yüce ’’O ses türkiye’’ Hayata döndü
Çiğdem Yüce ''Seni Sana Bırakmam'' Şarkısını söylemeye başlayınca Jüri üyeleri Atena Gökhan,Murat Boz,Hadise ve Ebru Gündeş'i Butona basarak Döndürmeyi başardı..Çiğdem Yüce Şarkısı bitince Mutluluk göz yaşları döktü..Ayakta duramıyorum ama sizleri gördüğüm için sizlerin karşısında olduğum için mutluluktan dedi
Sağ bacağımı kaybettim ama sesimi kaybetmedim.ben burada bulunmamın amacı örnek olmak benim gibi olanların hayata tutunmaları gerektiğini göstermek
Eşim Alper Bezci evlilik yıl dönümümüzde Seni otele götüreceğim dedi ama paramız yoktu dedim gel seni o ses türkiye yarışması seçmelerine götürüyorum dedi ve burdayız...Eşim de burada 1,5 yaşında oğlum ve eşimde burada ..Allah yavrumu 6 parmaklı yarattı.Allah hem eksiltiyor hem de fazlalaştırıyor dedi.

Daha sonra Hadise ,Ebru Gündeş'le beraber Seni sana bırakmam şarkısını üçlü söylediler ve Çiğdem Yüce Jüri üyelerinden Ebru Gündeş'le yoluna devam etmeyi seçti
HABER / Mehmet BULUT




19 Eylül 2013 Perşembe

Antalya YURT- AYDER Kızını evlendirdi

Naime ile Gökhan Mutluluğa ilk adımlarını 23/ 6 / 2013 tarihinde Aile ve doslar arasında sade bir törenle gerçekleşmişti 
Naime ile Gökhan'ın Dün kına gecesi bugün'de düğünleri vardı..Naime ve Gökhan Kalabalık davetli eşliğinde Görkem düğün salonunda Dünya evine girdiler..
Gençlerin nişanında.Kına gecesin'de,Düğünün'de Emeği geçen gençlerin Anne diye adlandırdığı Antalya YURT- AYDER Yön.Kur.Başkanı Şerife Demiralay Sarı’nın büyük emeği vardı.Kısa ve yaptığımız söyleşide 
Genç Çiftlerin Kına gecesinde ve Düğün Törenlerinde Gençlerden desteğini esirgemeyen ve emeği geçen Aile ve Sosyal politikalar Bakanımız Sayın Fatma ŞAHİN Hanımefendiye, TEMAD Kadın Kolları Başkanı Sayın Nural ÖZKAN hanımefendiye, Kepez Belediye başkanımız Sayın Hakan TÜTÜNCÜYE, Kutlu Avcı Ofset Sahipleri Sayın Nurcan ÖZKIR MAYISLAR Hanımefendiye, AK PARTİ İl Genel Meclis üyesi sayın Ayşe GÜLİZ YILMAN Hanımefendiye, AK PARTİ Kaş Kordinatörü Kadın kolları yönetim kurulu üyesi Sayın Nevin TUNÇ Hanımefendiye, LA CA SA Organisasyon Sahibi Sayın Lale BİLEYDİ Hanımefendiye, Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı Siyasi Danışmanı Sayın Ayşe KEŞİR Hanımefendiye, Müzisyen Ahmet ATEŞ Beyefendiye Ve bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan misafirlerimize ve Naime kızımız , Gökhan oğlumuza bir ömür boyu mutluluk dilerim .dedi
HABER EKSPER Ailesi olarak Naime ve Gökhan kardeşlerimize bir ömür mutluluk dileriz
HABER / Mehmet BULUT


 

16 Eylül 2013 Pazartesi

Ak Parti Muratpaşanın Acı Günü

Trafik canavarı Beşkonak yolunda bir can daha aldı
Biri 5 yaşında diğeri 5 aylık 2 çocuk babası 1978 Antalya doğumlu Serdar Olgun Beşkonak Yolumda Motorsiklet kazası sonucu hayatını kaybetti,,Antalya Borusan'da Satış danışmanı olarak çalışan Serdar Olgun'un Motorsiklet tutkusu hayatına maloldu.
Antalya Ak Parti Muratpaşa  Meydankavağı sandık kurulu üyesi Serdar Olgunun Acı haberi Muratpaşa Teşkilatında şok etkisi yarattı,,Serdar Olgun bugün Türbeli camiinde öğle namazına mütakip aynı yerde bulunan mezarlığa defnedildi..
Amtalya Ak Parti Muratpaşa İlçe başkanı Abdullah Işıkhan ve yönetim kademesininn Hazır bulunduğu cenaze töreninde Arkadaşları Sandık kurulu üyesi Serdar Olgun'a son göravlerinde beraberdiler.

