31 Mayıs 2011 Salı

Millet Vekili Sadık Badak Yerel Basın ziyareti yaptı..


Ak Parti Antalya Millet Vekilı ve millet Vekil Adayı Sadık Badak Güne Ekspres gazetesi ile başladı..Antalya gazetesi ve Gündem gazetesi ile devam etti..

ziyaretlerinde şehrin sorunları projeleri hakkında konuşmalar yaptı..ICCA 2013 Kongresi'nin antalya turizminde dönüm noktası olacağını,
ICCA’yı fırsat bilip acilen bir kongre merkezi planlayıp 4 bin koltuklu ana salon ve 4 bin koltuklu da yan salonlar yapmalıyız. Bu noktada 100. Yıl en uygunudur” diye konuştu...
Antalya'da 30 bin kişilik stat ve 7 bin kişilik spor salonu yapımına en uygun yerin Dokuma bölgesinde Kipa'nın arkasındaki alan olduğunu dile getirip, Hipodrom konusunda ise Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın önemli çalışmalar yaptığını vurguladı.
Toplantıların genelinde görüşmeler bu yöndeydi

30 Mayıs 2011 Pazartesi

Mesut Topcu ve Sadık Badak Basın Ziyareti


Antalya Ak Parti Muratpaşa Teşkişatı topyekün sahada..Çalışmalara Bizzat katılan Mesut Topcu Millet vekili Sadık Badakla Basın ziyaretindeydi
Ak Parti Antalya Muratpaşa Teşkilatı Başkanı Mesut Topcu Ve Millet vekili adayı Sadık Badak güne Doğan Haber ajansı temsilcisi Salih Uçar ziyareti ile başladı daha sonra sırası ile Milliyet bölge temsilcisi Oktay pirim,Sabah Akdeniz temsilcisi Mevlüt Yeni,Türkiye gazetesi bölge müdürü Yusuf Yalçın,İHA cafer cafer esen,Zaman gazetesi Tuncer Çetinkaya ve AAjansı ile basın ziyaretlerini sonlandırdılar..ziyaretleri genelinde Konu seçim sonuçları hakkında sohbet'ti

29 Mayıs 2011 Pazar

.Vecdi GÖNÜL'ün yoğun programı


Ak Parti Antalya Millet Vekilimiz Savunma Bakanı Vecdi Gönül Seçim Çalışmalarını Bügün hemşeri etkinliklerine ayırdı..
Saat 13 de Burdurlular geleneksel piknik etkinliği ile güne başladı..Yaptığı konuşmada millet vekillerimizden sadık badak,Gçkcen enç ve il başkanımız Mustafa köse'nin burdurlu olduğunu belirten bir konuma gerçekleştirdi..
daha sonra sırası ile Kara Denizliler,Artvinliler ve Bitlisliler hemşeri etkinliğine katıldı..Bakan gönüle gittiği her yerde yakın ilgi gösteren halk resimler çektirdiler ve sevgi gösterisinde bulundular son olarak katıldığı bitlisliler etkinliğinden yapılacak halk toplantısına katılmak için ayrıldı

28 Mayıs 2011 Cumartesi

Muhalefet şu anda tepeden basmak,aşağıdan çekmekle meşgul


AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, ''AK Parti 2001-2002 senesinde önceki siyasi partilerinin ileri düşüncelerinin hepsini toparladı, vizyon haline getirdi ve uygulamaya koydu.

Diğer partilerde ise artık eski statükocular kalıverdi. Şimdi de birbirlerini yiyorlar. Ne yapsak da içimizden bir ilerici düşünce çıkarsak diyorlar ama birbirlerini şu anda tepeden basmak, aşağıdan çekmekle meşguller'' dedi.
Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, İbradı ve Akseki ilçeleri ile köylerini ziyaret etti. Sadık Badak, İbradı ve Akseki Kaymakamlıklarını ziyaret ederek, İbradı ve Akseki'nin köylerini gezdi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Gündoğmuş, İbradı ve Akseki ilçelerinin nüfusunu 5 bine yükseltmek ve öncelikle gelir altyapısını sağlamak için çaba gösterdiğini belirten Badak, şunları söyledi:
''Benim burada bir çabam var. Gündoğmuş, Akseki, İbradı ilçelerinin nüfusunu 5 bine yükseltecek gelir altyapısı sağlamak. Buraya para değil, iş dağıtmak lazım. Burada yapılabilecek işler badem, ceviz, defne, kestane, ardıç ağaçlarıdır. Tabii çiftçilerimizin de sahip çıkması lazım. Çevre Orman Bakanlığı bu proje için 550 milyar harcadı. Bu paranın içerisinde personel giderleri yok. Türkiye'deki tüm ceviz fidanlarını Hakkâri'den Edirne'ye kadar topladık. Gelecek sene ve ondan sonraki seneler bir daha toplayacağız. Ondan sonrası ise Aksekililere kalmış.''
Esnaf ziyareti sırasında CHP İlçe Başkanı Önder Çalık ile bir süre sohbet eden Badak, CHP ve geçmişte iktidar olmuş diğer partilerin eksik yanlarını eleştirip, AK Parti'nin farkını ve başarısındaki sırları anlattı.
Badak sözlerini şöyle sürdürdü:
''Siyasi partiler o yıllarda iktidara geldiklerinde kendi içlerindeki muhafazakârlar ile ilerici düşünce sahipleri arasında bizim dediğimiz olsun gibi iç çekişmeler oldu. O zamanın Başbakanları Tansu Çiller, Bülent Ecevit, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş bunlardan bir kısmını yapabildi, bir kısmını ise yapamadı. Bürokrasi engelledi, hantal yargı engelledi. AK Parti 2001-2002 öncesi siyasi partilerinin ileri düşüncelerinin hepsini toparladı, vizyon haline getirdi ve uygulamaya koydu. Vatandaşımızın yüzde 50'si bu gelişimin arkasında. Diğer partilerde ise artık eski statükocular kalıverdi. Bugün muhalefetin çektiği sıkıntı bu, hepsi statükocu. İçlerinde ilerici, gelişmeci kalmadı. Şimdi de birbirlerini yiyorlar. Ne yapsak da içimizden bir ilerici düşünce çıkarsak diyorlar ama birbirlerini şu anda tepeden basmak, aşağıdan çekmekle meşguller.''
http://www.akdenizhaberci.com

Bakan Gönül'den 5 yıldızlı otele Mavi Bayrak


Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Antalya'nın Manavgat ilçesi Kızılot beldesindeki beş yıldızlı bir otele Mavi Bayrak teslim etti.


Seçim çalışmalarını Manavgat'ta sürdüren Bakan Gönül, turizm beldeleri Side ve Kızılot'ta temel atma ve Mavi Bayrak törenlerine katıldı. Bakan Vecdi Gönül, ilk olarak Side Belediyesi'nin iki katının kaba inşaatı bitirilmiş olan hizmet binasının temel atma törenine katıldı. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile AK Parti Antalya milletvekili adayı Menderes Türel, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Sururi Çorabatır,

Manavgat Ticat ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Şükrü Vural'ın da yer aldığı temel atma töreninin ardından Manavgat'a geçerek, Küçük Şelale'de kermesi gezen Bakan Gönül ve beraberindekiler, Kızılot beldesinde bulunan beş Yıldızlı Club Felicia Village Hotel'in Mavi Bayrak teslim törenine katıldı.

Burada konuşan Bakan Gönül, Türk turizminin yaşı itibariyle çok eskilere gitmediğini belirtti. Gönül, "Ben buradan turizme yatırım yapan turizmcilerimizi cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Bugün burada turizmin olmazsa olmazlarından birisi olan Mavi Bayrak için toplanmış bulunuyoruz. Bu durum turizmdeki kalitemizin arttığının göstergesidir. Otelimizi ve çalışanlarını kutluyorum" dedi.

Bakan Vecdi Gönül tarafından otel yetkililerine 2011 yılı bayrağı teslim edildi. Ardından pasta kesilerek, Mavi Bayrak göndere çekildi.
http://www.akdenizhaberci.com

..Menderes Türel Şarampol Caddesi’nde


AK Parti Antalya milletvekili adayı ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Şarampol Caddesi'ndeki esnaf ziyaret etti.
Türel, Şarampol Caddesi'nde vatandaşlara karanfil dağıtırken esnafı da ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Türel esnafın raylı sistemle ilgili sorularını yanıtlarken, '”Biz bu yatırımı buradaki esnafımıza eziyet etmek için değil, Antalya halkına hizmet amacıyla yaptık. Ne var ki mevcut Büyükşehir yönetimi, raylı sistemi amacına uygun çalıştırmıyor” dedi.
“Büyükşehir Belediye Başkanı, bizi kötü göstermek için şarampol esnafını cezalandırıyor. Şarampolden dolmuş ve otobüs gibi toplu taşım araçlarını kesilse ve buraya ulaşımı raylı sisteme bıraksa trafik sıkışıklığı olmaz. Dolmuş ve otobüs sayısı özel otomobillerden fazla. Sadece otomobil trafiğine açılmış olsa, ya da tamamen araç trafiğine kapatılsa, burası İstiklal Caddesi gibi olur” diye konuştu.
Esnaf ziyaretini sabah saatlerinde KONSİAD üyeleriyle kahvaltı yaparak başlatan Türel, Şarampol Caddesi'nin ardından, Muratpaşa Pazarcılar Odası'nı ziyaret etti. Türel daha sonra, Manavgat Cuma pazarında pazarcı esnafı ziyaret ederek, Manavgat Şelale Öğrenci Yurdu yararına düzenlenen Kermes'e katıldı. Türel, Taşağıl ve Sarılar beldelerindeki halk toplantılarının ardından, Gündoğdu bölgesi otel yatırımcıları ile bir toplantıya katıldı.
http://www.akdenizhaberci.com

Ak Parti Muratpaşanın görünen gücü...


Antalya Ak Parti Muratpaşa Kadın Kolları Çalışmalarına dur durak vermaden devam ediyor..Ak Parti muratpaşa Kadın Kolları seçim çalışma programında bugün Dutlu Bahçe,Konuksever,Etiler mahalleleri vardı..
Antalya Ak Partş Muratpaşa Kadın Koları Dutlu Bahçe,Konuksever,Etiler mahallelerine adeta çıkarma yaptılar..Ev ev Kapı Kapı Programlarını anlattılar tanıtım broşürlerini dağıttılar..öğle arası konuksever seçim bürosunda durum değerlandirme yapıp topluca yemek yediler hız kesmeden çalışmalarına devam edip saat 16 çalışmalarını sonlandıedılar

...Muratpaşanın Görünen gücü

Antalya Ak Parti Muratpaşa a

MURATPAŞALI AK KADINLAR Bugün Dutlu bahçe,Konuksever,Efilerde seçim çalışması yaptılar

Ak Parti Antalya Muratpaşa Kadın kolları Durmaksızın çalışmalarına devam ediyor..
Muratpaşa Kadın kulları yönetim kadrosundan üyesine,gönüllüsüne kadar durmaksızın çalışmalarına devam ediyorlar..
Ak Parti Antalya Muratpaşa Kadın Kolları bugün Dutlu Bahçe,Konuksevet,Etiler Mahallesine adeta çıkarma yaptılar..
Ak PartiMuratpaia Kadın

27 Mayıs 2011 Cuma

5 ANKET BİRDEN: Seçimin bileni kim olacak


5 araştırma şirketinin son tahminleri

12 Haziran seçimlerine az bir zaman kala beş büyük araştırma şirketinin bilen adamları tahminlerini yaptı. Yıllardır siyasi analizler yapan, yaptıkları anketlerle seçim sonuçlarını neredeyse noktasına virgülüne tahmin edebilen isimler son rakamları Aktüel'e açıkladı. Bakalım bu kez sonuçlara en çok kim yaklaşacak?

