28 Şubat 2013 Perşembe

BAYRAKTAR BAŞKAN “ Her geçen gün çok daha iyiye gidiyoruz.”


ÇOK DAHA İYİ OLACAĞIZ
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısı ilçe teşkilatında yaptı. Bu toplantıya katılım her zaman olduğu gibi yine büyüktü. Başkan Bahattin Bayraktar,
yaptığı konuşmasında Ak parti Teşkilatlanmasının Türkiye’de giderek çok daha iyi durumlara geldiğini söyledi. Başkan Bayraktar, “AK Parti kurulduğu günden bu yana halkın hizmetkarı olarak Türkiye’nin 4 bir köşesine, doğusundan batısına kadar her ilçe, belde ve köyüne giden ve gittiği her yerde aziz milletimizin takdirini kazanan ve bunun sonucunda da girdiği her seçimden sandıkta ilk sırada çıkmayı başarmış bir teşkilattır" dedi. Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı olarak çok daha iyi duruma geleceklerini söyledi. Başkan Bahattin Bayraktar,
durmak yok yola devam. Tüm arkadaşlarımız ile çalışıyoruz. Yaptığımız toplantılarda da başarı grafiğimiz Kepez’de hızla yükseliyor” dedi.
BÖLGE KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTI
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar Salı günü bölge koordinatörleri ile bir araya geldi. 7 Ayrı bölgenin koordinatörleri ile toplantı yapan başkan Bayraktar seçim öncesi durum değerlendirmesini yaptı. Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ın yanı sıra Teşkilat başkanı Yusuf İşyeri de bölge koordinatörler toplantısında yer aldı. 1. Bölge Koordinatörü Muhammed Dinç, 2. Bölge Koordinatörü Emrah Anaç, 3. Bölge Koordinatörü Mustafa Şahin, 4. Bölge Koordinatörü Beytullah Demir, 5. Bölge Koordinatörü Kudbeddin Aydın, 6. Bölge Koordinatörü Mahmut Tuzcu ve 7. Bölge Koordinatörü Ayşe Korkmaz Tenil , toplantıya katıldı. Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, seçim öncesi 7 bölge Koordinatörlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Bayraktar, “Her geçen gün çok daha iyiye gidiyoruz. Çalışmalardan çok memnunum” dedi.
BAYRAKTAR’IN SICAK İLGİSİ
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, her hafta Salı günleri halk günü yapıyor. İlçe teşkilatı sabahın erken saatlerinden akşam 18.00’e kadar dolup taşıyor. Sadece Kepez ilçesinde değil, başka ilçelerden ve merkezden gelen vatandaşlar sorunlarını ilçe başkanı Bahattin Bayraktar’a anlatıyorlar ve çözüm arıyorlar.
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, yoğunluktan hiçte şikayet etmediği gibi gelen tüm vatandaşların sorunlarına eğilip onları bu sorunlardan kurtarmanın yollarını arıyor. Kimisi iş, kimisi madde, kimileri tayin, kimileri de evlerini aş istiyorlar. Bazı kimselerde başkanın sıcak ilgisinden dolayı sohbet etmek, bir çay içmek için gelenlerde oluyor ilçe teşkilatına.
Başkan Bahattin Bayraktar, güler yüzü ve sıcak ilgisi ile herkesin sorunlarını dinleyip not alıyor. Başkan Bayraktar, “İlçemiz de ikamet eden herkesin sorunlarına çare bulmak için mücadele ediyoruz. Elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz. Sorunların bir çoğunu hallediyoruz. Önemli olan bu insanların dertlerini dinlemek ve bu dertli olan vatandaşımızı da refaha  kavuşturmaktır. Çok şükürbaşarılı oluyoruz” ded
Ak Parti Kepez İlçe çok hareketli
Ak Parti Kepez İlçe teşkilatı bir dakika bile boş durmuyor. Ana Kademe, Gençlik Kolları ve kadın kolları haftalık toplantılarını yaparken, Ak Parti’nin Kepez’de çok daha iyi duruma gelmesi açısından çalışmalarını sürdürüyor. Üye sayısının da arttırılması konusunda ciddi çalışmalar yapılıyor. Sosyal İşler toplantısında Havva Gencer, Hatice Koçak, Muhammet Dinç ve Haktan Hamaloğlu yer aldı.
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar çalışmaları yakından takip ederken, yapılan bu toplantıların da takipçisi oluyor. Kepez’de Ak parti üye sayısının da çok daha fazla artması konusunda yoğun çaba sarf edilmesini istiyor.
BAŞKAN TUTAN’I ZİYARET ETTİ
Ak parti kepez İlçe Kadın kolları Başkanı Fatma Tutan’ın önceki gün Özel Kepez Tıp Merkezi yöneticileri ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadınlar günü öncesi Özel Kepez Tıp Merkezi İdari Müdürlerinden Levent Sağırdak ve Barış Ece İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan’ı ziyaret etti. İdari Müdür Levent Sağırdak, “ 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Check-up yaptırmak isteyenlere her türlü kolaylığı sağlayacağız.Sağlıkla alakalı her türlü hizmetinizde yanınızda bulunacağız” dedi. Ak Parti Kepez İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, “Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Hizmetlerinizden yararlanmak isteriz” dedi.
KATILIM YÜKSEKTİ
Ak Parti Kepez İlçe Başkanlığında yapılan olağan toplantıda katılım yüksekti. Başkan Bahattin Bayraktar, bu toplantı da ilçe teşkilatı olarak yapılan tüm faaliyetleri anlattı. Ak Parti Kepez İlçe Başkanlığı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Bu toplantıya İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, Kepez İl koordinatörü Zehra Aslan, ve Bekir Asri’nin yanı sıra Kepez Meclis Üyesi Elif Derya Canbulut, Dilaver tanık, Aydın Açan, Mücahit Polat, Ayşe Ocak, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan yer aldı.
Başkan Bahattin Bayraktar, çalışmalar hakkında bilgi verirken, ilçe olarak büyük bir atak yaptıklarını dile getirdi. Başkan bayraktar, “Teşkilat olarak çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Üye sayılarımızda büyük bir artış bulunuyor. Teşkilatımıza gelen halkımızı hem bilgilendirip hem de isteklerine cevap veriyoruz. Halkımız bu çalışmalardan dolayı da çok memnun” dedi.
“BAYRAKTAR’LA GURUR DUYUYORUZ”
Mahalle Başkanları ve yönetim kurulu, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ile guru rduyduklarını söylüyorlar. Mahalle başkanları, “İlçemizdeki sorunlar ile birebir ilgileniyor. Kulak arkası yapmadığı gibi de olaya yerinde müdahale ederek bizleri bilgilendiriyor. Salı günleri de İlçe teşkilatında herkesin sorunlarını dinliyor ve onların bu sorunlarını gidermeye çalışıyor. Özellikle mahalle mahalle gezerek bizlerin evlerine misafir oluyor ve bizlerle sohbet ediyor. Bu da bizleri çok mutlu ettiği gibi çalışma potansiyelimizi de arttırıyor. Eksiklerimizi de tespit edip bizleri yönlendirmesi çok mutlu ediyor ve daha iyi çalışma ortamını da sağlamış oluyor. Başkanımız Bahattin Bayraktar ve Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyoruz” dediler.
HER HAFTA 6 MAHALLE
Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, her hafta meclis üyesi ve yönetim kurulu ile birlikte mahalle ziyaretlerini yapıyor. Başkan Bayraktar, sadece mahalle başkanları veya mahalle temsilcileri ile toplantı yapmıyor aksine başkana soru sormak ve sorunları anlatmak için mahalle sakinleri de toplantılarda yer alıyor. Başkan Bahattin Bayraktar, ilginin çok olmasından dolayı mutlu oluyor. Mahalle sakinlerinin sorunlarını da çözmeye çalışıyor. Gazi Mahallesi, Habibler Mahallesi ve Hüsnü Karakaş mahallelerinde yapılan toplantıya ilgi çok büyük oldu. Başkan Bahattin Bayraktar’a çok sayıdasorular yöneltildi. Bayraktar bu sorular karşısında herkese tek tek cevap vererek onları bilgilendirdi.
 Mahalle sakinleri de kafalarındaki sıkıntılardan da aldıkları cevaplarla kurtulmuş oldular.
TÜFEKÇİOĞLU’NDAN ZİYARET
Star Gazetesi Genel Koordinatörü Enes Tüfekçioğlu ve Star Gazetesi temsilcisi Muzaffer Demirci, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar’ı ziyaret etti. Tüfekçioğlu ve demirci, “İlçe başkanı Bayraktar’ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ak Parti için inanılmaz işler yapıyor. Kendisini ve yönetim kurulunu tebrik ediyoruz” dedi. Ak Parti Kepez İlçe Başkanı  Bahattin Bayraktar, yapılan bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.Bayraktar günün anısına da Star Gazetesi Genel koordinatörü Enes Tüfekçioğlu’na hediye
verdi...HABER EKSPER / Mehmet BULUT -kepez