HABER EKSPER Ailesi olarak Serdar Olgun kardeşimize Allah Rahmet eylesin derken,Acılı yakınlarına sabır diliyoruz
HABER / Mehmet BULUT



15 Eylül 2013 Pazar

Elifcan ile Alper Mutluluğa Kervan Saray’da İmza attı

Mutluluk paylaşmaksa eğer,bu mutlu günümüzde yanımızda olmanız her şeye değer Diyerek konuklarını davet eden Elifcan ve Alper Seçkin kalabalık davetli eşliğinde Kervan saray Otel havuz başında yapılan düğünle mutluluğa adımlarını attılar.. 
Baş Ailesinin Biricik kızı Elifcan ile Büyükabacı Ailesinin Oğlu Alper Düğün alanına çok güzel giriş yaptılar.Daha sonra nikahları kıyılan gelinle ile damat konuklarını masa masa ziyaret edip hoş geldin dediler,,Kalabalık davetli topluluğu yemek eşliğinde gecenin geç vakitlerine kadar eğlendiler..Düğüne Gelin ve damadın arkadaş ve aile yakınlarının yanı sıra Ak Parti Muratpaşa Teşkilatının yönetim kademeside katıldı..Antalya Ak Parti Muratpaşa teşkilatından şu ismler '' Teşkşlat Başkanı İsmet Ismet Senekci , Dış İlişkilerden sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Demir, Halkla ilişkilerden sorumlu Başkan yardımcısı Gülsüm Türköz,Yönetim kurulu üyesi Mehmet Bulut ,Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Nuray Dündar Vardar ve Abdullah Başpehlivan, Cüneyt Tahir Başpehlivan '' katıldı

HABER EKSPER Ailesi Olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz
HABER / Mehmet BULUT



Mv.HÜSEYİN SAMANİ ''Torosların arkasındaki Antalya.''..

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İl Başkanı Av. Mustafa Köse ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Finike ilçesi ile belde ve köylerini ziyaret etti. 
İlk olarak ilçede esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Samani, daha sonra belde ve köylere de gitti. İl başkanı ve partililer ile birlikte vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Samani, Büyükşehir yasasının faydalarını anlatıp, ilçe, belde ve köylerde yaşayan vatandaşlar için daha iyi hizmet, daha fazla kolaylık sağlanacağını ifade etti. Samani, “Antalya’ya baktığımızda sahiller ile Toroslar’ın arkasındaki farkı çok net bir şekilde görüyoruz. Yeni çıkan Büyükşehir Yasası ile Torosların arkasında yaşayan vatandaşlarımızın şartlarını da sahillerde yaşayan vatandaşlarımızın şartlarıyla eşitlemeye çalışacağız. Daha fazla hizmetin getirilmesinin önü açılmış oldu, imkanlar daha da artırıldı” dedi. 
Çözüm üreten partiyiz
Beraberindeki Partililer ile birlikte Ernez Köyü’ne giden AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, vatandaşlarla sohbet edip, dertlerini dinledi. “Buraya sizlerle sohbet edip, bize bir talimatınız var mı diye sormaya geldik. Sorunları yerinde gördüğümüz zaman daha çabuk ve daha kolay çözüm üretebiliyoruz. İlçelerimizin, beldelerimizin ve köylerimizin gelişmesi ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesi için bazı çalışmalar yapıyoruz. Bunlardan biri de “Yeni Büyükşehir Yasası”. Bu yasayla, hem Büyükşehir hem de, ilçe belediyeler daha güçlü olacak. ‘Büyükşehir yasası ile dağ köylerine nasıl hizmet götürülecek?’ diye soruyorlar. Yasaya göre; belediyeler, köylere yatırım götürmek mecburiyetinde. Yapmazsa; Vali’nin yönetiminde oluşturulan koordinasyon merkezi bu işe el koyacak, yatırımı yaptıracak ve kaynağı belediyeden kesecek. Yasa ile amaç daha fazla hizmet götirmek, güçlü belediyeler oluşturmak ve yerel yönetimleri güçlendirmek. Şu an, Antalya’nın tüm köylerine götürülen hizmeti il özel idaresi takip ediyor. Ancak; çalışmayan, hizmet üretmeyen belediye başkanına hesap sorma hakkınız olacak" dedi.   
Daha çok yatırım yapılacak
AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse Büyükşehir Yasası’nı bir örnekle anlatıp, "Büyükşehir belediyesine şu anda devlet tarafından 500 milyon civarında bir kaynak aktarılıyor. Büyükşehir yasası ile bu miktar iki katına çıkıyor. Yasa, bu kaynağın yüzde 10’unu köylere yatırım olarak harcanmasını hükmediyor. Bu da demek oluyor ki;  İl Özel İdaresi’nin, Antalya’nın tüm ilçe ve köylerine yatırım bütçesi kadar yatırımı sadece Finike’nin köylerine yatırım yapılabilecek. Böylece; ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizde ne su sıkıntısı, ne yol sıkıntısı, ne de elektrik sıkıntısı kalmayacak" diye konuştu. 
AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ile AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve beraberindekiler daha sonra Dağbağ, Çamlıbel, Yazır köylerini ve Ördübek yaylasını ziyaret ederek Finike'deki programlarını tamamladılar. Milletvekili Hüseyin Samani’ye, Antalya İl Başkanı Av. Mustafa Köse, İlçe Koordinatörleri Kadir Sarıcalar, Muzaffer Yılmaz ve Finike İlçe Başkanı Necati Bahçeci ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler
HABER / Mehmet BULUT