12 HAZİRAN'IN BİLEN ADAMI KİM OLACAK

12 Haziran seçimlerinin "Bilen Adamı" kim olacak? Bugün seçim olsa... Herkesin dilinde bu soru... Seçim sonuçları sürpriz olmayacak gibi görünse de tahminler havada uçuşuyor... Kimine göre AK Parti yüzde 50'lileri aşacak, kimine göre CHP yüzde 40'lara varacak, kimine göre MHP baraja takılacak, Peki ama hangisi doğru?
"AK PARTİ'DE YÜZDE 10 ARTIŞ"

AK Parti oy oranını son yerel seçime göre 10 puan, bir önceki genel seçime göre ise 2 puan artıracak gözüküyor. Oy artırımının en önemli sebebi ise AK Parti'nin toplum ortalamasını temsil ediyor olması. Diğer önemli etmen ise AK Parti'nin lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan, seçmenin kendine en yakın hissettiği lider olarak görülüyor. CHP'ye ise lider değil, Luther lazım... Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'de bir lider değişikliği yapıldı. Fakat bu değişiklik bir değişime dönüştürülemedi. MHP'nin oyları düşüşte. Bunda kaset skandallarının etkisi var. Araştırmalarımızdan yola çıkarak söylersek, seçmenin yüzde 75'i kendini Türk olarak tanımlıyor. Fakat Türk etnisitesi üzerinden hareketle siyaset üreten MHP'nin aldığı oy oranları her seçimde ortadadır. Buraya bakarak BDP'nin ne yapabileceğini kestirebilmek zor olmasa gerek.
"KARARSIZLAR AK PARTİ'YE KAYMAYA BAŞLADI"

Nisan ayının sonuna kadar yaptığımız araştırmalarda AK Parti'nin oyları yüzde 38 bandındaydı. Mayıs başında yüzde 40'lara çıktı. Bu çıkıştaki temel nedenin kararsızların azalması olduğunu düşünüyorum. Nisan başında kararsızlar yüzde 16 iken şimdi 10'lara düştü. Bu kararsız ve cevapsız bandının oyları oransal bir dağılım gösterirse, AK Parti'nin oyları yüzde 48'e kadar çıkabilir. CHP'nin Baykal kasedinden önceki oyu yüzde 18'di, sonra yüzde 27 küsurlara çıktı. Sol ve Atatürkçü seçmen böyle bir kasetle Baykal'ın zor durumda kalmasına üzülse de, bu yükselişi CHP'nin Baykal'dan kurtulduğunu düşünen çevrelerin coşkusu yarattı. Seçimlerde CHP'nin oylarının yüzde 26'ın altında olacağı kanısında değilim... Hatta yüzde 30'a da çıkabilir. Kaset olayları MHP'nin oylarını etkilemez. Bazıları olanları gayri ahlaki bir durum olarak görmüyor. MHP'nin oyu yüzde 13 civarında olacaktır.

..Gökçen Enç Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor


AK Parti Antalya milletvekili adayı Gökçen Enç, Antalya‘nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde Gençlik Merkezi Halk Eğitim destekli Dikiş Nakış Kursu‘nu ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel zamanında meslek kursları ilk kurulduğunda çok ciddi verim alındığını belirten AK Parti milletvekili adayı Gökçen Enç, “Dikiş nakış kursları ile işe yerleştirmeler oldu. Çünkü yüzlerce branşta, bağlamadan tutun da ney üflemeye kadar, Çince, Rusça‘ya kadar çok geniş kapsamlıydı ve o kurslarımızdan mezun olanlar, Milli Eğitim Bakanlığı sertifikası aldılar.Belediyeler yol yapar, park yapar. Bunlar belediyelerin asli görevlerindendir. Ama işte bu tür sosyal amaçlı aktiviteleri yaparsa işte o zaman başarılı bir belediyedir” dedi.

Kadın dayanışmasını mecliste göstereceklerini belirten Enç, “İnsanoğlunun hafızası 17 gün ve daha sonrasında unutmaya başlıyor. O zamanlar rahmetli Ecevit hastaneden elini salladığında borsa yükseliyordu. Öyle yangın yerine çevrilmiş bir ülkeden iktidarı devraldık. Zaten, millet o üç partiyi 2002 seçimlerinde sandığa gömdü. Biz iktidarı aldığımızda kişi başı milli gelir 2 bin 500 dolar civarındaydı ve resmi rakamlara göre şu an 10 bin dolar milli gelire sahibiz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Antalya‘ya 2 yıldır bir şey yapılmadığını söyleyen Enç, “İktidar olurlarsa ülke yeniden 2002 yılı öncesine döner. Yine sıkıntılar başlar. İnşallah önümüzdeki dönem bu delik deşik olmuş anayasayı, darbe anayasasını değiştirmek başlıca görevimiz olacak. İnşallah mecliste gerekli çoğunluğu sağlayacağız. Mecliste gerekli çoğunluğu sağlasak da aynı referandumdaki gibi milletimizin onayını alacağız” ifadelerini kullandı
http://www.beyazgazete.com

İBRAHİM TÜRKİŞ VE OSMAN AKMAN DUTLU BAHÇE Mahallesinde Güne Başladı


Antalya Akparti Muratpaşa İlçe Teşkilatı Genel seçime az bir süre kala Çalışmalarını dahada yoğunlaştırdı...
Ak Parti Millet Vekili adayları İbrahim Türkiş ve Osman Akman Bugün Muratpaşa İlcesinde çalışmalarını sürdürdü..Sabah çalışmaya Dutlu Bahçe Muhrarı ile başlayan İbrahim Türkiş Mahalledeki soru ve sorunları hakkında sohbet etti..Mahallenin en acil sorunu olan okul sorunu hakkında kapsamlı konuşma va inceleme yaptılar daha sonra Fatih cadde esnaflarını ziyaret ettiler..
Ak parti Muratpaşa ilçe Başkanı Mesut Topcu Millet Vekili adayı İbrahim Türkiş ve Osman Akman Öğleden sonra programına Mali Muşavirler odası ziyareti ve Sedir mahalle toplantısı ile sonlandırıp televizyon programı için ayrıldılar

İBRAHŞM TÜRKİŞ VE OSMAN AKMAN Dutlu Bahçede Çalışmalarını sürdürdüler

Antalya Ak Parti Muratpaşa teşkilatı Çalışmalarına Osman Akman , ibrahim Türkiş'le sürdürdü..Ak Parti Adayı İbrahim Türliş ve Osman Akman Çalışmalarına Dutlu Bahçe Muhtar ziyareti ile başladı..Mahallenin en önemli sorunu olan..Mahallenin eski okulu hakkında Muhtar ve Okul aile birliğinden arkadaşlarla okul hakkında fikir alış verişinde bulundular
Fatih caddesi esnaf ziyareti ile devam eden çalışmakar malimuşavirler odası ziyare devamında sedir mahallesi halk toplantısı şle son buldu

İBRAHŞM TÜRKİŞ VE OSMAN AKMAN Dutlu BAHÖEDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ

İBRAHŞM TÜRKİŞ VE OSMAN AKMAN Dutlu BAHÖEDE ÇALIŞMALARINI Ü

26 Mayıs 2011 Perşembe

ARICI VE AKMAN'IN PROGRAMLARI YOĞUNDU


Ak Parti Antalya Millet Vekil adaylarının programında Yıldız mahallesi,100 yıl ve Turgur reiz caddesi vardı.
Abdurrahman arıcı ve Osman Akman programına Yıldız Mahallesi Muhtarı ile başladı.Daha sonra çalışmalarına 100 Yıl bulvarında esnafla bir araya geldi Esnafın yakın ilgi gösterdigi Abdurrahman Arıcı ve Osman Akman esnafın sorunlarını ve sorularını dinledi..
Abdurrahman Arıcı ve Osman Akman Sırası ile Önce Bir Hayır kurumunun düzenlediği kermese katılıp, Türk Tabibler Birliği ziyaret ettikten daha sonra 'STDM , Sivij toplum be diyalog merkezi sivil tuplum kuruluşu ile günü tamamladılar

25 Mayıs 2011 Çarşamba

MENDERES TÜREL ZAMANLA YARIŞIYOR


Ak Parti Antalya Millet Vekil adayı Menderes Türel Seçim Çalışması programında Muratpaşa vardı Ak Parti Antalya Muratpaşa yöneticiteri ile bereber çalışmalarına ilk olarak Sinan mahallesi çarşı esnafları derneği ziyareti ile güne başladı...
Şöfürler odası,Minübüscüler odası ile devam etti..
Öğleden sonra programında Musiad,Aktop,Tumsiad,Gazeticiler cemiyeti,Memursen ziyaretleri yaptıktan sonra Yıldız Mahallesinde Halk Toplantısına katılarak Türkiyanin ve Antalyanın dünü,bugünü ve yarını hakkında konuşma yaptı..Halkın sorularını ve sorunlarını dinledi ve günü sonlandırdı

Muratpaşa SKM Başkanı Nihat Türkeri Seçim Çalışmalarını sokak sokak takip ediyor


Ak Parti Muratpaşa Seçim Çaşışmalarına durmaksızın devam ediyor..
Ak Parti Muratpaşa SKM başkanı Nihat TÜRKERİ Seçim çalışmalarını harita üzerinden takip ediyor..
Antalya Ak Parti Moratpaşa Teşkilatı Yönetimi,Kadın kolları,Gençlik kolları, Mahalle Başkanları ve üyeler,gönüllüler Esnaf ziıaretleri,mahalle toplantıları,ev ziyaretleri sürekli çalışma içerisindeler
Antalyada Girilmedik cadde ,girilmedik sokak bırakmıtacağız..Gayret bizden Takdir önce Allahtan sonra milletimizden diyerek sözünü tamamladı

24 Mayıs 2011 Salı

AKPM Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu çalışmalarına devam ediyor


AKPM Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu bugün yüksek alan Muhtarını ziyaret etti..