KEPEZ-AKSU TÜKETİCİLER BİRLİĞİ BAYRAKTAR BAŞKAN ZİYARETİ


Kepez Tüketiciler Birliği Başkanı İsmail Arzu ve Aksu Tüketiciler Birliği Başkanı Ramazan Özbek Antalya Ak Parti Kepez İlçe başkanı Bahattin Bayraktarı İşyerde nezaket ziyaretİnde bulundular..Geçtiğimiz Günlerde Kepez Tüketiciler Birliği Başkanı İsmail Arzuyu İşyerin de ziyaret eden Bahattin Bayraktar..İadeyi ziyaretten memnun olduğu  belirti,,
Antalyanın ,Kepezin dünü , bugünü , yarınları hakkında sohbet ettiler Başkan Bayraktar Tüketiciler Birliği önemli bir sivil toplum örkütü olduğunu konuşmalarında belirterek başarılar diledi.
Kepez Tüketiciler Birliği Başkanı İsmail Arzu ve Aksu Tüketiciler Birliği Başkanı Ramazan Özbek iyi dileklerinden dolayı bayraktar başkana teşekkür ederek musade istediler bayraktar başkan misafirlerini arabalarına kadar uğurladı  HABER EKSPER / Mehmet BULUT



KADIN ÇİFTCİLER YARIŞIYOR

kadın çiftçiler yarışıyor bilgi ve proje yarışmsı

İl kez Cumhuriyetimizin 80 yılı kutlamaları çerçevesin de düzenlenmiş olan ''kadın çiftçiler yarışıyor Bilgi ve Proje yarışması''nınGıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı koordinatörlüğünde
bu yıl 10 .sugerçekleştirilecektir..
Bu yarışmalarda kırsal alanda kadın çiftçilere götürülen Eğitim-Yayın çalışmalarının sonuçlarını görmek,tarımsal alanda performanslarını değerlendirmek kendilerine olan güven  duygularını artırabilmek birbirleri ile kaynaşmalarını sağlamak ve girişimcilik ruhu aşılamak amaçlanmaktadır..
İlimizde 2007 yılından itibarenİlçelerde düzenlenmeye başlayan bu yarışmalar sonucunda İlimiz Kadın çiftçileri 4 defa bölge birincisi 2006 ve 2007 yılları arasında üst üste 2 defa Türkiye birincisi olmuşlardır..Yapılan yarışmalar sayesinde  onca işin arasında kadınlarımız okuyabildiklerini gördüler..Okuduklarını birikimlerine eklediler hepsinden önemlisi bunu bunu toplum önünde bir yarışma programına katılarak bir yarışma cesaretini gösterdiler,kendilerine olan güven duyguları arttı,Yıllara göre yarışmacı kadın sayısının artması sevindiriciydi..
2013 yılında da  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü koordinatörlüğünde İlimiz birincisini belirlemek üzere 17 İlçede (Kemer,Akseki,Alanya,Manavgat,Kaş,Döşemealtı,Kumluca,Demre,Gazipaşa,Konyaaltı,Serik,Korkuteli,Elmalı,Muratpaşa,Aksu,Kepez ve İbradı ) yarışmalar düzenlenecektir Bu yarışmalara 269 kadın çiftçiler katılacaktır.İlçe birincisi olan kadın çiftçiler yarı finalde yarışacaklar yarı finalde birinci seçilen kadın çiftçilerimiz Burdur ilinde yapılacak bölge yarışmasınde İlimizi temsil edecektir..
JURİ ÜYELERİ
Juri Başkanı - KTV Şube Müdürü Ali Ulvi Büyüksoy - Ziraat Mühendisi  Menderes Kasap - Ziraat Mühendisi Özlem Bahar Çelik
YARIŞMACILAR
1 / Neriman Örgel  MURATPAŞA-Yenigöl 2 / Hafife Kömür MURATPAŞA -Yenigöl ..3 / Fatma Kömür MURATPAŞA Yenigöl ..4 / Hanım Ceran  MURATPAŞA - Güzelbağ .5 / Gülkız Dalkıran MURATPAŞA - Güzelbağ . 6 /  Döndü Zeynep Dalkıran  MURATPAŞA -Güzelbağ . 7 /  Feride Dalkıran MURATPAŞA -Güzelbağ .
HABER EKSPER / Mehmet BULUT