13 Eylül 2013 Cuma

Meryem Esra ile Uğur Mutluluğa imza attı

Peyzaj Mimarı Meryem Esra ile İnşaat yapı öğretmeni Uğur Karalar düğün salonunda dünya evine girdi
Dilek ve Hüseyin Ayas Ailesinin biricik kızı Meryem Esra ile Özgül . Ömer Gül ailesinin oğlu Uğur Karalar düğün salonunda kalabalık davetli topluluğu eşliğinde dünya evine girdi..
Genç çiftin nikahını Antalya Kepez belediye Başkanı Hakan Tütüncü kıydı genç çiftin  şahileri ise 5 genç  arkadşı  oldu..Nikahtan sonra davetliler gecenin geç vaktine kadar eylendiler.
Ak Parti İl yönetim kurulu üyesi İsmail Gökçe torunu Meryem Esra  düğününe Ak Parti teşkilatı eşlik etti

Genç çiflere HABER EKSPER Ailesi olarak Mutluluk dileriz
HABER / Mehmet BULUT



12 Eylül 2013 Perşembe

İlk Defa Antalya AUTO SHOW’da Sergilendi

İlk Defa Antalya’da Sergilendi

 
Mercedes’in amiral gemisi yeni nesil S serisi Lansman sonrası ilk defa Antalya Autoshow fuarında sergilendi.,Peugeot’un en yeni modeli 2008 serisi de yine ilk defa Antalya Autoshow fuarındaydı.
 
Antalya Trafik Şube Müdürlüğü katkılarıyla ilk defa bir fuarda sergilenen emniyet kemeri simülatör aracıda fuarın en çok ilgi çekenleri arasında yer aldı.,Ayrıca hız ve adrenalin tutkunları için Toyota GT 86 spor otomobilin çok özel simülatörü’nde bu heyecanı yaşamak isteyenler uzun kuyruklar oluşturmaya başladı.
 
Ford’un 2012 Türkiye ralli şampiyonu olan aracıda özel donanım ve yarış keyfini canlı yaşamak isteyen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Diğer markaların en yeni ve göz alıcı modelleri de Autoshow fuarında ziyaretçilerini bekliyor. 
 