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Salı pazarı esnafı ile buluştu..Daha sonra Bahçeli evler mahallesinde bulunan seçim ofisine geçti

Bir hayır kurumunun düzenlemiş olduğu Şehitler parkında kermese katılarak günü sonlandırdo

.Gökçen Enç'e Kadın Desteği


Seçim gezilerini sürdüren AK Parti milletvekili adayı Gökçen Enç, Fener Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti.


Seçim gezilerini sürdüren AK Parti milletvekili adayı Gökçen Enç, Fener Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Vatandaşlara, siyasette kadın sayısının artması gerektiğini belirtirken Enç, “Siyaset sahada yapılır, ben de arkamdaki binlerce kadının desteği ile çok çalışıyorum” dedi.
http://www.antalyaekspres.com

..Abdurrahman Arıcı Buehanettin Onat ve Zerdalilikte Çalışmalarına devam etti


Antalya Ak Parti Millet vekili ve Millet Vekil adayı Abdurrahman Arıcı Çalışmalarına Sinan mahalle Muhtarı ile başladı muhtarla Türkiyenin ve Antalyanın dünü bugünü ve yarını hakkında konuştular daha sora Balıkcıoğlu caddesi esnafla bir araya geldi..

saat 2.30 Zerdalilik muharı ile bir araya gelen Abdurrahman Arıcı ve Usman akman Burhanettin Onat caddesinde öalışmasını sonlandırdı

23 Mayıs 2011 Pazartesi

..Mesut Topcu Güzeloba'da Seçim Bürosu Açılışında...


Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topcu Güzelobada Millet Vekil adayı Menderes Türel'e ait Seçim Bürosu Açılışına katıldı..
Açılışta yaptığı konuşmada Ak Parti Muratpaşa olarak seçim çalışmalarına durmaksızın gece gündüz tüm partili arkadaşlarla özverili bir çekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz..Kısaca Muratpaşa Hazır Hedef 2023 diyoruz. İstikrar sürsün Türkiye Bütüsün diyerek konuçmalarını tamamladı..
Menderes Türele Ait Seçim Ofisinin açılışının akabinda Güzelbağda kahve toplantısına katılarak halkın soruları ve sorunları hakkında sohbet etti..

22 Mayıs 2011 Pazar

Enç : "Kadınlara sorumluluk verilmeli"


Seçimlerde vatandaşın teraziyi ortadan tutarak sağduyulu karar vereceğine inandığını dile getiren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç,Evi idare eden dişi kuşlar, siyaseti de çok iyi idare eder. Yeter ki, kadına sorumluluk verilsin dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç, Kırcami ve Portakal Çiçeği caddesi üzerinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi. AK belediyeciliği özlediklerini ifade eden mahalle sakinleri, 12 Haziran seçimlerinde oylarını AK Parti'ye vererek istikrarın devam etmesini istediklerini ifade etti. Hizmetleri gördüklerini ve takdir ettiklerini dile getiren vatandaşlar Enç ile sohbet etti. Yağan yağmura rağmen esnaf ziyaretlerine ara vermeyen Enç, “'Beraber yürüdük bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda” dedi.
Hedefimiz Antalya'da birinci parti olmak
Esnaf ziyaretinin ardından AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Hüseyin Samani ile birlikte Güvenlik Mahallesi'nde toplantıya katılan Enç, burada da mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Antalya'da seçilebilecek sırada olan tek bayan adayın kendisi olduğunu ifade eden Enç, hedeflerinin Antalya'da birinci parti olmak olduğunu söyledi. “Esnaf gezilerinde Antalya'nın bizi özlediğini görüyorum” diyen Enç, açık ara 12 Haziran seçimlerinin galibi olacağız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen 15 Mayıs mitingi Antalya tarihinin en büyük mitingi oldu. Mitingdeki coşkunun dalga dalga yayılarak sandıktan çıkan sonuçlarla Antalya ve ülkemiz kazanacaktır” diye konuştu.
Sizlerin içinden birisiyiz
Seçimlerde vatandaşın teraziyi ortadan tutarak sağduyulu karar vereceğine inandığını dile getiren Enç, “Çalışmalar sırasında kadınlara çok iş düşmektedir. Evi idare eden dişi kuşlar, siyaseti de çok iyi idare eder. Yeter ki, kadına sorumluluk verilsin. AK Parti gücünü milletten alan bir partidir. Biz sizlerin içinizden birisiyiz, seçim sonrasında da yine içinizde olacağız” dedi. Yaptıklarının yapacaklarının bir göstergesi olduğunu belirten Samani ise, muhalefetin iş yerine boş vaatleri sıraladığını vurguladı. Samani, “Eskiden öğrenciler çalışmayınca veya kendilerine verilen ödevi yapmayınca sınıfta kalırdı. Şimdi ise 'Hoca' sınıfta kaldı” dedi.

http://myantalya.net

KONYSİAD 1. Yaşını Kutladı


Kısa adı KONYSİAD olan Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği'nin 1. Kuruluş Yıldönümü balosu yapıldı
Konuşmacı olarak Leyla Alaton'un renk kattığı geceye; Konyaaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz, Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü, Defterdar Hidayet Mat, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz,Sağlık Müdürü Adem Bilgin,Konyaaltı İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gökcan,Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşı'nın yanı sıra Antalya iş aleminin yakından tanıdığı isimler katıldı.
Birinci yıl dönümü gecesinin açış konuşmasını yapan KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, bir yıl önce KONYSAD Kurucular kurulunu oluşturan bir ekiple yolu çıktıklarını ve bugün büyük bir aile haline geldiklerini söyledi.
Amatör ruh ve profesyonel anlayışla yola çıktıklarına vurgu yapan Kaplan; “Ortak akılla sinerji üretmek felsefesi içinde çıktığımız bu önemli yolculuğumuzda temel hedefimiz; Ülkemizin yıldızı, Antalya'mızın kalbi durumunda olan Konyaaltı Bölgesinin sorunlarını dile getirmek ve gelişiminin önündeki engelleri ortadan kaldırmaktır. Konyaaltı'nın yıllardır görmezden gelinen öneminin ortaya koyacağımız kent ve bölge ölçekli projelerle daha iyi anlaşılmasını sağlamak kararlılığındayız. Yaşama dair her şeyin zamanla kısıtlı olduğunun bilinci içinde, gideceği hedefi bilen insanların kararlığındayız. Paydaş olsun, olmasın tüm kurum ve kuruluşlarla geliştirmeye çalıştığımız ortak yarar üretme yarışında, bizlere güvenen dostlarımızın inanç ve güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Hedefi görmeyenlerin başaramayacağını biliyoruz. Hedefi görüyoruz ve tek ihtiyacımız zaman” dedi.
Kaplan'dan sonra söz alan Konyaaltı Kaymakamı Bayram Yılmaz, Konyaaltı bölgesinin kent için barındırdığı öneme işaret ederek başladığı konuşmasında Konyaaltı bölgesi ile ilgili çeşitli tespitler yaparak sürdürdü.
KONYSİAD'la kurulduktan kısa bir süre sonra tanıştığını belirttiği konuşmasında; o dönem henüz 3 aylık geçmişi olan dernekle “Konyaaltı Arama Konferansı”nı organize ettiklerini ve KONYSİAD'ın bölge ve kente önemli katkılarının olacağına inandığını söyledi.
Gecenin özel konuğu ise Alarko Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton oldu. İş camiasının önemli isimleri arasında yer alan Leyla Alaton hangi konu için olursa olsun, çıtanın mutlaka yüksek tutulması gerektiğini ifade ederek başladığı konuşmasında, KONYSİAD'ın bu ivmeyi yakalama potansiyeline sahip olduğunu gördüğünü ve başarının programlı hedefe giden çalışmanın sürdürülebilmesi ile mümkün olabileceğini vurguladı.
Antalya'nın her şey dahil sistemi ile turist ağırlamasını da eleştiren Alaton, potansiyeli ve marka değeri bu kadar yüksek bir kentin bu destinasyondan vazgeçerek, daha çok geliri hedefleyen değişim için gerekli çalışmaları vakit kaybetmeden yapması gerektiğinin altını çizdi
http://myantalya.net

Bu seçimde daha fazla oy alarak iktidara geleceğiz


Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, AK Parti'nin 12 Haziran'da, önceki seçimlerden daha fazla oy alarak iktidara geleceğini söyledi.
Gönül, AK Parti Alanya İlçe teşkilatının verdiği kahvaltıya katıldı. Kahvaltıya, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı (AKPM) Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve partililer iştirak etti. Burada konuşan Gönül, özgeçmişi ve yaptığı görevler hakkında partililere bilgi verdi. Konuşmasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Gönül, ''Bu seçimde daha fazla oy alarak iktidara geleceğiz. Bunun emareleri çok'' dedi. CHP'nin seçmene vaatlerini eleştiren Gönül, şöyle konuştu: ''Herkese, her ihtiyacı olana 600 lira vereceklermiş. Asgari ücret ne kadar? 630 lira. Asgari ücretle çalışanlar ihtiyacı olmayanlar mı? Sen 600 lira verirsen 630 lira alan işini bırakır, devletten parayı alır. O zaman kim çalışacak? Milyonlarca insan asgari ücretle çalışıyor. Otellerde kimi çalıştıracağız, çalışmadan para verirsek? Çalışmadan para vermek bizim ahlakımızda, bizim inancımızda var mı?'' Milli Savunma Bakanı Gönül, CHP'nin ''bedelli askerlik'' vaadini de eleştirerek, şöyle devam etti: ''Parası olan verecekmiş, olmayanın parasını devlet verecekmiş. Askerliği kaldırın desek daha kolay. Zaten Sevr antlaşması böyle diyor, 'askerliği kaldırın' diyor. Bizim askerliğimizden çok ağızları yanmıştı. Askerliği kaldırın diyordu, şimdi hükümete gelirlerse askerliği kaldıracak bir uygulamanın içine girecekler veya kurs haline getirecekler. Böyle bir şey olur mu? Yani iktidara gelmeye ümitleri yok. Gelecek olsalar bu kadar yerine getirilemeyecek, dayanağı olmayan vaatte bulunamazlar ama 'ne koparabilirsek kardır' anlayışıyla sınırsız vaatlerde bulunuyorlar.''
http://www.akdenizhaberci.com

..Alanya'da Fenerbahçeli taraftarların şampiyonluk sevinci


Antalya'nın Alanya ilçesinde Fenerbahçeli taraftarlar Sivasspor maçının ardından şehir merkezinde araçlarıyla konvoy oluşturarak şampiyonluk sevinci yaşadı.