27 Şubat 2013 Çarşamba

EVDE BAKIM VE SAĞLIKTA DEV ORTAKLIK


Kepez Belediyesi ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ilçedeki bakıma muhtaç yaşlılara evlerinde verdikleri bakım ve sağlık hizmetinde ve sağlık taramalarında işbirliği yapmak amacıyla protokol imzaladı.

Kepez Belediyesi’nin bir iyilik hareketi olan ilçedeki 65 yaş üzeri yaşlılara yönelik evde bakım ve sağlık taraması hizmetinde dev bir ortaklık yapıldı. Kepez Belediyesi ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ilçede bakıma muhtaç, yatalak yaşlılara evlerinde verdikleri bakım ve sağlık hizmetini ve sağlık taramalarını birlikte yapma kararı aldı.

Her iki kurum arasında ‘ Evde Sağlık Hizmeti ve Sağlık Taraması” projesinde işbirliği protokolünün imzalanması için Kepez Belediyesi Meclis Salonu’nda tören düzenledi.

İnsana değer veren bir çalışma

İmza töreninin açılış konuşmasını yapan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kimsesi olmayan, evde çıkamayacak kadar hasta olan yaşlılara yönelik evde sağlık hizmetinde, yeni bir dönem başlattıklarını söyledi. Hizmet alımı yöntemiyle oluşturdukları sağlık ekibiyle, 65 yaş üzeri yaşlılara evlerinde bakım ve sağlık hizmeti verdiklerinin altını çizen Tütüncü, “Bu hizmet, binlerce vatandaşımızın takdirini kazanan, onlara insan olma onurunu, şerefini, haysiyetini en yüksek noktada hissettiren çok özel ve müstesna bir çalışma oldu.” dedi.

Her türlü talepleri karşılanıyor 

Başkan Tütüncü, doktor, hemşire, diyetisyen, fizyoterapistten oluşan iki ekibin, her gün farklı mahallelerde 30 evi ziyaret ederek, bakıma muhtaç ve evinden çıkamayacak kadar hasta olan vatandaşlara, rutin olarak bakım ve sağlık hizmeti verdiğini belirtti.
İhtiyaç duyulması halinde bazı hastaları, nakil ambülansıyla hastaneye götürerek tedavilerini yaptırdıklarına değinen Tütüncü, ilaçlarını aldıkları yaşlıların, diğer yardım taleplerini de karşıladıklarını kaydetti.

Böylesi medeni ve insana değer veren bir hizmeti Antalya’ya kazandırmaktan mutluluk duyduklarına vurgu yapan Başkan Hakan Tütüncü, 65 yaş üzeri yaşlılara yönelik evde bakım sağlık projelerinin, ilçede günde 3 bin ile 4 bin arasında hastayı tedavi eden aile hekimlerinin de iş yükünü azalttığına da işaret etti.

Ciddi bir devlet desteği olacak 

Manevi yanı son derece önemli olan bu projeyi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tütüncü, “Bu birliktelik sağlık hizmetlerinin Kepez’de daha da büyümesine ve kapsamlı hale gelmesine vesile olacaktır. Çünkü arkanızda ciddi bir devlet kurumunun size destek vermesi, enerji vermesi hem hizmeti büyütecek hem de sahadaki sağlık ekibine ayrı bir motivasyon kazandıracaktır. Bu protokolle bir insanın daha problemini kapsamlı bir şekilde çözebilmenin mutluluğunu yaşayacağız.” İfadesini kullandı.

“Hizmette bayrak yarışı vardır.” diyen Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Önemli olan millete hizmet götürebilmektir, milletin hayır duasını alabilmektir. Bir insanın Allah razı olsun duasını alabilmekten daha büyük bir mutluluk asla yoktur. İçinden çıktığımız toplumun hayırlı bir evladı olabilmişsek ne mutlu bize.”

Başkan Hakan Tütüncü,   projeye desteklerinden dolayı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yöneticilerine ve çalışanlarına ve belediyenin sağlık ekibine teşekkür etti.

Projeye destek vermekten Mutluyuz

Son bir yıldır aktif olarak evde sağlık hizmeti verdiklerine işaret eden Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Ramazan Çetinkaya da “Evde sağlık hizmetiyle, yatalak hastalara,  evlerinde sağlık hizmetini vermeyi, onlara yıllarca bakan refakatçilerini topluma kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu protokol ile evde sağlık hizmeti kapsamında daha çok kişiye ulaşacağız. Kepez Belediyesi’nin evde sağlık hizmeti verdiği hastalar, bu protokol ile hastanemizin tüm hizmetlerinden faydalanabilecekler. Projeye destek vermekten mutluyuz. Bu birlikteliğin büyük bir başarılar getireceğini ve bakıma muhtaç yaşlılara önemli bir hizmet sağlayacağını düşünüyorum.” açıklamasını yaptı.