Fuara katılan firma ve markalar;
 
Bakırcılar Otomotiv (Toyota), Başaran Otomotiv ( Audi, Seat, Volkswagen), Bilaller Otomotiv (Fiat, Ford), Çağ Otomotiv (Skoda), Esay Otomotiv (Toyota), Gün-Las Otomotiv (Citroen), Haşim BalabanOtomotiv (Peugeot), Hastalya Otomotiv (Mercedes), Hastalya Otomotiv (Mercedes, Kamyon, Otobüs,HTA), Kırmızıtaş Otomotiv (Nissan, Kia), Mepaz Otomotiv (Mazda), Otokoç A.Ş. (Ford), Otokoç A.Ş. – Birmot (Fiat), Seyidoğlu Otomotiv (Isuzu), Has Frigorifik Kasa, SRT araç kaplama sistemleri, ABT (Açı Bilişim Telekomünikasyon), ORM Medya, Güney Elektrik (Neon), Falezler Reklam (Female, XL), Karmi Tour, Akdeniz Üniversitesi Teknoloji Topluluğu, Vostalya, AKOK (Antalya Klasik Otomobil Kulübü),Işıldar Şirketler Grubu (Apachi motor),  Antalya Emniyet Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü, Yaşam Hastanesi



 
İlk iki gününde ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuar, pazar akşamına kadar hafta içi 14.00 – 22.00 

10 Eylül 2013 Salı

Ak Parti Muratpaşa’dan Muratpaşa Kaymakam’ına ziyaret

ntalya Ak Parti Muratpaşa Teşkilatı Muratpaşa kaymakamına nezaket ziyaretinde bulundu

Antalya Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan , Başkan yardımcısı Hukuk ve Siyasi işlerden sorumlu Salih Sarıgül , Teşkilat Başkanı İsmet Senekci , Yönetim Kurulu üyeleri Vahap Yıldırım , Mehmet Bulut İstanbul Başakşehir Kaymakamlığı   görevindeyken 19.07.2013   İlçemiz Muratpaşa Kaymakamlığına atanan Kaymakam  Cevdet CAN'a Hoşgeldin ve tanışma Ziyaret bulundular...


Antalya Ak Pari Muratpaşa Teşkilatı mensupları ve Kaymakam Cevdet Can Antalya ve Muratpaşa'nın sorumları , dünü bugünü ve yarınları hakkında sohbet ettiler
HABER / Mehmet BULUT



Antalya AUTO SHOW 2013 Törenle Açıldı

Antalya’da bu yıl 9’uncusu düzenlenen AutoShow 2013 Fuarı açıldı. Fuarda Mercedes,Audi,Peguet,Cidroen,kia, Ford, Toyota, Nissan, Volkswagen gibi markaların en yeni araçlarının yanı sıra, klasik otomobiller ve Vostalya’da katıldı

AFT FUARCILIK tarafından 2 yıl aradan sonra Antalya AUTO SHOW 2013 'Otomobil, Ticari Araçlar, Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı  Expo Center'da düzenlenen törenle açıldı. Fuarın açılışına Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık BADAK, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı  Muhittin Böcek, Otomotiv Distribütörleri Derneği Genel Koordinatörü Hayri Erce katıldı.
 
 
Antalya'nın otomotiv ve ticari araç sıralamasında ön sıralardaki yerini korumaya devam ettiğini belirten AFT FUARCILIK Genel Koordinatörü Fuat AKTAŞ, bu fuara başlarken hedeflerini İstanbul'dan sonra Türkiye'nin ikinci en büyük ve kapsamlı otomotiv fuarı olarak belirlediklerini , bir dahaki fuarda bu hedeflerine ulaşmış olacaklarını söyledi.

Otomotiv Distribütörleri Derneği Genel Koordinatörü Hayri Erce ise Antalya'nın Türkiye otomotiv sektöründe ilk 5 il arasında olduğunu ve büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ise hükümetin eski araçların yenilenmesine ilişkin çalışmalarından bahsetti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nce açılan stantta, Türkiye'de ilk defa emniyet kemeri simülatörü Antalya AutoShow Fuarı'nda sergileniyor. Fuarda Milletvekili Sadık BADAK ve bazı protokol üyeleri de simülatör araca binerek, takla atan bir araçta emniyet kemerinin koruyuculuğunu bizzat test etti. Trafik Şube Müdürlüğü'nün standında trafik konusunda eğitim, bilgilendirme ve Yaya Öncelikli İl Antalya projesi de ziyaretçilere tanıtılıyor

Fuarın en renkli bölümlerinden birini de Antalya Klasik Otomobil Kulübü'nün standı oluşturuyor. Orijinalinin aynısı ve Türkiye'de sınırlı sayıda bulunan çok özel klasik otomobiller fuar süresince otomobil tutkunları tarafından görülebilecek. Fuar, 15 Eylül tarihinde sona erecek. 