Antalya'nın Alanya ilçesinde Fenerbahçeli taraftarlar Sivasspor maçının ardından şehir merkezinde araçlarıyla konvoy oluşturarak şampiyonluk sevinci yaşadı. Atatürk anıtı önünde toplanan bir grup taraftar da ellerindeki fenerbahçe bayraklarıyla marşlar söyleyerek İskele meydanı'na yürüdü. Fenerbahçeli taraftarların şampiyonluk sevincine ilçede yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlar da eşlik etti.
http://www.akdenizhaberci.com

Bakan Gönül'e Döşemealtı Halısı


BAKAN GÖNÜL: ASKERLİK CİDDİ İŞTİR

Antalya'da seçim çalışmalarını sürdüren Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Döşemealtı İlçesi'ne bağlı Camili Köyü'ndeki etkinliklerin ardından Manavgat İlçesi'ne bağlı Gündoğdu Beldesi'ne geçti. AK Parti'nin belde teşkilatının açılışına katılan Bakan Gönül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun askerliği 9 aya indirecekleri konusunda yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu ve CHP'lilerin yaptıkları açıklamaların sadece onların takdiri olduğunu ve bu konuda onlara cevap vermeyeceğini belirten Bakan Gönül, "Askerlik fevkalade ciddi bir iştir" dedi. Askerliğin bir devletin varlık ve yokluk derecesinde dış güvenlikle alakalı bir konu olduğunu söyleyen Bakan Gönül, "Bu konuda çok dikkatli araştırmalar sonucunda modeller geliştirilmeli. Ona göre stratejiler belirlenmeli" diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 'Sözleşmeli Er' istihdam edilmesi amacıyla yönetmeliğin hazırlandığını ve kısa bir süre sonra yayımlanacağını da kaydeden Bakan Gönül, "Yönetmelik yayımlandıktan sonra alımlar için ilana çıkacağız. Personeli alacağız. Ardından sözleşmeli er modelinin ne getirip ne götüreceğine bakacağız. Gelişmeleri değerlendireceğiz" dedi.

Sistemin devamlı olarak aynı kalamayacağını, mutlaka değişeceğini belirten Bakan Gönül, "Biz meseleye, memleketin güvenliğini zafiyete uğratmadan, memlekete faydalı olacak şekilde bakıyoruz. CHP'lilerin ve sayın Kılıçdaroğlu'nun sözleri kendilerinin takdirleridir" diye konuştu.

Bakan Gönül parti teşkilatının açılışında partililere hitaben yaptığı konuşmada ise "Bugün size teşekkür etmeye geldim. Seçimlerde bize destek verdiniz. Referandumda bize destek verdiniz. Son Antalya mitinginde bize destek oldunuz" dedi. Açılışta partiye katılanlara rozetleri takılırken, belde teşkilatının açılışı sırasında patlatılan konfetinin dumanından etkilenen Bakan Gönül, bir süre öksürdü.

SANATÇIYA 100 TL VERDİ

Bakan Gönül, Manavgat'ın ardından Serik İlçesi'ne de uğradı. Bakan Gönül, yarım saat kaldığı Serik'te Hilmiye, Ufuk ve Selimiye Kuran kursu yurtlarının ortaklaşa düzenlediği kermesi gezdi. Gezi sırasında birçok ikramı geri çeviren Gönül'e, sergide bulunan hat ve ebru sanatçısı Ömer Karataş, Bakan Gönül'ün adının yazılı olduğu porselen tabak hediye etti. Hediyeyi teşekkür ederek kabul eden Gönül sanatçıya, "Bu senin el emeğin" diyerek 100 TL verdi.
(Doğan Haber Ajansı)
http://www.sondakika.com

SAMANİ'NİN‚ AKSU GÜZELYURT SEÇİM OFİSİ AÇILDI


AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani'nin, Aksu Güzelyurt Mahallesi seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.AK Parti Antalya Milletvekili adayı Hüseyin Samani'nin, Aksu Güzelyurt Mahallesi seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmasında, bugünün Türkiye'sinin eski Türkiye olmadığına dikkati çekti. Samani şöyle konuştu:"Bugün Türkiye kendi piyade tüfeğini İngiltere'den almak zorunda kalan değil, kendi piyade tüfeğini üreten bir Türkiye'dir. Bugün kendi tankını ve helikopterini ve pilotsuz uçağını üreten bir Türkiye var. Biz bu durumu yeterli görmüyoruz. Daha ileri götürmek istiyoruz. Bizler bir dönem dünyanın en büyük imparatorluğunu kurmuş ecdadın torunlarıyız. Biz bir dönemler dünyanın en büyük donanmasına ve en büyük gemi inşasına sahip olan bu ülke bizden önce maalesef dünyadaki 23. gemi üreten ülke sıralamasına gerilemişti. Ama şimdi sizler destek verdiniz, AK Parti'yi iktidara getirdiniz ve dünyadaki 5. gemi inşa eden ülke haline geldik" diye konuştu.Yoğun katılımın olduğu seçim Ofisi açılışın AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, Aksu İlçe Başkanı Halil Şahin, Çalkaya Belediyesi eski Başkanı Veli Atik yaptı.(İA-SÇ-Y)

..Türel'e Davullu Zurnalı Karşılama


AK Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, "Şimdi 2B sorununu biz çözeriz diyenler, 2B'yi, Anayasa Mahkemesine götürerek, yeniden sorun yapanlardır'' dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, "Şimdi 2B sorununu biz çözeriz diyenler, 2B'yi, Anayasa Mahkemesine götürerek, yeniden sorun yapanlardır'' dedi.
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, Seçim çalışmalarını Serik'in köylerini gezerek sürdürdü. Gittiği köylerde, davullu zurnalı ve kurban kesilerek karşılanan Menderes Türel'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Türel bu köylerde yaptığı konuşmalarda, ağırlıklı olarak demokrasi ve 2B konusuna değindi. AK Parti Milletvekili adayı Menderesi Türel, "AK Parti hükümeti 2B ile çalışmalarını sürdürmektedir. Ülkede 2B durumundaki arazilerde yapılan ölçümlerin yüzde 90'a yakını tamamlandı. 12 Hazirana kadar da kalan kısmı tamamlanacak ve seçimlerden sonra bu konu çözecektir. Ne var ki, AK Parti 2B'yi 7 yıl önce çözmüştü. CHP o dönemde 'Orman arazilerini vatandaşa peşkeş çekiyorlar' diyerek, önce TBMM'de engellemeye çalıştı. AK Parti hükümetinin TBMM'de yasallaştırdığı 2B'yi, o dönem CHP Genel Başkanı olan Deniz Baykal ve arkadaşları, Anayasa Mahkemesine götürerek iptal ettirdiler. Şimdi de çıkmışlar, 2B'yi biz çözeriz diyorlar. Keşke bugün meydanlarda söylediklerini unutmasalar da, bu konunun çözümünde yardımcı olsalar, o bile bize yeter'' dedi.
KILIÇDAROĞLU, VATANDAŞLA KAYNAK YAPIYOR
CHP'nin seçim beyanında her aileye 600 lira vaat etmesini de eleştiren Türel, ''Bunlar, sürekli bir şeyler vaat ediyorlar. Her aileye 600 lira vereceklerini söylüyorlar. Çalışanın 700 küsur lira ücret aldığı bir dönemde, sen çalışmadan 600 lira vereceksin. Birileri bir ay boyunca sabahtan akşama kadar alın teri dökecek ve 700 küsur lira ücret alacak, birileri de ayda bir kere çarşıya çıkıp, çalışmadan 600 lira alacak. Bu revamı? Hak mı adalet mi? CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bunu hangi kaynaktan yapacaksınız diye sorulduğunda, Kaynak Kemal diyor. Kılıçdaroğlu aslında oy çalmak için vatandaşla kaynak yapıyor'' diye konuştu.
Türel, 12 Haziran seçimlerinin sadece iktidar ve muhalefeti belirlemeyeceğini, Türk demokrasi açısından çok önemli olduğunu ifade ederek, Seriklilerin demokrasinin gelişmesinde her zaman öncülük ettiğini kaydetti.
Türel, seçim çalışmaları için gittiği Eskiyörük köyünde, gözleme ve ayran ikram edilirken, Zırlankaya köyünde de çifte davul zurna ile karşılandı. Türel, akşam saatlerinde gidebildiği Sarıabalılar köyünde ise, kurban kesilerek ve dua okunarak karşılandı.
Türel'e Davullu Zurnalı Karşılama başlıklı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, "Şimdi 2B sorununu biz çözeriz diyenler, 2B'yi, Anayasa Mahkemesine götürerek, yeniden sorun yapanlardır'' dedi. özetli haberi okudunuz.
http://www.haberoku.net
Kaynak: medya73.com

..Büyükşehir’i suçladı


Kapalı Yol’un ortasına diktirilince ‘ucube’ tepkisi nedeniyle yeri değiştirilen Outdoor isimli led ekranlı dev reklam panosunun sahibi olan Aracom şirketi müdürü Can Kılıç: Yeri belediye gösterdi yolun ortasına dik dedi. Bende mecburen yolun ortasına diktim.
Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Kazım Özalp Caddesi’nin (Kapalı Yol) tam ortasına Büyükşehir Belediyesi CHP’li yönetimi tarafından diktirilen Outdoor isimli led ekranlı dev reklam panosunun sahibi olan Aracom şirketinin müdürü Can Kılıç, panonun yerinin kendisinin de içine sinmediğini söyledi. “Bu da bizim ucube” başlıklı yapılan haberlere isyan eden Kılıç, “Biz bu reklam işini alınca Büyükşehir Belediye Fen İşleri Dairesi bana yer gösterdi. Yolun ortasına dik dedi. Biz de diktik. Tepki gösterilince yerini değiştirmemizi istediler. Dava açılsa bile istesem değiştirmezdim. Çünkü elimde sözleşmelerim var. Ama açıkçası panomuzun ilk yeri benim de içime sinmemişti” dedi. Esnaf ve halk görüntü kirliliği oluşturduğu gerekçesi ile panoya tepki vermişti.

Taşınma masrafı 40 bin lira
Büyükşehir Belediyesi, duyulan rahatsızlıktan dolayı panoyu eski yerinden 25-30 metre ilerideki Kızılay Kan Alma Birimi önüne taşımıştı. ‘Outdoor’ ismi verilen panonun sahibi olan Aracom şirketinin müdürü Can Kılıç ise “Gösterilen ilk yerin dar olduğunu söylemiştik. Zaten içimize sinmemişti. Cumhuriyet Meydanı gibi kalabalık ve geniş bir bölgeyi istiyorduk” diye isyan etti. Sadece Outdoor’un nakil işlemi için 40 bin lira masraf ettiklerini söyleyen Kılıç, “Bir buçuk yıldır çaba harcadığımız bir konu idi” dedi. Kılıç he ne kadar kiralama bedelini açıklamasa da belediyeden elde edilen bilgilere göre dev reklam panosu için Aracom şirketi belediyeye yıllık 50 bin lira kira ödeyecek. Panonun dış kaplaması için ise 17 bin 500 lira harcandığı öne sürülüyor.