Başkan Hakan Tütüncü ve  Prof. Dr. Ramazan Çetinkaya daha sonra hayırlı olsun dileği ile protokolü imzaladı.  Tütüncü ve Çetinkaya, belediye hizmet binasının önündeki projede yer alan sağlık filosunun araçlarını inceledi.

İmza törenine, Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Kocaağa, Belediye Sağlık İşleri Müdürü Dr Mustafa Özsoy, evde bakım ve sağlık ekibi çalışanları da katıldı.

Protokol ile Kepez’deki 65 yaş üzeri yatalak, kimsesiz ve bakıma muhtaç yaşlılara yönelik evde bakım ve sağlık hizmetinde uygulanacak usul ve esaslar şu şekilde belirlendi:

Protokol ile yaşlılara evlerinde doktor muayenesi, pansuman, enjeksiyon, fizyoterapist, diyetisyen, kişisel temizlik hizmeti verilecek. Yaşlıların evlerinde yapılamayan her türlü tahlil, tetkik ve tedavileri ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılacak.
65 yaş üzeri kimsesiz, bakıma muhtaç ve yatalak hastaların her türlü hastalık raporlarının alınması ile muayenelerinin yapılmasında Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne öncelik tanınacak....HABER EKSPER / Mehmet BULUT - Kepez


 
















AK PARTİ KAŞ ’’ İlçe yönetimi.Belediye Başkanları ve Muhtarların Ankara çıkarması ’’


 Kaş Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri , Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Ada , Kınık Belediye Başkanı Ali Bekik ,Yeşilköy Belediye Başkanı Ahmet Akdeniz, önceki dönem Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ve köy muhtarları Ankara’ya yol aldılar.
Ankara’ya çıkarma yapan heyet öncelikle Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya Milletvekili ve Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı  Mevlüt Çavuşoğlu’na Ak Parti Genel Merkeze giderek yeni görevinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Daha sonra Yerel Yönetimler Genel Başkanı Menderes Türel,Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ve Sadık Badak ile bir araya gelen heyet,Kaş’ın tüm sorununu masaya yatırarak değerlendirmelerde bulundular.Her zaman Kaş ve Köylerinin sorunlarıyla yakından ilgili olduklarını belirten vekillerimiz gerekli mercilere bu temennilerin iletildiğini belirterek her zaman yanımızda olduklarını dile getirdiler. 
Ak Parti İlçe Teşkilatı ,Belediye Başkanlarımız ve Muhtarlarımız Başbakanımızın Konuşma yaptığı  grup toplantısına katıldılar. HABER EKSPER /  Sibel Aksoy Alboğa -Kaş



M.V HÜSEYİN SAMANİ ’’ 2B’yi engellemeye çalışanlar, bugün halkı kışkırtıyor ’’


İnin köylünün sırtından!..
 AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, 2B’den rant sağlamaya çalışan ve kendisiyle ilgili asılsız iddialar ortaya atan siyasileri eleştirdi.
2B’yi engellemeye çalışanlar, bugün halkı kışkırtıyor
2B yasasıyla devlet ile millet arasında sosyal barışın sağlanmasının amaçlandığını belirten Samani, “Bazı yerlerde rayiç bedellerinin yüksek çıkması sebebiyle oluşan mağduriyetleri, bazı düzenlemelerle gidermeye çalışıyoruz. Ancak, muhalefet partileri bundan siyasi rant sağlama yönünde, hatta kanlı diyaloglara varan tahrikleriyle vatandaşı kışkırtmaya çalışıyor. Bugüne kadar çiftçimiz, köylümüz, milletimiz için hiçbir şey yapmayanlar, bugün köylümüzün sırtından siyaset yapmaya çalışıyorlar” diye konuştu.
Kılıçdaroğlu, nasıl bir hesap uzmanı?
Ana muhalefet partisi genel başkanının grup toplantısında kendisi, hükümeti ve partisiyle ilgili birtakım yanlış ve asılsız iddialarda bulunduğunu belirten AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, “Sayın Kılıçdaroğlu nasıl bir hesap uzmanıdır ki, kamuoyuna asılsız ve yanlış bilgiler veriyor. Bir ulusal gazetedeki habere göre; 2B’den siyasi rant sağlamak peşinde olan Kılıçdaroğlu, kendisine aktarılan bazı iddialar doğrultusunda (Benim köyümde 2B rayiç bedellerinin düşük, komşu köylerde yüksek olduğunu) söylemiş. Halbuki, Defterdarlıktan bu iddiaların doğru olup olmadığını araştırabilirdi. Ben, Aksu’nun Yurtpınar Mahallesi’ndenim. Bitişiğimizde Murtuna Mahallesi var. Alaylı ve Kurşunlu da komşu köylerimiz. Yurtpınar’da rayiç bedel fiyat aralığı iddia edilenin aksine komşu mahalle ve köylerden daha yüksektir. Topallı’da ise rayiç bedel fiyat aralığı bu üçünden daha yüksek. Defterdarlık yetkililerine sebebini sorduğumuzda, Isparta yolunu gerekçe gösterdiler” dedi.
Kendi zihniyetlerini ortaya koyuyorlar
Muhalefet partileri tarafından yapılan eleştirilerin aslında kendi zihniyetlerini ortaya koyduğunu ifade eden Samani, “Antalya Milletvekili olarak biz Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu’nda 2B fiyatlarının düşürülmesi mücadelesi verirken, muhalefet partisi milletvekilleri hatta genel başkanı popülizm maksatlı ve imalı konuşmalar yapıyor. Muhalefet temsilcileri, bize yönelttiği eleştirilerle diyor ki; (Biz olsaydık kendi fiyatlarımızı düşük tutardık. Onlar da böyle yapmıştır). Şahsıma ait bir metrekare dahi 2B arazisi yoktur. Olsa da olmasa da fark etmez. Biz Antalya ölçeğinde Antalya’nın tamamı, Türkiye ölçeğinde ise, Türkiye’nin tamamı ile ilgileniyoruz. 2B ya da başka mesele fark etmez, Antalya’nın sorunu bizim sorunumuzdur. Muhalefetin aksine bizim bakış açımız bu şekildedir” diye konuştu. .HABER EKSPER / Mehmet BULUT - Antalya