Birçok ünlü markanın en yeni modelleri ve klasik otomobillerin sergilendiği fuarda, bu yıl ilk defa pozitif ayrımcılık düşüncesi ile kadınlardan giriş ücreti alınmıyor. Birçok markanın yeni modelleri Türkiye'de ilk kez bu fuarda sergileniyor.
 
Mercedes ve Peguet yeni araçlarının tanıtımını yaptı 

Ak Parti antalya Anadolu Kültür Festivalini gezdi

Antalya Anadolu Kültür Festivali birbirinden renkli görüntülere sahne olurken, Ak Parti’ye yine büyük ilgi vardı., Milletvekili Menderes Türel, İl Başkanı Mustafa Köse,Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Antalya Anadolu Kültür Festivalini gezdile
 
Milletvekili Menderes Türel, İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Ak parti Yönetim Kurulu, Ak Parti Kepez İlçe Yönetiminden Yusuf İşeri, Fatih Şahin, Fatma Tutan, Miktat Tutan, Elif Derya Canbulut, Ebubekir Sağlam’da Antalya 
Anadolu Kültür Festivalini gezdiler. Milletvekili Menderes Türel ve Ak Parti Heyeti Festivalde büyük ilgi gördü.
 
Ak Parti Antalya Milletvekili Menderes Türel, festival alanında hem esnaf ile hem de halk ile kucaklaştı. Vatandaşlar Ak Parti heyetine inanılmaz bir ilgi gösterdi. Karadenizliler Derneği’nin de organize ettiği “Karadeniz rüzgarı” konseri de büyük ilgi gördü. Konseri yaklaşık 5 bin kişi horon teperek izledi, eğlendi. Karadeniz’in güzel sesli sanatçılarından Selçuk Balcı, söylediği birbirinden güzel şarkıları ile halkı coşturdu.
 
Ak Parti’nin Kepez ilçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Antalya Anadolu Festivalinde  ev sahipliği yaptı. Karadenizliler Derneği7in başkanvekilliğini yapan Bayraktar, Milletvekili, Belediye Başkanları, İl Başkanlarını festival alanını gezdirdi
 HABER / Mehmet BULUT

 

7 Eylül 2013 Cumartesi

TÜREL “CHP’li belediye yolsuzluk batağında”

AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nda Kadın kolları üyeleri ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Menderes Türel; “Antalya Büyükşehir Belediyesi yolsuzluk batağına dibine kadar batmış durumda. Adeta vatandaşlarımızın parasını birilerini zengin etmekten başka hiçbir şekilde harcamayan bir anlayış var” dedi. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, İl Başkanı Mustafa Köse, Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkoç ile birlikte Kadın Kolları üyeleriyle parti binasında bir araya geldi. Büyükşehir Yasası ve gündemdeki konular ile ilgili bilgilendirme yapan Türel, seçim sürecinde Kadın Kolları üyelerinin yapacağı çalışmaların önemine değindi. Kadın Kolları üyelerinin ev ziyaretlerinde daha yüksek etkileme gücüne sahip olduğunu vurgulayan Türel, “Sizlerin açılmayan kapıları çalıp ortaya koyacağınız performans, Gençlik Kollarımız ile bir seçimin en önemli gücü ve kazanılmasında en önemli faktör” diye konuştu. 
Antalya’da CHP'li Büyükşehir Belediyesinin “Gününü gün eden bir politika” izlediğini belirten Türel, “Antalyalılara daha fazla bu çileyi çektirmek, hiçbirimizin kabul edeceği bir durum değildir” dedi. Toplantıda Kadın Kolları üyelerine Büyükşehir Yasası'nı anlatan Türel, yasa ile büyükşehir belediyelerinin gerçekleşen bütçelerinin yüzde 10'unu, yatırım bütçesi olarak köylere ayırmak zorunda olduğunu ifade etti. Türel, “Bunu ister şarkı türkü için, ister festival için, ister kanuni ölçülerde birilerini zengin etmek için ya da hizmet için, kavşak için, köprü için, altyapı için, arıtma için, kanalizasyon için harcamak zorunda” diye konuştu. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yolsuzluk batağına dibine kadar batmış durumda olduğunu ifade eden Türel, “Adeta vatandaşlarımızın parasını, birilerini zengin etmekten başka hiçbir şekilde harcamayan bir anlayış var. Tek gayesi birilerini zengin etmek. Bunları biz laf ola beri gele söylemiyoruz. Sadece, 100.Yıl Stadyum Projesi'nde vatandaşın parası bugüne kadar, direkt ödenen parayı söylüyorum, 30 milyon. Ödenme ihtimali olan 250 milyon lirayı Büyükşehir Belediyesi birilerinin cebine indirmiştir. Kanunsuz indirmiştir. Bu milletin parasıdır, yazıktır, günahtır. Benim yaptığım 100. Yıl Projesi'nde bir madde vardı. 'Yüklenici firma tazminat alamaz' diye. Antalyalının hakkını korumak için o maddeyi koymuştuk. Tazminat hakkı doğurmak için tamamen hukuk dışı bir plan değişikliği yaparak o firmaya hiçbir tazminat hakkı yokken, bile bile doğurdular. Bir hafta içinde firma haklarını birilerine devretti. Hemen fırsatı ganimet bildi, tazminat davasını açtı. İşçinin parasını ödeyemeyen Büyküşehir Belediyesi, 30 milyon lirayı bir günde ödedi. Yazıktır, günahtır. Tabi ki bunların hesabını bağımsız yargıda vereceklerdir” dedi. 
Büyükşehir Yasası'nın hizmet bütünlüğünü getirdiğini belirten Türel, yürüttükleri çalışmaların ‘Eyalet Sistemi’ni getireceği yönünde bazı eleştiriler aldıklarını belirterek, “Yerel yönetimlerle ilgili ne zaman reform yapılmak istense, ‘Türkiye'nin bölüneecek’ diyorlar. Biz bu yasanın halkın hizmetine sunulan ve hizmette verimliliği artıran en önemli yasalardan biri olduğunu biliyoruz. Artık köy, kent ayrımı kalmayacak. Artık bu ülkede köyler de kentler gibi kalkınmış, ekonomisi büyümüş, refaha kavuşmuş yörelerimiz olacak” diye konuştu.
Toplantıya misafir olarak katılan AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ise kadın kolları, teşkilatlar ve milletvekillerinin Antalya'da önemli bir iş başardığını vurguladı. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya'ya büyük önem verdiğine değinen Çelebi, iki genel başkan yardımcısının Antalya milletvekilleri arasından seçilmesinin bunun işareti olduğunu söyledi. 
Çelebi, AK Parti hükümetleri öncesinde kara yoluyla doğuya yolculuk yapan vatandaşların pek çok noktada durdurulup arandığını hatırlattı. Doğu illerinde yaşayan vatandaşların o dönemdeki en büyük isteğinin olağanüstü halin kaldırılması olduğunu ifade eden Çelebi, çözüm süreci sayesinde son 8 ayda şehit haberi gelmediğini hatırlattı. 
Gezi Parkı odaklı olaylara da dikkati çeken Çelebi, “Türkiye'nin önünü kesebilmek için Gezi olaylarını bahane ettiler. Mahalli seçimler bizim onlara vereceğimiz en büyük tokatlardan birisi” dedi. 
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç de AK Parti'yi daha ileriye taşımayı, muhafazakar demokratik ilkelere dayanarak birlikte yol almayı hedeflediklerini söyledi. AK Parti Kadın Kolları'nın ‘Parladığını’ ve ‘Görünmez kahramanlar’ olduğunu belirten Enç, Siyasette kadına en çok önem veren liderimiz, kadınlar ile birlikte başarıdan başarıya koşuyor. Siz kadın kollarımız da gece gündüz demeden varınız yoğunuzla çalışıyorsunuz. Bizim en büyük gücümüz kadınlarımız. Hepinizle gurur duyuyorum. Kadınlarımızın siyasette daha etkili olmalarını, yerel yönetimlerde görev almalarını ve karar mekanizmalarında olmalarını istiyorum” diye konuştu. 
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç da bilgilendirme toplantılarının ilkinin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel'in katılımıyla başladığına dikkati çekerek, katılımlarından dolayı Türel'e teşekkür etti.
HABER / Mehmet BULUT

Millet Vekili ENÇ “Aksu Ak belediye ile tanışacak”