Reklam yaptıracak
Kılıç, “Bu pano bu şekilde kalmayacak. Her tarafı süslenip daha estetik hale getirilecek. Outdoor’un klimalı arka kısmına Antalya’nın tarihi bölgelerinin resmini yerleştireceğiz. Ses sistemi kuracağız. Milli maçlar ve bazı kupa maçlarını bile ücretsiz izletmeyi düşünüyoruz. Ayrıca parayı veren siyasi partinin de burada reklamını yapacağız. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri bize Outdoor’u itiraz edilen ilk yerine koyabileceğimizi söylemişti. Alan dar olduğu için bu karar hoşumuza gitmemişti” dedi. Kılıç aynı panodan kentte değişik noktalarda 3 ya da 4 yerde daha olacağını da sözlerine ekledi.
http://www.akdenizmanset.com
Şükrü AĞIRMAN

21 Mayıs 2011 Cumartesi

Ak Parti'nin Çağdaş Yüzü Gökçen Enç Tekelioğlu Caddesinde çalışmalarına devam etti


Ak Partili Millet vekili adayları Ak Parti teşkilatı mensupları durmaksızın seçim çalışmalarına devam ediyor..
Bugün Ak Parti muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topcu ve Millet vekili adayı Gökçen Enç Kırcami halk toplantısına katıldı kırcami sorunları hakkında konuşma yaptılar.
daha sonra Tekeli oğlu cadde esnafı ile çalışmalarına devam ederek günü 1 Sünnet düğünü 1 sünnet mevlüt'ü davetine katılarak sonlandırdılar

..Mesut TOPCU Gençlerle Türkiyanin ve Antalyanın dünü,bugünü ve yarını hakkında konuştu


Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topcu Antalya Duacı Kent Orman parkında Antalya Muratpaşa gençlik kollarının organize ettiği gençlik Toplantısında genç arkadaşlarla Türkiyenin ve Antalyanın dünü,bugünü ve yarını hakkında sohbet etti.
Gençlerin sorularını ve sorunlarını dinledi.
ANTALYA BLOG HABER

19 Mayıs 2011 Perşembe

Arıcı, Gazipaşa Devlet Hastanesi Diş Ünitesi Açılışını Gerçekleştirdi


Gazipaşa Devlet Hastanesi Diş Ünitesi açılışına katılan AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, sağlıkta dönüşüm kapsamında tüm ilçelere modern hastaneler kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.Gazipaşa Devlet Hastanesi Diş Ünitesi açılışına katılan AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, sağlıkta dönüşüm kapsamında tüm ilçelere modern hastaneler kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

ntalya’nın Gazipaşa Devlet Hastanesi Diş Ünitesi hizmete girdi.

Gazipaşa halkının dört gözle beklediği diş polikliniğinin açılışı gerçekleşti. Açılış törenine AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Gazipaşa Belediye Başkan Vekili Kamil Bucak, CHP Antalya Milletvekili Adayı Mehmet Ali Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit, CHP İlçe Başkanı Eşref Uysal, çok sayıda sağlık çalışanı ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Çınar, sağlığın bir insan için en vazgeçilmez unsur olduğunu söyledi. Çınar şöyle devam etti; “Sağlığımız söz konusu olduğu zaman en az kalbimiz ve diğer organlarımız kadar, dişlerimiz ve ağız sağlığımız da önemlidir. Bildiğiniz gibi ağız ve dişler bütün hastalıkların başıdır. Sağlıkta dönüşüm çerçevesinde, öncelikle toplumumuzda ağız ve diş sağlığı bilinci oluşturmak istiyoruz. Bu manada kurduğumuz ağız ve diş sağlığı ünitemizde modern tıbbın bütün imkanlarını kullanarak, dişle ilgili krom, köprü, protez ve dolgu gibi tedavileri halkımıza sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

EVLERE SAĞLIK HİZMETİ

İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk ise, kamu hizmetlerinde kolay ulaşılabilir olmanın ve insanların ihtiyaç duyduğunda hizmete ulaşabilmesinin önemine değindi. Türkiye’de sağlık sektöründe çok önemli bir dönüşüm yaşandığını belirten Pamuk, “Bu dönüşümün temelinde, vatandaşı ihtiyacı olduğu anda sağlık personelini yanında bulabilmesi yatıyor. Bugün hava ambulansından bahsediyoruz. Bu bizim gibi merkeze uzak ilçeler için çok öneli bir gelişme. Son alarak evde sağlık hizmeti verilmeye başladı. Bunlar çok önemli gelişmeler. Diş ünitesi konusunda eksikliğimiz vardı. Sağlıklı bir ortam bulamıyorduk. Bu imkanı sağlayan Başhekimimize teşekkür ediyor, diş ünitesinin ilçeye hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

MODERN HASTANELER

Konuşmasına Gazipaşa ile ilgili bir anısını anlatarak başlayan AK Parti Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, Atatürk Devlet Hastanesi başhekimiyken Gazipaşa’ya bir soruşturma için geldiğini belirterek, “Hastaneye 1.5 kilometre mesafede bir kazaya, hastane personeli müdahale edemediği için başhekim soruşturma geçirmişti. Şimdi hava ambulansından ve evde bakım hizmetinden bahsediyoruz. Bu seviyeye gelebilmek için çok çalıştık. Sağlıkta dönüşüm kapsamında tüm ilçelerimize modern hastaneler kazandırmayı amaçladık. Bunlar gerçekleşmek üzere. Bu diş ünitesinin yapımında emeği bulunan herkese teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim.”

KOKTEYLE KATILMADILAR

Konuşmaların ardından kurdele kesme törenine geçildi. Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı, Kaymakam Muhittin Pamuk ve Başhekim Mehmet Çınar, diş ünitesinin kurdelesini keserek hizmete açtı. Kurdele kesim törenine Gazipaşa Belediye Başkan Vekili Kamil Bucak’ın davet edilmemesi üzerine CHP İlçe Başkanı Eşref Uysal ve beraberindeki heyet, yapılan konuşmalarda AK Parti icraatlarının anlatılmasından ve partisine mensup Belediye Başkan Vekilinin kurdele kesme törenine davet edilmemesine tepki göstererek, tören sonrasındaki kokteyle katılmadan hastaneden
http://www.nevsehirmedya.com

Enç, Seçim Çalışmalarına Fener Mahallesinde Devam Etti


AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç, Fener Mahallesi’ndeki esnaf ziyaretinde, mahalle sakinleri “Skoru belli bir maç izliyoruz, AK Parti yine açık ara iktidar olacak” dedi
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç, Fener Mahallesi’ndeki esnaf ziyaretinde, mahalle sakinleri “Skoru belli bir maç izliyoruz, AK Parti yine açık ara iktidar olacak” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Gökçen Enç, seçim çalışmaları kapsamında Fener Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti. Fener Mahalle Muhtarı Mehmet Çakır’ı ziyaret edip, bir süre sohbet eden Enç, bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı.

“İstikrar Sürsün, Türkiye Büyüsün” sloganını hatırlatan Enç, “Hizmetleri yerine getirebilmek için mutlaka Türkiye’de yıllar sonra yakalanmış olan istikrar devam etmelidir. AK Parti geldi ve Türkiye şu anda dünyanın 16. büyük ekonomisi içerisine girdi, bu son yıllarda alınan mesafenin ve istikrarın en somut örneğidir” dedi.

Bir vatandaşın “Skoru belli bir maç izliyoruz, Yine AK Parti açık ara iktidar olacak” sözleri üzerine Enç, “Halkımızın sevgi ve teveccühü ile AK Parti üçüncü kez tek başına iktidar dönemine hazırlanıyor. Bakın, iktidar olursanız hizmet edebiliyorsunuz. Muhalefetteyseniz iktidarın yaptıklarına karşı çıkarsınız ve bol bol eleştirirsiniz. Zaten onların hizmet etme gibi bir dertleri yok” diye konuştu.

Enç, esnaf gezisi sırasında karşılaştığı 98 yaşındaki Ahıska Türklerinden Düriye Şirinov’un elini öperek, hayır duasını istedi. Ahıska Türkü olduğunu ve Antalya’da yaşadığını belirten 98 yaşındaki Düriye Nine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini ve ona sürekli dua ettiğini söyledi. Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada sözü dinlenen, itibar edilen bir ülke haline geldiğini ifade eden Enç, “AK Parti, yurtdışındaki soydaşlarımızın, özellikle de kardeşlerimiz olan Ahıska Türkleri’nin de davasını üstlenmiştir” diye konuştu.
ttp://www.haberciniz.biz

..Mevlüt Çavuşoğlu Manavgat'taydı


AKPM Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu dün Manavgat’ı ziyaret etti

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında dün Manavgat’ı ziyaret etti. Manavgat Şehir Stadyumunda düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerine katılan AKPM Başkanı Çavuşoğlu, Manavgat Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı ile birlikte törenleri izledi. Mevlüt Çavuşoğlu ayrıca 19 Mayıs temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren örgencilere ödüllerini verdi.
Manavgat Stadyumu’nda düzenlenen törenlerin ardından AK Parti Manavgat İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Nejat Tığlı ve diğer partililer ile birlikte toplantı gerçekleştirdi. AKPM Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı ve beraberindeki heyet Manavgat Beşkonak köyünü ziyaret etti. Burada gerçekleştirdiği konuşmada, AK Parti olarak gerçekleştirdikleri icraatlar hakkında bilgiler veren Mevlüt Çavuşoğlu, vatandaşların sorunlarını dinledi. Karabük, Altınkaya, Düzağaç, Bozyaka, Yeşilbağ, Ballıbucak, Çaltepe, Değimenözü, Bozyaka, Gaziler, Kırkkavak Köy Muhtarları ve vatandaşlardan oluşan topluluk, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve beraberindeki heyete Serik'in içme suyu projesi için Beşkonak Köprülü Kanyonu'ndan su alınmasına ilişkin endişelerini dile getirdiler. Toplantıya katılan İller Bankası Antalya Bölge Müdürü Yakup Koç, Serik İçme Suyu Projesi Hakkında köylülere bilgiler verdi ve gerçekleştirilecek projenin bölgedeki Rafting Turizmi faaliyetlerini olumsuz etkileyemeyeceğini ifade etti. AKPM Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile beraberindeki heyet, Beşkonak Oluk Köprü’nün ardından Manavgat’ın Taşağıl köyünde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler.
http://www.haberalanya.com.tr

..AK PARTİ Millet Vekili Sadık Badak Cebesoy Esnafı ile buluştu


Ak Parti Millet Vekilleri Durmaksızın çalışmalarına devam ediyor.
Ak Parti Millet Vekili Sadık Badak seçim çalışmalarını kapsamında Cebesoy caddesinde esnafla bir araya geldi,Esnafın sorunlarını dinledi..Tüpcü esnafı ile sohbet eden Sadık Badak Türkiye AK Parti iktidarıyla büyüyor, büyümeye de devam ediyor. Ülkemiz, hiç görmediği ölçüde kalkınma sürecinden geçiyor. Küçük birimlerden büyük şehirlere kadar ülkemizin çehresi değişiyor,değişmeyede devam edecek dedi
antalya blog haber

..Miting gibi toplantı


Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, Erenköy mahalle muhtarlığı önünde mahalle sakinleri ile bir araya geldi
Samani, “Biliyorum, ülkemizde birçok alanda sorunlar var. Bu bölgenin en büyük sorunlarından birisi 2B, mülkiyet sorunlarıdır. ‘2B yasasını çıkaracağız’ diye, ilk dönemimizde birinci çıraklık dönemimizde söz verdik. Sizlerin huzurunda ne söz vermişsek, meclise gittiğimiz zaman değişmedik. Karakolda farklı söyleyip mahkemeye çıkınca farklı söylemedik. 2B yasasını çıkardık, ancak milletin huzurunda söz verenler meclise gittikleri zaman o sözlerinin arkasında durmadılar. CHP, 2B’yi Anayasa Mahkemesine götürdü ve iptal ettirdi. O gün iptal ettirenler, 2B konusunda samimi davranmayanlar tekrar (biz 2B konusunda geçmiş dönemde size söz vermiştik, sözümüzü tutamadık, sözümüzün arkasında durmadık tam tersini yaptık. Bir daha bize destek verin belki bu kez dediğimizi yaparız) demeye getiriyorlar” dedi.