AK PARTİ KONYAALTI TEŞKİLATINA ANLAMLI KATILIM

 Antalya Ak Parti konyaaltı İlçe Başkanlığı üye kazanmaya devam ediyor.2013 yılının 5,inci haftasında DSP Konyaaltı teşkilatından 16 kişi Ak Parti Konyaaltı teşkilatına katılım yaptı .. İlçe Başkanı mimar Osman Ali Eciş ,Ak Parti Konyaaltı kadın kolları Başkanı Elif İstek tarafından Ak Parti rozetini takıldı...Antalya Konyaaltı Ak Parti İlçe Başkanı Mimar Osman Ali Eciş Yaptığı açıklamada ''Partimize katılan arkadaşlarla el ele verip  konyaaltımıza daha iyi hizmet için çalışacagız '' Çünkü Konyaaltı bunu hak ediyor.
HABER EKSPER / Halil MERT - Konyaaltı





26 Şubat 2013 Salı

BAŞKAN TURSUN'dan TEKERLEKLİ SANDALYE


Başkan Tursun’dan tekerlekli sandalye
Döşemealtı Belediyesi İlçe sınırları içerisinde sosyal yaşamdan uzak kalmış fizik ve beden olarak çeşitli rahatsızlıklar içerisinde bulunan vatandaşlarına ulaşmaya devam ediyor. Başkan Nurettin Tursun, Nebiler mahallesinde bulunan Ali Mert’e akülü tekerlekli sandalyesini teslim etti
Döşemealtı Belediyesi İlçe sınırları içerisinde sosyal yaşamdan uzak kalmış fizik ve beden olarak çeşitli rahatsızlıklar içerisinde bulunan vatandaşlarına ulaşmaya devam ediyor. Nebiler Yalınlı mahallesinde ikamet eden 65 yaşındaki yürüme zorluğu çeken Ali Mert’e Belediye Başkanı Nurettin Tursun akülü tekerlekli sandalye teslim etti.

Başkan Tursun’a teşekkür
Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun  İlçe sınırları içerisinde sürdürülen çalışmalar neticesinde  ihtiyaç sahibi vatandaşların tespitini aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Başkan Tursun , “ Hasta ve sosyal yaşamdan uzak kalmış bu vatandaşlarımıza bakımını üstlenmiş ailelerimize bizlerde bir nebze olsun destek vermek istedik. Ali ağabeyimiz Döşemealtı’nın en eski esnaflarındandır. Teslim ettiğimiz akülü araçla sosyal yaşama katılabilecek ve dışarıya daha rahat çıkabilecek” dedi. Ali Mert ve ailesi Döşemealtı Belediyesinin bir telefon kadar kendilerine yakın olduklarını söyleyerek yanlarında olduğunu ve ayrıca  yürüttüğü hizmetlerinden ötürü Başkan Nurettin Tursun’ a teşekkür etti.ANTBLOGHBR / Mehmet BULUT -döşemealtı



25 Şubat 2013 Pazartesi

ANTALYA TÜKETİCİLER BİRLİĞİNİN KAR KEYFİ


Tüketiciler Birliği Antalya Şube bu pazar Saklıent'te kışın son demlerinde kalma kar üzerinde keyifli piknik yapmıştır. Yoğun çalışma, şikayet alma ve etkinlik çalışmalarına biraz mola verip dinlenmenin, dostluğun ve dayanışmanın tadını çıkardı. Değerli arkadaşlarım bu motivazsyon dinlencesinde gösterdikleri performans ve neşelerine diyecek yoktu. Ancak buradan bahsetmeden edemiyeceğim. Aksu Başvuru ve Danışma Başkanım Ramazan Özbek, gerçekten son derece gayretli ve bir okadar da mezziyetliydi.
Hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum, inşallah en kısa zamanda, Handan ve Bilgi Hanımlardan tekrar böyle güzel organizasyonlar bekliyoruz.
İşte Tüketiciler Birliği, İşte Üreten Kadro ve İşte Antalya, Tekrar teşekkürler.
Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı
NEŞET GÜNDÜZ



24 Şubat 2013 Pazar

ÖNCE YAYA NEREDE KALDI

Kaldırım Yaya İçindir Araç Park Etmeyelim

Antalya trafik ekipleri ve büyükşehir zabıtası Kaldırım işgalleri konusundaki uygulamalarının devam ettiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın günlük hayatlarında yoğun bir şekilde kullandıkları kaldırımlara araç park edilmemesi ile ilgili gerekli çalışmaları yapmaktayız. Kaldırımı işgal etmiş araçlar ve gelişigüzel park edilerek trafik akışını olumsuz yönde etkileyen araçlara yönelik tedbirlerimizi uyguluyor, denetimlerimizi sıklaştırarak sürdürüyoruz” diye konuştu.


Şehrimize sahip çıkalım
Büyükşehir Yetkilisi son olarak şunları kaydetti; “Görev sınırlarımız içerisindeki alanlarda, yayaların yürüyüş güzergâhlarında herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için kontroller yapıyoruz, kanunların öngördüğü şekilde gerekli tedbirleri alıyoruz. Malesef kaldırımlara araç park edilmesine hala rastlamaktayız. Trafik Zabıtası olarak bir kez daha belirtmek istiyoruz ki, kaldırımlar, yayalar içindir. Lütfen uygun olmayan yerlere araç park etmeyelim. Kaldırımlara araç park edenlerle ilgili olarak cezai işlem uygulanmaktadır. Büyükşehir Zabıtası olarak bizim de işimiz, şehrimizi daha güzel daha yaşanabilir bir kent haline getirmektir. Bunun için var gücümüzle, gece gündüz çalışmaktayız. Vatandaşlarımızın daha duyarlı olmalarını rica ediyoruz.”