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa ve Aksu ilçelerde programlara katıldı. Ev ziyaretleri yapan Enç, vatandaşlara Başbakan Erdoğan’ın selamını iletip, “İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Aksu halkına AK belediye olarak hizmet vereceğiz” dedi.   
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa Demircikara Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Demircikara Mahalle Muhtarı Ayşe Peçen’in organize ettiği toplantıya katılan Milletvekili Enç, kadınların her alanda daha görünür bir yerde olması için elinden geleni yapacağını belirterek, “Ben bir milletvekili olarak, en önemlisi kadın olarak her zaman yanınızdayım. Ben sadece Ak Partili kadınların değil, Antalya’da yaşayan tüm kadınların vekiliyim. Bu nedenle ne sorununuz olursa olsun her zaman yanınızdayım. Elimden geleni yapacağıma hiçbir zaman şüpheniz olmasın. Temennim Antalya’da muhtarlıklarda, yerel yönetimlerde ve karar alma mekanizmalarında kadın sayısının daha da artmasıdır” diye konuştu. Toplantıya katılımı dolayısıyla Milletvekili Enç’e teşekkür eden Demircikara Mahalle Muhtarı Ayşe Peçen, “Tek kadın milletvekilimizsiniz. Sizinle gurur duyuyoruz” dedi. 
Muratpaşa programından sonra Aksu ilçesinde çalışmalarına devam eden Enç, İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu ve ilçe kadın kolları teşkilatı ile birlikte Aksu Kaymakamlığını ziyaret etti. Göreve yeni gelen kaymakama “Hayırlı olsun” diyen Enç, çalışmalarında başarılar diledi.
Daha sonra Pınarlı ve Atatürk Mahallelerinde çok sayıda mahalle sakini ile bir araya gelen Enç şunları söyledi; “Bizler Ak parti kadroları olarak her zaman hizmet etmek için çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Aksu halkımıza Ak belediye olarak hizmet vereceğiz. Aksu halkı hizmetin en iyisini hak ediyor. Sizlere Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdim”. Vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Enç, sıkıntıları dinleyerek çözüm noktasında yardımcı oldu.
HABER / Mehmet BULUT


Mimar Veysel KOLO’nun Acı günü

Ak Parti Muratpaşa Belediye Meclis üyesi Mimar Veysel Kolo'nun Babası Erzurum İspir 1944 Doğumlu Hulusi Kolo Yatmış olduğu Hastane'de Kalp ve Solunum yetmezliğinden dolayı Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Bugün Öğle namazına mutakip Güzelbağ yeni camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Güzeloba Mezarlığında toprağa verilmiştir. Cenaze merasimine Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve yönetim kurulu , Kepez İlçe başkanı Bahattin Bayraktar ve yönrtim kurulu ,Muratpaşa Teşkilat başkanı  İsmet Senekci  yönetim kuruluı üyeleri  ve  Ak Parti Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri Cihan Bulut,Adem Sarı hazır bulundu Merhuma Allahtan rahmet dilerken Öncelikle Veysel Kolo ve Acılı yakınlarına baş sağlığı dileriz..
 HABER / Mehmet BULUT


4 Eylül 2013 Çarşamba

Ak Parti heyeti dev yatırımları gezdi

Dev projeler beğenildi


Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Başkan Hakan Tütüncü’nün kıt imkânlarla ve bütçeyi doğru kullanarak önemli kalıcı eserler yaptığını söyledi. Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse ise Tütüncü’nün, Büyükşehir’in yapabileceği büyüklükte ve güzellikte projeler ürettiğini belirtti.

Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Kepez Belediyesi’nin, ilçeyi şehirleştiren, Antalya’ya değer kazandıran dev projelerini yerinde inceledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün düzenlediği hizmet tanıtım gezisine, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, partinin ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri de eşlik etti.
Ak Parti heyeti dev yatırımları gezdi

Başkan Tütüncü, Ak Parti heyetine, yapımı süren Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi’ni, hizmete giren Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu’nu, Antalya Yörükler Derneği’ne tahsis edilen Yörük parkını, Seyir Terası’nı, DSİ kanal düzenlemesini, asfalt çalışmalarını ve inşası tamamlanan Kepezpark Varsak yatırımlarını gezdirdi. Tütüncü, gezi sırasında Badak ve diğer davetlilere projelerle ilgili bilgi verdi.