Milliyetçi geçinenler aleyhime oy kullandılar
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye ilginin arttığını belirten Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, “79 yıllık Türkiye Cumhuriyeti yasasında Özürlü yasası yok. Bugüne kadar bu yasa çıkarılmamış. Bir özürlüye devlet sahip çıkmıyorsa, onu annesine, babasına, kardeşine mi emanet edeceğiz? Onlara bir şey olduğu zaman kim sahip çıkacak? Bütün özürlüler bugün devletin güvencesi altındadır. Bugün tüm özürlü çocuklarımızın eğitimi için devlet, özel müesseseler veya evde, devlet para vererek bunların hepsini karşılıyor. Devlet kendi insanına sahip çıkacak. Devletin görevi budur. Devletin görevi fabrika işletmek değil, devlet fabrika yaparsa orada istihdam yaratacağım der ama onun 10 kat fazlası devlet zarar eder onu da milletten yine çıkarır. Açıkları kapatmak için para basar, Türkiye Cumhuriyeti’nde hep böyle olmuştur. AKPM seçimlerinde Milliyetçi, Halkçı, Cumhuriyetçi geçinen milletvekilleri birleştiler, bazıları yöneticilerinin talimatı ile benim aleyhime oy kullandılar. Burada benim şahsım önemli değil, ilk defa bir Türk başkan seçiliyor. Rahmetli Türkeş fırsat bulsa çıkar, onun boğazına yapışırdı” diye konuştu.
http://www.akdenizmanset.com

Büyükşehir Belediyesi, Başbakan’ın gelişine misilleme olarak 15 Mayıs günü Kazım Özalp Caddesi açılışını gerçekleştirecekti ama plan tutmadı


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kent Merkezini Güzelleştirme Projeleri kapsamında Muratpaşa ilçesi Elmalı Mahallesi Kazım Özalp Caddesi’nde Pey-Art firması aracılığıyla başlattığı çalışmalar Başbakan’ın gelişine yetiştirilemedi. İddialara göre belediye aynı tarihlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi için oluşacak yoğunluğu azaltmak üzere görkemli bir açılış hedefliyordu. Ama yüklenici firma Pey-Art’ın yaptığı yolda Kışlahan Otel önündeki şantiye görüntüsü gecikmeyi gözler önüne serdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 15 Mayıs günü Kepez Spor Salonu yanında binlerce kişilik kalabalığa seslendi.

Plan tutmadı
Kapalı Yol’da ise alt yapı çalışmaları ara sıra yağan yağmurun da olumsuz etkisi ile zemin taşlarının döşenmesi gecikirken, yol boyunca inşaa edilen havuzların ise açılışa hazır olmadığı gözlendi. 31 Mayıs’tan önce bitirilmesi planlanan Kapalı Yol’da daha önce yağan yağmurlar nedeniyle drenaj sistemindeki eksikliklerden bir çok dükkan da su altında kalmıştı. Toplam 15 bin metrekare alanı kapsayan proje ile Kapalı Yol'un granit ve diabaz doğal taşlarla kaplanacağı, cadde boyunca yaya aksını bozmayacak şekilde seyir ve dinlenme alanları oluşturarak caddenin hareketliliğine uygun şekilde kent mobilyaları yerleştirileceği açıklanmıştı. Kışlahan Otel’in önünde bulunan su havuzuna ilave olarak proje kapsamında ayrıca 4 adet küçük su havuzu ile bitki havuzlarının da yer alacağı bildirilmişti.
http://www.akdenizmanset.com

..Hangi partinin konvoyuna saldırdılar


Demokrat Parti adaylarının araçları Kepez bölgesindeki Güneş Mahallesi’nde taşlı saldırıya uğradı
Demokrat Parti adaylarının araçları Kepez bölgesindeki Güneş Mahallesi’nde taşlı saldırıya uğradı.



Demokrat Parti’nin 3 seçim aracı Güneş Mahallesi’nde BDP’liler tarafından taşlı saldırıya uğradı.

Araçlarda hasar meydana geldi. Demokrat Partililer olay sonrası Yeni Hal Kavaşağı Önleyici Hizmetler'e BDP'liler hakkında şikayet başvurusunda bulundular.
http://www.akdenizhaberci.com

..Ahmet Şahin’e kadın desteği


AK Parti Antalya milletvekili adayı Ahmet Şahin’in Bahçelievlerdeki seçim ofisi törenle açıldı.


AK Parti Antalya milletvekili adayı Ahmet Şahin’in Bahçelievlerdeki seçim ofisi törenle açıldı. Mehteran Takımı’nın gösterisi yaptığı açılış öncesi, Şahin’e AK Partili kadınlar destek verdi.
http://www.antalyaekspres.com

..‘Fotoğraflı’ gönderme


Başbakan Erdoğan’ın mitingdeki sözlerine karşılık Başkan Akaydın’ın “Ben Kepez’de Hakan Tütüncü’nün erişemediği yerlere hizmet götürdüm, asfalt döktüm” sözlerine AK Parti İl Başkanı Köse’den yanıt gecikmedi.


Başbakan Erdoğan’ın mitingdeki sözlerine karşılık Başkan Akaydın’ın “Ben Kepez’de Hakan Tütüncü’nün erişemediği yerlere hizmet götürdüm, asfalt döktüm” sözlerine AK Parti İl Başkanı Köse’den yanıt gecikmedi. Köse, basın bültenine çöken asfalt resmi ekleyerek yaptığı açıklamada, “Kızma hocam hizmetlerimiz sürecek” dedi
http://www.antalyaekspres.com

18 Mayıs 2011 Çarşamba

..Hizmet partisiyiz


AK Parti’nin ülke ve bölge gelişimine yaptığı katkıları anlatan Antalya Milletvekili adayı Gökçen Enç, AK Parti'nin ‘Hizmet Partisi’ olduğunu söyledi.
AK Parti’nin ülke ve bölge gelişimine yaptığı katkıları anlatan Antalya Milletvekili adayı Gökçen Enç, AK Parti'nin ‘Hizmet Partisi’ olduğunu söyledi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç, seçim çalışmalarını kapsamında Özgürlük Bulvarı’ndaki esnafı ziyaret etti. AK Parti kurulduğu günden bu yana AK Parti sevdalısı olduğunu söyleyen esnaf Ahmet Karagöz’e, Enç AK Parti rozeti taktı. Çalışmaların hizmet esaslı olduğunu vurgulayan Enç, “AK Parti’nin ‘Hizmet Partisi’ olduğunu ve Türkiye’de ilkleri gerçekleştirerek büyük başarılara imza attığını anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü; “Türkiye AK Parti iktidarıyla büyüyor, büyümeye de devam ediyor. Ülkemiz, hiç görmediği ölçüde kalkınma sürecinden geçiyor. Küçük birimlerden büyük şehirlere kadar ülkemizin çehresi değişiyor. Değişim ve kalkınma Türkiye’nin genelini etkiliyor. AK Parti her alanda tarih yazıyor” diye konuştu. Seçim çalışmaları sırasında Enç’e kadınlar büyük ilgi gösterirken, kadın seçmenler, TBMM'de Antalyalı bir kadın milletvekilini görmek istediklerini belirtti.
http://www.akdenizhaberci.com

..Seçim Ofisi açılışını Savunma Bakanı VECDİ GÖNÜL yaptı..


18 Mayıs 2011 Antalya Bahçeli evler'de yoğun bir katılımın olduğu Ak Parti vekil adayı Ahmet Şahin seçim bürosunun açılışında..Kepez belediye başkanı Hakan Tütüncü ,Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse,Ak Parti Millet vekil Adayı Ahmet Şahin konuşmasından sonra savunma bakanı Vecdi Gönül Miting için Teşkilat mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.Ak Parti'de 1 sıradan 14 sıraya kadar,millet vekili sıralamda olmayan aday adaylarının da canla başla çalıştığın belirtim seçim ofisi açılışını yaptı
Mehmet Bulut

..AK PARTİ MİLLET VEKİLİ ADAYI İBRAHİM TÜRKİŞ MURATPAŞA ELMALI MAHALLESİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ


Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Millet vekil adayı İbrahim Türkiş Milli egemenlik caddesi esnafı ile buluştu
Esnafın sorunlarını dinleyip, Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden İbrahim Türkiş AK Parti’nin 8,5 yılda laf değil, icraat yaptığını, 12 Haziran seçimleriyle birlikte ustalık döneminin başlayacağını ve 2023 hedefi için çalışacaklarını belirtti
İbrahşm Türkiş Bir annenin feryadına kulak verdi. Eşinin terk eddiğini ve özürlü oğlunu göstererek yardım istedi.İbrahim Türkiş anneyi dinleyerek telefon numarasını vererek yardım sözü verdi..

Ağabeyini öldürüp kaçan zanlı ölü bulundu


Antalya'nın Finike ilçesinde, ağabeyini öldüren zanlı, bir bahçede ölü bulundu.
Finike'nin Hasyurt beldesinde, geçen Cuma günü Cuma namazı çıkışında halde komisyonculuk yapan ağabeyi Kamil Torum'u (52) otomobilinin önünde tabancayla vurarak öldüren ve kaçan Cahit Torum (49), aynı beldede bir portakal bahçesinde ölü bulundu.
Torum'un cesedinin yanında, cinayette kullandığı tabanca ile cep telefonu bulundu. Cahit Torum'un cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
http://www.akdenizhaberci.com

..İki şirketin son seçim anketi sonuçları


Samanyolu Haber TV'de yayınlanan Öğle Arası programında bugün son seçim rakamları konuşuldu. Programın konukları Türkiye'nin önde gelen araştırmacıları Genar Başkanı Mustafa Şen, Andy-Ar Başkanı Faruk Acar ve Sonar Başkanı Hakan Bayrakçı oldu. Araştırmacılar yaptıkları son seçim anketi rakamlarını ve seçime sayılı günler kala siyasilerin değerlendirmesini yaptı.