Kaldırım Üzerine Park Yapılması

Çocuklarımızın ve engellilerimizin görüş ve yürüme alanlarını kısıtlayan bir başka yanlış, araçların kaldırım üzerine park etmesidir. Sürücülerin yalnızca kendilerini düşünerek yaptıkları bu büyük yanlışın etkileri yalnızca görüş kısıtlamasıyla da sınırlı değildir. Birçok kez, tüm yayalar için kaldırımda yürümek imkansız hale gelir. Özellikle kaldırımlar üzerine dikine yapılan parklar, yayalar için tam bir duvar oluşturmaktadır. Bu durumda, yaya ne yapacaktır? Elbette kaldırımdan yola inip, yürümeye, en azından bu duvardan kurtulmak için, kısa da olsa yol üzerine çıkacaktır. Özellikle, öğrencilerimiz bunu biraz da doğallıkla ve trafiğe dikkat etmeden yapacaklardır. Bu ani hareketi göremeyen ya da yol boyunca yürümek zorunda kalan yayaya dikkat etmeyen sürücüler için kaza kaçınılmazdır. Sevgili gençler: Büyüklerinizin bu affedilmez yanlışının size tehlike doğurmaması için lütfen, taşıt yoluna çok dikkat ederek geçin ve imkan olan en kısa mesafede tekrar kaldırım üzerine çıkın. Eğer yolun karşısındaki kaldırımda park yoksa, lütfen en güvenli noktadan yolun karşısına geçin ve karşı kaldırımdan yürüyüşünüze devam edin. Bu da mümkün değilse, bir başka deyişle, her iki kaldırım üzerinde de parklar varsa, yine de sol tarafı yürüyüş yönü olarak seçerek, üzerinize doğru gelen trafiği görmüş ve kollamış olun. Tehlikeyi bir diğer azaltacak seçenek ise, sokaklarda eğer varsa tek yön uygulamasına dikkat etmektedir. Bu durumda, sizin yürüme yönünüze ters yönde “tek yön” uygulaması yapılan sokak ve caddeleri seçin.



Kaldırımların Sürekli Olmaması

Kaldırımların sürekli olmaması da yayalar için risklidir.

Ülkemizde kaldırımların tekrar tekrar yapıldığından ve sıklıkla kazıldığından şikayet edilir. Peki bu durum yayaları nasıl etkiler?


Kaldırımların Sürekli Olmaması



Kaldırımlarda yaşanan bir diğer sorunda bu kez parklar nedeniyle değil, inşaat ya da yanlış imar planlarıyla kesintiye uğramalarıdır. Bu olumsuz durumlarda da yukarıda belirtilen tüm tedbirler yine geçerli olacaktır. Ayrıca, büyüklerinizin yardımıyla bu durumu en kısa sürede yerel idarecilere aktarmanız, kalıcı düzeltmeler için umulur ki yararlı olur.


Kaldırımları işgal eden sürücüler yandı.

Antalya  Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri kaldırımlara park ederek, yayaların yürüme yollarını engelleyen araçlarının fotoğraflarını çekiyor ve plakalara cezai işlem uygulamak üzere kaldırımlardaki araçları takibe alıyorlar.

Özellikle okul yakınlarında bulunan kaldırımlara araçların park etmesi nedeniyle öğrenciler ve onları almaya gelen veliler zor anlar yaşıyorlar.

Bir yandan çocukları ile ilgilenmek zorunda kalan veliler diğer yandan kaldırımlara park eden araçlar yüzünden yollarda yürümek zorunda olduklarından, otomobiller ile köşe kapmaca oynamak zorunda kalıyorlar, birde okula yeni başlayan miniklerin yalnız evlerine giderken kaldırımları kullanamadıklarını düşünün.

Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri yayaların kaldırımları kullanamadıklarını göz önüne alarak, kaldırımlara park eden araçlara nefes aldırmıyorlar. Yaya kaldırımlarına park eden araçların fotoğrafları çekiliyor ve sürücülerin itiraz etme gibi bir lüksü kalmıyor.

Sürücüler park edecek yer bulamadıklarından kaldırımlara park ettiklerini söyleseler de, yayalar sürücülerin park ücreti vermemek için bu yolu tercih ettiklerini, ancak yayaları hiç düşünmediklerini belirtiyorlar.
Bundan sonra yaya kaldırımlarına park edecek sürücüler, araçlarını park etmeden önce bir kez daha düşünmek zorunda kalacaklar. 2 lira park ücreti mi? Yoksa kaldırıma park etme cezası mı?



KONYAALTI GENÇLİK KOLLARI ÇALIŞIYOR


Antalya Konyaaltı Ak Parti.. Başta Genç Başkanları Osman Ali Eciş olmak üzere Gençlik Teşkilatı Pazar günü Çakırlar soyete pazar yerinde stand kurup insanlarla birebir görüşmeler yapıp üye kaydı yapıyorlar..Pazar'da halkın genç .Sempatik politikacılara yakın ilgisi dikkat çekiciydi
Genç siyasetçiler işte bu hal ve hareketleriyle herkesin dikkatini çekmeyi başarıyorlar..Partilerindeki büyüklerine adeta örnek teşkil eden bu genç politikacılar, her fırsatta yan yana gelip hiç yılmadan , yorulmadan Antalya Konyaaltı ilçesinin geleceğine katkıda bulunmak ,şekillendirmek için mesayi harcıyorlar..HABER EKSPER / Mehmet BULUT





23 Şubat 2013 Cumartesi

MENDERE TÜREL ’’ Muhtarların özlük hakları iyileştirilecek ’’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, muhtarların özlük hakları konusunda çalışmalar olduğunu, özlük haklarını 2013 sonu ya da 2014 başında muhakkak çözeceklerine söyledi.