Kepez beni memnun etti

Hizmet gezisinin ardından bir açıklama yapan Sadık Badak, Ak Parti Antalya Milletvekilleri olarak yaz döneminde ilçeleri ziyaret ettiklerini anımsattı. Badak, bu ziyaretlerde kaymakamlarla, belediye başkanlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, meslek odalarıyla ve vatandaşlarla sohbet ettiklerini kaydederek, “Onları dinliyoruz. Görüşlerini, isteklerini alıyoruz. Bu çerçevede bugün Kepez ilçemizde ziyaretlerden çok memnun kaldım. Bunu ilgili yerlere aktaracağım. Belediye Başkanımızın ve ekibinin başarılarının devamını diliyorum. Kıt imkânlarla önemli, kalıcı eserleri yapmalarından dolayı şehrimiz, halkımız adına kendilerine teşekkür ediyorum.” açıklamasını yaptı.

Yatırımlar ilçenin cazibesini artırdı

Kepez Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerin kendisini memnun ettiğini aktaran Badak, şunları söyledi: “Muhteşem bir tam olimpik yüzme havuzu inşa edilmiş. Sinema salonlarıyla, spor alanlarıyla, fitness salonlarıyla ve masal parkıyla 46 dönümden oluşan Kepezpark Varsak muhteşem bir cazibe merkezi haline gelmiş. 2 bin 300 kişilik Mimar Sinan Kongre ve Sergi merkezi, ana salon ve yan salonlarıyla şehrin tam merkezine yapılan bir yatırım olmuş.
Bu tesis, Dokuma bölgesine kültürel bir canlılık getirecektir. Bu tesisin maliyeti 40 milyon lira, Kepezpark Varsak'ın ise 20 milyon lira. Bu iki yatırımı da belediyenin kendi imkânlarıyla yapıyor olması da ayrı bir güzellik. Yörük parkı, Seyir Terası gibi yeşil alan düzenlemeleri Kepez'e zenginlik kazandırdı. Belediye Başkanımızı, yaptığı hizmetlerden dolayı kutluyorum.”

Kepez Büyükşehir gibi yatırımlar yaptı

Projeleri, şahane olarak değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse de Başkan Hakan Tütüncü’nün, çok önemli bir kent vizyonu ortaya koyduğunun altını çizdi. Yapılan projelerin her birinin büyükşehirin yapabileceği büyüklükte ve güzellikte projeler olduğuna işaret eden Köse, “Ama maalesef, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, yöneticilerinin böyle bir derdi olmadığı için kentin büyük proje açığını Kepez Belediyesi kapatıyor. Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezi, 40 milyon liralık bir yatırım. 5 yıla baktığımızda Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir yatırım yapmadığını görüyoruz. Kongre ve sergi sarayı kentin ihtiyacını giderecek son derece önemli bir hizmettir.”görüşünü dile getirdi.

Kepezpark Varsak muazzam bir proje

Kepezpark Varsak’ın, muazzam bir proje olduğuna vurgu yapan Mustafa Köse, konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Bu projede Antalya’nın ilk tam olimpik kapalı yüzme havuzu da var. Bir deniz kentinde bugüne kadar bir olimpik yüzme havuzu yoktu. Bu açığı Kepez Belediyesi'nin kapatması da çok önemli bir artıdır. Kepezpark Varsak'ta çocuklarımız da düşünülmüş. İçerisinde çizgi film ve masal kahramanlarının sanatsal çalışmalarının yer aldığı 5 dönümlük bir masal parkı oluşturuldu. Bu hizmet, Başkan Tütüncü'nün çocuklara verdiği önemin bir göstergesidir.”

Hizmetler devam edecek

Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu yatırımıyla Antalya'nın ikinci bir kültürel sanatsal etkinlik alanı ihtiyacının karşılandığına değinen İl Başkan Köse, “Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu'nun olduğu alan yaz aylarında nemli ve sıcak oluyor.  Kepez ormanlarında güzel bir havanın içerisinde, çam ağaçlarının ortasında yer alan Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosu ise sanatseverlere, sıcaklığın daha düşük olduğu bir ortamda etkinlik izleme imkânı sunuyor.” diye konuştu.
Köse, konuşması şöyle tamamladı: “Kepez bir kültür, spor ilçesi haline geldi. Bunu başaran Başkan Hakan Tütüncü'yü tebrik ediyorum.  Önümüzdeki süreçte çok daha önemli projelerle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.”
HABER / Mehmet BULUT