Anket şirketlerinin Türkiye genelinde ulaştıkları son rakamlar Şemsettin Efe'nin sunumuyla ekrana gelen Öğle Arası'nda kamuoyuna açıklandı.

İŞTE RAKAMLAR
Andy-Ar'ın yaptığı seçim anketine göre: AK Parti %52, CHP %27, MHP % 10.5, BDP %7
GENAR'ın yaptığı seçim anketine göre: AK Parti %48.7, CHP %25.2, MHP % 11.9, BDP %6.4
Genar Başkanı Mustafa Şen, nisan ayında yapmış oldukları seçim araştırmasını değerlendirdi. Şen, son zamanlarda yaşanan şiddet olaylarının halk nazarında MHP'ye oy getireceği düşüncesinin olduğunu söyledi.

KASETLER MHP'YE OY KAZANDIRIR
Sonar Başkanı Hakan Bayrakçı aralıklı tahminlerin araştırma şirketleri üzerindeki inandırıcılığı zedeleyeceğini söyledi. Bayrakçı'ya göre MHP'de çıkan kasetler MHP'ye zarar vermeyecek aksine oy kazandıracak.
Faruk Acar ise CHP'nin %25 üzerinde oy almasının Kılıçdaroğlu için başarı demek olduğunu belirtti. Acar da yaşanan şiddet olaylarının BDP ve MHP'ye yarayacağı görüşünde.
http://www.akdenizhaberci.com

17 Mayıs 2011 Salı

.. Mostafa Köse: Geçmişi hatırladık


Kaleiçi esnafının önceki gün Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde 'yazarkasa' bıraktığını belirten Ak Parti İl Başkanı Köse, “Bu manzara bize Türkiye'nin üçlü koalisyon ile yönetildiği dönemleri hatırlatıyor” dedi
Kasıtlı karalama
Köse, Koalisyon hükümeti döneminde de esnaf başbakanlık önüne gelip, yazar kasa bırakmıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve zabıtanın uygulamaları yüzünden esnaf zor durumdadır. Büyükşehir Belediyesi'nin Kaleiçi'ndeki uygulamalarla ilgili Kültür Turizm Bakanlığı talimatı ile gerçekleştirildiği yönünde bir dedikodunun yayıldığı bizlere geldi. Bu kasıtlı ve bilinçli bir karalamadır” dedi.

Ak Parti İl Başkanı, “Kültür Turizm Bakanlığı'nın esnafı sıkıntıya sokacak bir genelge yayınlaması ve bunu uygulanmasını istemesi söz konusu değildir. Burada esnafa yönelik baskı tamamen Büyükşehir Belediyesinden ve zabıtalarının uygulamalarından kaynaklanmaktadır. Esnaf kardeşlerimizin yanındayız” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın 'Belediye bütçesinden 240 bin TL kesildi' şeklinde açıklama yaptığını belirten Köse, “Akaydın, hükümetin projelerini engellediğini ve Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesinti yapıldığını söylüyor. Başkan Akaydın'ın bugüne kadar proje üreterek hükümete başvurması ve söz konusu projenin hükümetten engellenmesi söz konusu değildir. Kesintinin olmadığını biliyoruz. Gaziantep Belediyesi'nin 8 milyon 130 bin lira alacağının, 5 milyon 910 bini kesilmiştir. Kocaeli Belediyesi'nin 38 milyonluk alacağının 17 milyonu kesilmiştir. Ama Nisan ayında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden böyle bir kesinti yapılmadı. Diğer iki belediyeden yapılan kesintiler de hükümetimizin belediyeler arasında çifte standart uygulamadığının göstergesidir” diye konuştu.
http://www.akdenizmanset.com

...Amacımız halka hizmet..


Kepez ve Muratpaşa’da çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç ve Osman Akman, amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu belirterek, AK Parti’nin ulaşımda yaptığı icraatları anlattı .
Yükleniyor. Lütfen, bekleyin...


Kepez ve Muratpaşa’da çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç ve Osman Akman, amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu belirterek, AK Parti’nin ulaşımda yaptığı icraatları anlattı .
Sıcak ilgi gösterdiler
Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç ve Osman Akman, Kepez ve Muratpaşa’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Esnafla sohbet eden ve AK Parti’nin yerelde ve genelde Antalya’ya yaptığı hizmetleri anlatan adaylar, istikrarın sürmesi ve AK Parti’nin 12 Haziran seçimlerinde yeniden iktidar olması gerektiğini söyleyerek vatandaşlardan destek istedi. Kepezli vatandaşlarla yakından ilgilenen, sıkıntılarını soran Enç’e, vatandaşlar da sıcak ilgi gösterdi.

Ustalık dönemi
Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Enç, AK Parti’nin 8,5 yılda laf değil, icraat yaptığını, 12 Haziran seçimleriyle birlikte ustalık döneminin başlayacağını ve 2023 hedefi için çalışacaklarını belirtti. Çaybaşı Mahalle Muhtarlığı’na ziyarette bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Osman Akman, ardından Muratpaşa esnafıyla bir araya geldi. Esnaf gezisi sırasında bir otobüs firmasını ziyaret eden Akman, Türkiye’yi baştanbaşa bölünmüş yollarla kuşattıklarını söyledi.

7 milyar lire tasarruf
Akman, “Cumhuriyet’in ilanından 2002 yılına kadar toplam 6 bin kilometre bölünmüş yol yapılmışken, 2002 yılından 2011’e kadar 13 bin 500 kilometre yeni bölünmüş yol yaptık. 80 yılda yapılan yolun 2,5 kat fazlasını 8,5 yılda yaptık. 2002 yılına kadar sadece 6 il bölünmüş yolla birbirine bağlıyken, AK Parti iktidarıyla birlikte 74 il bölünmüş yollarla birbirine bağlandı. Hedefimiz 2012 sonunda toplam 22 bin 500 km bölünmüş yola ulaşmak. Yeni yaptığımız bölünmüş yollar sayesinde yıllık seyahat süresinde 155 milyon saat kısalma gerçekleştirdik. 658 milyon litre yakıt tasarrufu sağladık. Bu sayede, ekonomimizin yılda 7 milyar TL tasarruf etmesini sağladık” dedi.
http://www.akdenizmanset.com

..Tütüncü’den kardeşlik vurgusu


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hemşehri derneği ziyaretinde, nereli olmanın değil, insan olmanın önemli olduğunun altını çizdi ve kardeşliğin hiç bozulmaması temennisinde bulundu.
Başkan Hakan Tütüncü, Antalya’daki hemşehri dernekleri ile bir araya gelerek, birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı koymaya çalıştığını belirtti. Tütüncü, Kepez Belediye Meclis Üyesi Serhat Demir ile birlikte 14 Nisan Urfalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Hıdır Dağtekin de, ziyaretinden ve hemşehri derneklerine ilgisinden dolayı Tütüncü’ye teşekkür etti. Dağtekin, bu tür ziyaretlerin, beraberliğe katkı sağladığını ifade etti. Başkan Hakan Tütüncü de, Şanlıurfalılar ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Birlik, beraberliğin ve kardeşliğin hiç bozulmasın temennisinde bulunan Tütüncü, “Nerede doğduğumuz, hangi ana-babadan dünyaya geldiğimiz, nerede yaşadığımız hiç önemli değil. Önemli olan hepimizin insan olmasıdır. Bundan dolayı birbirimizi çok seviyoruz.” diye konuştu. Ziyarette Başkan Tütüncü’ye, Şanlıurfa yöresine özgü çiğ köfte ve mırra (acı kahve) ikram edildi
http://www.guneyhaberci.com

..Başbakan Kılıçdaroğlu’na Antalya'yı sordu


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat mitinginde yine muhalefete yüklendi. Erdoğan konuşmasında CHP Lideri Kılıçdaroğluna Antalyaya verilen sözleri sordu
Yozgat mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na çok sert çıkışlarda bulundu. Başbakan Erdoğan konuşmasında şu sözlere yer verdi;
"Kuru sıkı atıyorlar "diyen Erdoğan, "Sayın Kılıçdaroğlu'na Antalya'yı soruyorum. Antalya'ya verdiğiniz sözlere ne oldu. Antalya'yı nasıl aldattılarsa bugün de Türkiye'yi böyle aldatıyorlar.. Ben Kılıçdaroğlu'na yürüyen yalan dedim.. Bunlar koşan yalan koşan.. Belgeli yalancı, vesikalı yalancı bunlar.. Bunlar da ar namus yok. Güya ben büyük kızımın evlilik davetiyesini özel uçakla Ürdün Kralı'na yollamışım..
Ben şimdi Kılıçdaroğlu'na diyorum ki mertsen bunu açıkla.. Sen namertsin.. Sen hangi çağda yaşıyorsun.. Böyle saçmalık mı olur? Ama bunlarda yüz yok. Ben MHP'li kardeşlerime sesleniyorum; 12 Haziran'da gerekn dersi verin ve dörtte dört yapın. Yozgat'a bu yakışır. Bu süreci bu hızla sürdürürken burada CHP ile ilgili bir belge daha yayınlayacağım.
Bu CHP'nin geçmişinde neler var. 4 Mart 1949 tarihli bakanlar kurulu kararı Bolu'daki Karakatı camiinin Milli Eğitim bakanlığına devri kararlaştırılmıştır. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, altında CHP'nin bakanlarının imzaları var. Burada camilerin ahır olarak kullandığının kanıtıdır. Atatürk Konya'daki camiilerin restorasyonu için talimat veriyor ama o camileri restore etmek bize kalıyor.
Şimdi kalkmış bir profesör Her canlı ölümü tadacaktır ayetine moral bozucu diyor. Sen profesör olmuşsun ama. Zannediyor ki o söz Kadir Topbaş'ın sözü. Bunlar tarihleri boyunca dini hassasiyetlerin hep karşısında oldu. Beni izlemeye devam edin ve CHP'nin nasıl bir zulümle ülke yönettiğini herkes görsün. Hafızanızı ne kadar aydın tutarsanız ileriyi o kadar aydınlık göreceksiniz." Dedi
http://www.guneyhaberci.com