Menderes Türel, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, vatandaşın devlete ilk açılan kapısının muhtarlıklar olduğunu, bu görevi ve sorumluluğu yerine getiren muhtarların önemli insanlar olduğunu söyledi.

Bu nedenle muhtarların siyasetçilerin gözü, kulağı, dili olduğunu vurgulayan Türel, muhtarlarla karşılıklı istişare ve diyalog içerisinde olduklarını kaydetti.

Türkiye'nin son 10 senelik çalışmasıyla 100 senelik değişimine tanıklık etme şansını yakaladıklarını dile getiren Türel, iktidar olarak birçok noktada hizmet vermeye çalıştıklarını ifade etti. Son 10 sene içerisinde köprüler otoyollar, hastaneler ve saymakla bitmeyecek hizmetlerin hayata geçirildiğini anlatan Türel, ''Bu hizmetlerin içerisinde son 10 senede AK Parti'nin ortaya koymuş olduğu insan haklarına dayalı demokrasinin gelişmesi var. Demokrasinin üzerindeki gölgelerin kalkması ve barış sürecini destekleyici gayretler, az önce saydığım hizmetler kadar önemli, belki de daha değerlidir'' diye konuştu.

Türkiye'nin 30 senedir terör belasından dolayı çok sıkıntı çektiğini, bu meselenin Türkiye'nin sınırları içerisinde olan bir mesele olmadığını belirten Türel, terörün kaynaklarının, ucunun ülke sınırları dışında olduğuna dikkati çekti.

Türel, şöyle devam etti:

''Baktığımızda ülke sınırı dışında kaynaklar hususunda bize dost görünen ülkelerin de maalesef gereken samimiyetle bu meseleye sahip çıkmaması sonucunda bugünlere kadar gelindi. Hala bu meseleyle ilgili gayretler ortaya konulmaktadır. AK Parti, 2001 senesinde Afyon'da yola çıkarken sayın Başbakanımız bir konuyu dile getirmişti. Demişti ki, 'Biz dil, din, ırk ve mezhep üzerinden siyaset yapmayacağız. Biz üç şeyi reddediyoruz. Bölgesel, dinsel ve mezhep ayrımcılığı'. İnsanı insanca sevdiğimizi, yaratanı yaratandan dolayı sevdiğimizi söyleyerek yola çıkmıştık. İşte bugün bunun uygulamalarını ortaya koyan gayretleri de büyük bir samimiyetle ifade ediyoruz.''

AK Parti'nin terör konusundaki çözümünün ortada olduğunu dile getiren Türel, ''Türkiye Muhtarlar Federasyonu'nun süreci desteklemesi bizlere moral kaynağı olmuştur. Belki de muhtarlar olarak bu sürece katkı koyan öncü kurumlardan biri olarak önemli bir vazifeyi ifa etmektesiniz. O yüzden Türkiye'nin dört bir yanından gelen muhtarlarımızla birlikte birlik ve beraberliği öne çıkaran çözüm sürecini desteklemeniz bizim doğru yolda olduğumuzun en güzel göstergesidir'' diye konuştu.
   
Muhtarların özlük hakları
   
Türel, muhtarların özlük hakları konusunda çalışmalar olduğunu, özlük haklarını 2013 sonu ya da 2014 başında muhakkak çözeceklerine söyledi.

Bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini kaydeden Türel, ''Muhtarların sosyal sigorta primleri ve maaşlarının iyileştirilmesini çözeceğiz. Bütün bu meseleleri masamızda en yoğun şekilde değerlendiriyoruz. Artık muhtarların SGK ve maaşlarının güçlenmesi için çıkacak yasada bunu çözeceğiz. Sizlere söz veriyoruz'' dedi.

Türel, 2001 yılında muhtar maaşlarının 30 lira olduğunu, şu an ise muhtar maaşının 420 liraya ulaştığını anlattı.
   
2B Yasası'na yapılan eleştiriler
   
Menderes Türel, Antalya'da son günlerde 2B konusunda tartışmalar yaşandığını ifade ederek, şöyle konuştu:

''CHP lideri de bu konu hakkında açıklamalar yapmış. Sayın Kılıçdaroğlu 2B Yasası'nı eleştiriyor. İnsan konuşurken biraz düşünecek ve geçmişini hatırlayacak. Biz 2B Yasası'nı, 2004 yılında geçirdik. Bu yasayı Meclis'ten geçirdikten sonra Anayasa Mahkemesi'ne CHP başvurdu. Bu yasayı CHP iptal ettirdi. Ey Kılıçdaroğlu, sen bu yasayı iptal ettiriyorken şimdi çıkıp bu yasayla ilgili hiç akla ve hayale gelmeyecek iddialarla konuşuyorsun. Meseleyi cesurca, geçmişi hatırlamadan dile getirmek muhalefetin klasik alışkanlığıdır. Gece başka gündüz başka bir şey yapması açıkçası bizim işimize yarıyor. Sayın Başbakanımızın dediği gibi, Allah bu muhalefeti başımızdan eksik etmesin..HABER EKSPER / Mehmet BULUT -Antalya





Av. MUSTAFA KÖSE ’’ Memurun işi siyaset değildir!..’’


Bazı bölgelerde 2B rayiç bedel fiyatlarının yüksek oluşu ve fiyat tespitinin defterdarlık memurları tarafından yapıldığını belirten açıklamaları nedeniyle bir memur sendikası başkanı tarafından eleştirilen AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, “Memurun ve sendikanın işi siyaset değildir. Eğer o sendika başkanının siyaset yapma arzusu varsa; memur kimliğini bırakıp, görüş olarak desteklediği partinin saflarında siyaset yapmalıdır” dedi.
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, kendilerinden önce hiçbir iktidarın teşebbüste dahi bulunmadığı 2B’nin çözümü için, AK Parti hükümetinin irade ortaya koyduğunu ve adaletli bir şekilde 2B sorununun çözülerek ülke gündeminden çıkarma gayreti içinde olduklarını belirterek, “Yasa çalışmaları sırasında muhalefet partilerinin meclisteki engellemeleri, yasayla ilgili asılsız ve yanlış bilgilerle vatandaşın kafasını karıştırmaya yönelik söylemlerine rağmen, devlet ile millet arasında sosyal barışın sağlanması amacıyla 2B yasasını çıkardık. Ancak, 2010 yılında başlayan ve 2012 yılına kadar devam eden rayiç bedel fiyatlarının bazı bölgelerimizde yüksek olması nedeniyle vatandaşlarımızdan şikayetler aldık. Milletvekillerimiz ile birlikte vatandaşımızdan gelen bu şikayet ve serzenişleri ilgili kurum yetkilileri ve bakanlığımıza iletip, rayiç bedel yüksekliği dolayısıyla vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi yönünde yoğun bir çaba sarfettik” diye konuştu.

Vatandaşların 2B’ye ilişkin yasal düzenlemeyi memnuniyetle karşıladığını belirten Köse, “Bize gelen şikayetler; bazı bölgelerde rayiç bedellerin yüksek olmasıyla ilgili. Biz vatandaşımıza, rayiç bedel tespitinin defterdarlığın memurlarından oluşan bir komisyon tarafından gerçekleştirildiğini, gelen şikayetler üzerine tepkilerin Defterdarlığa ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü’ne iletildiğini, şikayetlerimiz üzerine Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden Antalya’ya uzman memurların geldiğini ve netice itibariyle fiyatların devletin resmi görevlileri tarafından belirlendiğini ifade ettik. Dolayısıyla, rayici tespit eden de, yeniden değerlendirip, düzenleyenler de devletin resmi görevlileri, memurlarıdır. Bu işi yapma yetkisi, ne siyasetçinin, ne bakanın, ne de Başbakan’ındır. Fiyatları bilen de sadece tespiti yapan memurlardır. Ne siyasetçi, ne milletvekili, ne de komisyon üyeleri fiyatları bilmemektedir. Konuyla ilgili tarafımdan yapılan açıklamalarda kanunlar ve hakkaniyet ölçüsünde görevini yerine getiren memurlarla ilgili hiçbir eleştiride bulunulmamıştır. Tarafımca söylenenler; mevcut durumun tespiti ve ifade edilmesidir” dedi.
“Memurun ve sendikanın işi siyaset değildir” diyen İl Başkanı Mustafa Köse, “Şahsım, partimizin milletvekilleri ve üst düzey yöneticileri hakkında asılsız ithamlarda bulunan, devlet memurları ile siyasetçiyi karşı karşıya getirme gayreti içinde olan memur sendikası başkanı ile daha önce vatandaş ile hükümeti, şimdi de hükümet ile memuru karşı karşıya getirerek, siyasi rant sağlama sevdasında olan muhalefet partisi temsilcilerinin bu çabaları beyhudedir. O sendika başkanı, eğer siyaset yapma arzusu içindeyse; siyaset yapılan yer siyasi partilerdir. Memur kimliğini bırakıp, benimsediği siyasi görüş çatısı altında siyasetçi kimliğiyle siyasetini yapabilir. Memurun ve sendikanın işi siyaset olmadığı gibi, ‘Aba altından sopa gösterip’, siyasetçilere yönelik, şantaj ve tehditvari söylemlerde bulunmak hiç değildir. Siyasetçiyi ve siyaset kurumunu zan altında bırakan söylemlerde bulunan o sendika başkanı, şayet elinde bilgi ve belge varsa bunları kamuoyu ile paylaşmalı, her şeyi açıkça ortaya koymalıdır. Aksi taktirde müfteridir” diye konuştu. HABER EKSPER / Mehmet BULUT - Antalya

MİLLET VEKİLLERİ , MUHTARLAR TEDAŞ’TA BULUŞTU


Bugün saat 10.30 da Genel Başkan Yardımcısı Antalya Millet Vekili Mendere Türel,Millet Vekili Hüseyin Samani İl Başkanı Mustafa Köse,Ak Parti yönetim kurulu üyesi Fikret Yağcı,Enis Gönen,Muratpaşa Başkan Yardımcısı Ali Şekerci ,Muratpaşalı Muhtarları ,Tedaş Bölge müdürü Ahmet Hamdİ Soylu, Tedaş İl Müdürü Bülent Güler Mühendisler teknik ekiplet katıldı..
Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Menderes Türel  Muratpaşalı Muhtarları isteklerini,temennilerini tek tek dinleyerek not aldırdı..Genelde isteklerin sokak Lambaları , elektirik kesintileri ve elektirik düzeninin yer altına alınması şeklinde devam etti,,
Konuşmak için söz alan Tedaş Bölge Müdürü Ahmet Hamdi Soylu Aksaklığın son iki ayda Antalyanın son 5 yılın en çok yağışları olduğunu belirti.İsteklerin en kısa zamanda çözüleceüini belirten Ahmet Hamdi Soylu Elektirik tellerininde 2013 yılında mahalle mahalle alınmaya başlayacağını belirti..
Millet vekili Hüseyin Samani BU sorunlarla yakinen ilgilendiğini belirterek ödenek çıkartığını bu ödeneğinde parça parça ödeneceğini hizmetlerin kesintisiz devam edeceğini belirtti..
Bölge Müdürü Ahmet Hamdi Soylu daha sonra Millet Vekilleri ve Muratpaşalı Muhtarlara Öğle yemeği verdi yemekten sönra kapanış konuşması yapan Soylu sözlerine şöyle devam etti '' Oturduk karşılıklı konuştuk bizde sizlere hizmeti size daha kaliteli sunabiliriz.bunun gayreti içerisinde olacağız pazartesiden itibaren bize aktardığınız bütün konuları inşallah üzerine giderek süratla çözmeye çalışacağız çay başı mahalle muhtarımız teşekkür etti inşellah o teşekkürü hak edeceğiz bizim gayretimiz olacağız kaliteli hizmetler sunacağız ben katıdığınız için teşekkür ederim dedi.. HABER EKSPER / Mehmet BULUT