...AKP’li Köse’den Antalya’ya teşekkür


AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, 15 Mayıs Pazar günü Kepez Kapalı Spor Salonu yanında gerçekleştirilen Antalya Mitingine katılımları dolayısıyla Antalya halkına teşekkür etti.
AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Köse, 15 Mayıs Pazar günü Kepez Kapalı Spor Salonu yanında gerçekleştirilen Antalya Mitingi’ne katılımları dolayısıyla Antalya halkına teşekkür etti. Mitingin, Antalya tarihinin en kalabalık, en coşkulu mitingi olduğunu belirten Köse, “Antalyalı hemşehrilerimizin Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevginin, coşkuya dönüştüğü bir tabloyu görmek bizleri son derece mutlu etti. İlçelerimizden, beldelerimizden, köylerimizden, mahallelerimizden gelerek mitingimize katılan Antalyalı hemşehrilerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren ‘İnsana Hizmet’ anlayışı ile görev yaptığını belirten Köse, “AK Parti kadroları, 8.5 yıldır Antalya için, Türkiye için, Türkiye’nin dünyadaki itibarı için çalıştı. Biz, hizmet üreterek yolumuza devam ettik. Hizmetlerimiz ve icraatlarımız ortada. Antalyalı hemşehrilerimiz ve milletimiz iktidarımız döneminde yapılan hizmetleri görüp, takdir ediyor. Bu bize yetiyor. Bu süreçte muhalefet ise, iftira ve karalama kampanyaları ile ‘Çamur at izi kalsın’ anlayışıyla hareket edip, iktidara karşı türlü entrikalar devreye sokuyor. Ama hepsi nafile” diye konuştu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya mitinginden mutlu ayrıldığını belirten İl Başkanı Mustafa Köse sözlerini şöyle sürdürdü; “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, şimdiye kadar Antalya’da düzenlenen en kalabalık miting olması dolayısıyla özel ilgi duyduğu Antalyamızdan mutlu ayrıldı. Mitingin ardından gerçekleştirilen Toplu Açılış töreninde de Antalyamızın çeşitli yerlerinde hizmete sokulan tesislerin açılışını yaparak Antalyalı hemşehrilerimize güzel hediyeler bıraktı” dedi.
Pazar günü gerçekleştirilen mitingin, Antalyalıların AK Partiye gösterdiği teveccühün göstergesi olduğunu ifade eden Köse, “12 Haziran’da sandıktan birinci parti olarak çıkacağız. Biz 8.5 yıldır sadece hizmet ürettik. Yapacağımız daha çok işler var. İstikrarın sürmesi, Antalya’nın büyümesi için yolumuza devam edeceğiz. Başbakanımızın şehrimizde gerçekleştirdiği miting ve açılışların ardından muhalefet partileri ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından koparılan gürültü ise, ‘Boş teneke çok ses çıkarır’ atasözünde karşılığını buluyor” diye konuştu. ....
http://www.guneyhaberci.com

...Amacımız halka hizmet..


Kepez ve Muratpaşa’da çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç ve Osman Akman, amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu belirterek, AK Parti’nin ulaşımda yaptığı icraatları anlattı .
Yükleniyor. Lütfen, bekleyin...


Kepez ve Muratpaşa’da çeşitli ziyaretlerde bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç ve Osman Akman, amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu belirterek, AK Parti’nin ulaşımda yaptığı icraatları anlattı .
Sıcak ilgi gösterdiler
Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Gökçen Enç ve Osman Akman, Kepez ve Muratpaşa’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Esnafla sohbet eden ve AK Parti’nin yerelde ve genelde Antalya’ya yaptığı hizmetleri anlatan adaylar, istikrarın sürmesi ve AK Parti’nin 12 Haziran seçimlerinde yeniden iktidar olması gerektiğini söyleyerek vatandaşlardan destek istedi. Kepezli vatandaşlarla yakından ilgilenen, sıkıntılarını soran Enç’e, vatandaşlar da sıcak ilgi gösterdi.

Ustalık dönemi
Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Enç, AK Parti’nin 8,5 yılda laf değil, icraat yaptığını, 12 Haziran seçimleriyle birlikte ustalık döneminin başlayacağını ve 2023 hedefi için çalışacaklarını belirtti. Çaybaşı Mahalle Muhtarlığı’na ziyarette bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Osman Akman, ardından Muratpaşa esnafıyla bir araya geldi. Esnaf gezisi sırasında bir otobüs firmasını ziyaret eden Akman, Türkiye’yi baştanbaşa bölünmüş yollarla kuşattıklarını söyledi.

7 milyar lire tasarruf
Akman, “Cumhuriyet’in ilanından 2002 yılına kadar toplam 6 bin kilometre bölünmüş yol yapılmışken, 2002 yılından 2011’e kadar 13 bin 500 kilometre yeni bölünmüş yol yaptık. 80 yılda yapılan yolun 2,5 kat fazlasını 8,5 yılda yaptık. 2002 yılına kadar sadece 6 il bölünmüş yolla birbirine bağlıyken, AK Parti iktidarıyla birlikte 74 il bölünmüş yollarla birbirine bağlandı. Hedefimiz 2012 sonunda toplam 22 bin 500 km bölünmüş yola ulaşmak. Yeni yaptığımız bölünmüş yollar sayesinde yıllık seyahat süresinde 155 milyon saat kısalma gerçekleştirdik. 658 milyon litre yakıt tasarrufu sağladık. Bu sayede, ekonomimizin yılda 7 milyar TL tasarruf etmesini sağladık” dedi.
http://www.akdenizmanset.com

..2 BAKANLI AÇILIŞ


Parti Antalya Milletvekili Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Dr. Ahmet Şahin’in Konyaaltı’ndaki merkez seçim ofisinin açılışı 18 Mayıs Çarşamba günü saat 16.00’da yapılacak. Açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül birlikte yapacak

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül dışında açılışa AK Parti il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, milletvekilleri ve vatandaşın katılması bekleniyor. Açılış, Bahçelievler Mahallesi Hızır Reis Caddesi numara 16’da Barbaros Çay Bahçesi’nin 200 metre kuzeyinde Orbit Tıp Merkezi yanındaki ofiste yapılacak.
http://akdenizmanset.com
Şükrü AĞIRMAN

...Başbakan dev yatırımları açtı


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kepez Kız Teknik ve Meslek Lisesi önünde düzenlenen, 2010-2011 yıllarında yapımı tamamlanan toplam 126 tesisin toplu açılış törenini gerçekleştirdi
Tesisleri anlattı
Başbakan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, yapılan törenle sulama tesislerini, kamu yatırımlarını resmi olarak hizmete sunduklarını belirtti. Törende toplam 20 lise, ilköğretim okulu, anaokulu, ortaöğretim pansiyonu ve bir spor salonunu hizmete açtıklarını anlatan Başbakan Erdoğan, açılışı yapılan kamu yatırımlarıyla ilgili olarak detaya girmek istemediğini ifade etti. Gençlerin, vatandaşların daha iyi şartlarda spor yapabilmeleri için Elmalı'da, Akseki'de, Gündoğmuş'ta, Serik'te, Alanya'da, Kaş'ta, Korkuteli'nde, Döşemealtı'nda 16 ayrı spor tesisini bugün hizmete açtıklarını kaydeden Başbakan Erdoğan, açılışı yapılan tesislerle ilgili bazı bilgiler verdi.

İçim kan ağladı
Büyükşehir belediyelerinin yapması gereken bazı yatırımları da DSİ aracılığıyla merkezi hükümetin gerçekleştirdiğine değinen Başbakan Erdoğan, şunları söyledi: ''Buraya gelirken ana arter yolu gördüm. Gerçekten içim kan ağladı. Bir taraftan başbakan olarak, bir taraftan İstanbul'un eski belediye başkanı olarak... Ana arter yolunu, Büyükşehir Belediyesi'nin altyapısıyla üst yapısıyla bitirmiş olması lazım. Bu, ilçe belediyesinin görevi değil, Büyükşehir Belediyesi'nin görevidir. Burada tamamen ayrımcılık söz konusudur. Kaldı ki yol açma çalışmalarını her şeyi ilçe belediyesi yapmış, altyapı noktasında Büyükşehir Belediyesi bu görevini yerine getirmemiştir. Bunu bir başbakan olarak söylemek istemem. Ama bugün gelirken bunu görmek, gerçekten bizleri üzmüştür. Bu kadar ayrımcılığın olması düşündürücüdür. Bunlar nasıl belediye başkanıdır anlamak mümkün değil. Böyle şey mi olur ya? Biz devlet olarak yapmamız gerekeni yapacağız, yerel yönetimler olarak siz de üzerinize düşeni yapacaksınız.''

Dim barajı hidroelektrik santrali
Başbakan Erdoğan, Dim Barajı'nı 2009'da törenle hizmete açtıklarını hatırlattı. Barajda bugün itibarıyla 265 milyon metreküp su depolandığını belirten Erdoğan, ''Bugün de 535 milyon 764 bin lira yatırım bedeli olan Dim Barajının hidroelektrik santralinin resmi açılışını yapıyoruz. Dim barajının hidroelektrik santrali bölümü 24 trilyona mal oldu ve yılda 123 milyon kilovatsaat enerji üretiyor. Bunun da hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu. Başbakan Erdoğan, açılışı yapılan 126 tesisin yapımında emeği geçen bakanlardan, mühendislere ve işçilere kadar herkese teşekkür ederek, hizmetlerin Antalya'ya hayırlı olmasını diledi.
Erdoğan daha sonra, Alanya ile canlı bağlantıda hidroelektrik santralinin açılışını gerçekleştirdi. Başbakan Erdoğan açılışı yaptıktan sonra vatandaşlara ''Bütün bunlar hep para. Bizim petrol kuyularımız yok, işte biz de bunları paraya çeviriyoruz. Bakın bunlar hidroelektrik santrali. Elektrik enerjisini burada üretiyoruz. İş bilenin, kılıç kuşananın. İşte karanlık Antalya'yı biz böyle aydınlığa kavuşturduk'' dedi.

Eğitim yatırımları
Dim Barajı'nın yanı sıra, Başbakan Erdoğan, toplam 229 derslikli lise, ilkokul, anaokulu, 200 yataklı bir öğrenci pansiyonu, 5 okul spor salonu, bir aile sağlığı merkezi, 16 spor sahası ve tesisleri, bir cami restorasyonu, 4 kültür merkezi müze onarımı ve tiyatro salonu, 4 kamu hizmet binası ve tesisi, 42 içme suyu tesisi, 17 sulama ve taşkın koruma tesisi, Alanya DİM Hidroelektrik Santrali ve toplam 521 kilometreden oluşan 18 ilçe-köy yolu asfaltının açılış kurdelesini Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Avrupa Komisyonu Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ile birlikte kesti.

Öğrencilerle sohbet
Açılışın ardından okula giren Başbakan Erdoğan, 9-E ve 9-F sınıflarını ziyaret ederek, öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet etti. Erdoğan öğrencilere Türkiye'deki tüm okullarda akıllı tahta uygulamasına geçeceklerini belirtti. Erdoğan öğrencilere yanında getirdiği tablet bilgisayarı gösterdi ve tüm öğrencilere tablet bilgisayarlar dağıtacaklarını bildirdi. Başbakan Erdoğan öğrencilere, ''Bundan sonra nostalji olsun diye kitaplarınızı getirin'' diye espri yaptı.

Öğrencilere okuldan memnun olup olmadıklarını soran Erdoğan, özellikle sınıflarda kış aylarında kalorifer yanıp yanmadığını da sordu. Erdoğan ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektirdi. Başbakan Erdoğan'a ziyaretleri sırasında kızı Sümeyye Erdoğan da eşlik etti.
http://akdenizmanset.com